MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

1378889017725104337725_mircea-molot“USL nu se rupe!”. Declarația îi aparține președintelui Organizației Județene a PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și a fost făcută în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE, la HUNEDOARA TV. Moloț a infirmat astfel o serie de declarații ale unor lideri ai PNL, citați de presa centrală. Potrivit acestora, USL s-ar destrăma până la Crăciun.

“Nu ascund faptul că mai există și tensiuni, dar, ca în orice familie mai sunt și astfel de situații. Sigur că pot apărea nemulțumiri în unele dintre localități, dar cel mai bun exemplu că USL funcționează în județul Hunedoara este Consiliul Județean. În acest for am votat întotdeauna împreună, cu vreo două excepții. Mai mult, PNL și PSD au încheiat o alianță în Hunedoara încă din 2008, chiar dacă la nivel național nu exista o astfel de înțelegere”, a spus liderul liberalilor hunedoreni. Acesta a admis că unele divergențe dintre PNL și PSD ar fi putut duce la pierderea unor sume importante de bani pentru investiții în județ: “Laurențiu Nistor (președintele PSD Hunedoara) a declarat prin presă, după ce a sancționat un consilier local de la Hunedoara, că așteaptă să procedez la fel cu aleșii locali ai PNL. Îi transmit că îi voi sancționa așa cum a făcut-o și el cu cei de la Petrila (n. red.: anul trecut consilierii PSD de la Petrila s-au opus proiectului prin care se construia un deponeu ecologic în zonă). Prin votul lor, acei consilieri locali au periclitat un proiect de 70 de milioane de euro”.

Chiar dacă tensiunile la nivel național între PNL și PSD sunt în creștere, Mircea Ioan Moloț spune că USL va rezista cel puțin până în anul 2016. “Vom încheia acest mandat împreună, chiar dacă PNL și PSD au doctrine diferite și drumuri diametral opuse în politică. Important este să reușim să ne ținem promisiunile electorale, pentru că oamenii nu mai au răbdare. Sigur că acele promisiuni au fost făcute pentru un mandat de 4 ani, iar alegătorii sperau să rezolvăm totul într-unul singur. Nu aveam cum să reparăm în așa scurt timp ce s-a distrus în 4 ani”.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor