Pompierii din Uricani s-au mutat la Lupeni

Pompierii care până acum îşi desfăşurau activitatea la Uricani au fost relocaţi la Lupeni, iar de miercuri şi – au început activitatea în noul sediu.

incendiu3Este vorba despre aproximativ 35 de persoane, care vor deservi întreaga zonă de Vest a Văii Jiului. „Începând de astăzi, în municipiul Lupeni va funcţiona un punct de lucru al Detaşamentului, în primă fază, a Gărzii de Intervenţie care a funcţionat la Uricani. După care, după numărul de intervenţii şi cazuri la care vom participa se va trece la constituirea Gărzii de Intervenţii”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box