Premii de la municipalitate pentru “tripleta” de 10 de la Evaluarea Naţională

Eleva din Petroşani care a luat media 10 la Evaluarea Natională, Diana Beţa, dar şi profesoarele acesteia de Limba Română – Maria Pop, respectiv  Matematică – Steluţa Chifor, au fost premiate astăzi de primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Au fost doar două medii de 10 anul acesta în judeţul Hunedoara la examenul de Evaluare Naţională, iar una dintre ele a obţinut-o Diana Beţa, absolventă a Şcolii Gimnaziale “I.G. Duca” din Petroşani. Iar edilii din Petroşani au decis să premieze performanţa.

“E un moment important. Am premiat-o pe domnișoara Diana Maria Beța, care a luat nota 10 la Evaluarea Națională. E o mare performanță și o mare mândrie pentru noi toți să avem astfel de copii. Îi felicit pe părințI și profesori și, cu siguranță, Diana va confirma acest rezultat extraordinar. Iată că la Petroșani există rezultate excepționale, ceea ce ne bucură foarte mult. Este meritul familiei, al ei în primul rând și al profesorilor care au pregătit-o. Având și eu doi copii îmi dau seama cât este de greu și câtă muncă este în spatele acestui rezultat”,  a spus Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroșani.Continuare in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”