Polițiștii locali au fost înlocuiți de o firmă de pază la Cetatea Devei

Primăria Deva a încheiat un contract cu o firmă de pază pentru supravegherea Cetății Devei. În primele luni ale acestui an, paza monumentului istoric a fost în grija Poliției Locale Deva, dar mai mulți polițiști locali au fost concediați, în urma restructurărilor efectuate de primărie.

„Paza pe Cetatea Deva este asigurată 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Costurile asigurării pazei pe cetate de către Axis sunt cu 24,3% mai mici decât costurile cu asigurarea pazei, la același obiectiv, de către Poliția Locală Axis = 31.620 RON/lună, Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Costurile Poliței Locale sunt următoarele: 38.055 RON/lună salarii, plus costurile cu echipamentul și dotările specifice (3.000 RON/polițist/an = 45.000 RON/an – deci, un plus de 3.750 RON/lună) – Total costuri Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Firma de pază răspunde patrimonial pentru eventualele distrugeri ale mijloacelor fixe de pe Cetate, lucru pe care Poliția Locală nu-l asigura”, a informat Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr