Polițiștii locali au fost înlocuiți de o firmă de pază la Cetatea Devei

Primăria Deva a încheiat un contract cu o firmă de pază pentru supravegherea Cetății Devei. În primele luni ale acestui an, paza monumentului istoric a fost în grija Poliției Locale Deva, dar mai mulți polițiști locali au fost concediați, în urma restructurărilor efectuate de primărie.

„Paza pe Cetatea Deva este asigurată 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Costurile asigurării pazei pe cetate de către Axis sunt cu 24,3% mai mici decât costurile cu asigurarea pazei, la același obiectiv, de către Poliția Locală Axis = 31.620 RON/lună, Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Costurile Poliței Locale sunt următoarele: 38.055 RON/lună salarii, plus costurile cu echipamentul și dotările specifice (3.000 RON/polițist/an = 45.000 RON/an – deci, un plus de 3.750 RON/lună) – Total costuri Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Firma de pază răspunde patrimonial pentru eventualele distrugeri ale mijloacelor fixe de pe Cetate, lucru pe care Poliția Locală nu-l asigura”, a informat Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare