Polițiștii locali au fost înlocuiți de o firmă de pază la Cetatea Devei

Primăria Deva a încheiat un contract cu o firmă de pază pentru supravegherea Cetății Devei. În primele luni ale acestui an, paza monumentului istoric a fost în grija Poliției Locale Deva, dar mai mulți polițiști locali au fost concediați, în urma restructurărilor efectuate de primărie.

„Paza pe Cetatea Deva este asigurată 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Costurile asigurării pazei pe cetate de către Axis sunt cu 24,3% mai mici decât costurile cu asigurarea pazei, la același obiectiv, de către Poliția Locală Axis = 31.620 RON/lună, Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Costurile Poliței Locale sunt următoarele: 38.055 RON/lună salarii, plus costurile cu echipamentul și dotările specifice (3.000 RON/polițist/an = 45.000 RON/an – deci, un plus de 3.750 RON/lună) – Total costuri Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Firma de pază răspunde patrimonial pentru eventualele distrugeri ale mijloacelor fixe de pe Cetate, lucru pe care Poliția Locală nu-l asigura”, a informat Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara