Cum influenţează zodiile activitatea politicienilor hunedoreni (III)

MAIN zodii  (3) harauDeputatul liberal Carmen Hărău este singura dintre politicienii hunedoreni de top născută în zodia Scorpion. Ea s-a născut în data de 4 noiembrie 1960, iar în 1983 a absolvit Academia de Studii Economice București. S-au mai născut în aceeași zi: Traian Băsescu, Barbu Știrbey, Lucrețiu Pătrășcanu.

Urania spune că „Scorpionul este cea mai puternică zodie. Este nemilos, dar poate fi în același timp sensibil și emoțional, ori îl iubești, ori îl urăști. Este un bun telepat și are o intuiție extrem de dezvoltată. Nativii din această zodie sunt perseverenți, își urmează drumul către faimă și recunoaștere socială cu o pasiune și o determinare de invidiat, nu există obstacole pentru ei. Deseori, se bucură de succese grandioase”.

MAIN zodii  (1) timpau

 

Deputatul liberal Bogdan Țîmpău, vicepreședintele Consiliului Județean Tiberiu Ioan Balint și președintele Forța Civică Hunedoara, Cristian Grigoraș, sunt născuți în zodia Leului. Bogdan Țîmpău este născut în 28 iulie 1977. În anul 2000 a absolvit Universitatea Banatului din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice, profilul Finanţe-Contabilitate. S-au mai născut în aceeași zi: Hugo Chavez, Jacqueline Kennedy, filozoful Karl Popper.

 

 

MAIN balint alegeri 1

Tiberiu Ioan Balint s-a născut în data de 22 august 1969. În data la care își serbează ziua s-au mai născut: Deng Xiaoping, Claude Debussy, Panait Istrati.

 

 

 

 

 

grigorasCristian Grigoraș s-a născut în 30 iulie, în aceeași cu Ilie Ilașcu, Henry Ford, Păstorel Teodoreanu.

Potrivit Uraniei, „nu toți nativii din această zodie s-au născut pentru a conduce țara, dar au mai multe șanse decât orice alt semn zodiacal să obțină prestigiu și influență, să ajungă să joace rolul principal. Suferă mult dacă nu sunt respectați sau admirați. Sunt binevoitori, au calități morale înalte, sunt cinstiți și sinceri în intențiile lor. Pentru nativii din zodia Leu, universul este o mare scenă pe care se joacă un spectacol”.

 

Primarii municipiilor Brad și Petroșani, Florin Cazacu și Tiberiu Iacob Ridzi, sunt născuți în aceeași zi, 18 februarie, unul în 1965 și altul în 1971. În aceeași zi au venit pe lume: Nikos Kazantzakis, Yoko Ono, John Travolta.

„Persoanele născute în zodia Vărsător sunt înzestrate cu mari talente creative, sunt imparțiale și au o viziune dezvoltată asupra lucrurilor, se înțeleg bine cu persoanele din jur, au o minte pătrunzătoare, intențiile lor sunt independente și inimitabile”, consideră Urania.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești