Polițiștii locali au fost înlocuiți de o firmă de pază la Cetatea Devei

Primăria Deva a încheiat un contract cu o firmă de pază pentru supravegherea Cetății Devei. În primele luni ale acestui an, paza monumentului istoric a fost în grija Poliției Locale Deva, dar mai mulți polițiști locali au fost concediați, în urma restructurărilor efectuate de primărie.

„Paza pe Cetatea Deva este asigurată 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Costurile asigurării pazei pe cetate de către Axis sunt cu 24,3% mai mici decât costurile cu asigurarea pazei, la același obiectiv, de către Poliția Locală Axis = 31.620 RON/lună, Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Costurile Poliței Locale sunt următoarele: 38.055 RON/lună salarii, plus costurile cu echipamentul și dotările specifice (3.000 RON/polițist/an = 45.000 RON/an – deci, un plus de 3.750 RON/lună) – Total costuri Poliția Locală = 41.805 RON/lună). Firma de pază răspunde patrimonial pentru eventualele distrugeri ale mijloacelor fixe de pe Cetate, lucru pe care Poliția Locală nu-l asigura”, a informat Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + zece =

ACTUALITATE
Sinucidere în spital         Bulevardul Mihai Viteazul va fi modernizat         Parcarea jefuită de pe DN 76         Polițiștii au descins la locuințele unor tineri, suspectați de trafic de cannabis și cocaină         Comori dacice impresionante traficate de un german         Despre soarta cărților…         INIŢIATIVĂ. Aleşii ALDE prezintă surse de finanţare pentru Deva         Noaptea Lungă a Industriei – În 10 mai, Cugir și Sebes         Întâlnire inedită în Cetatea Deva         INVENTARUL ȚINUT LA SECRET DE CONSILIUL JUDEȚEAN. Cât de proaste sunt drumurile Hunedoarei         S-a reluat furnizarea gazului metan la Termocentrala Mintia         Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune. Prejudiciul depășește 200.000 de lei         DEVA. Mesaj emoţionant transmis de primarul Florin Oancea veteranilor de război         ULTIMUL EPISOD. Sarmizegetusa Regia, o istorie a furtunilor care au devastat monumentul UNESCO (IV)         Restaurarea Cetăţii Orăştiei va costa cinci milioane de euro         Nori de praf peste Hunedoara, de la combinatul siderurgic         Peste 85.000 de puieţi vor fi plantaţi în această primăvară în munţii Orăştiei         Penalizări date constructorilor Lotului III din Autostrada Lugoj – Deva         Artezienele din centrul Hunedoarei mai au de așteptat         Termocentrala Mintia a fost tăiată de la alimentarea cu gaz metan