MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

1378889017725104337725_mircea-molot“USL nu se rupe!”. Declarația îi aparține președintelui Organizației Județene a PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și a fost făcută în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE, la HUNEDOARA TV. Moloț a infirmat astfel o serie de declarații ale unor lideri ai PNL, citați de presa centrală. Potrivit acestora, USL s-ar destrăma până la Crăciun.

“Nu ascund faptul că mai există și tensiuni, dar, ca în orice familie mai sunt și astfel de situații. Sigur că pot apărea nemulțumiri în unele dintre localități, dar cel mai bun exemplu că USL funcționează în județul Hunedoara este Consiliul Județean. În acest for am votat întotdeauna împreună, cu vreo două excepții. Mai mult, PNL și PSD au încheiat o alianță în Hunedoara încă din 2008, chiar dacă la nivel național nu exista o astfel de înțelegere”, a spus liderul liberalilor hunedoreni. Acesta a admis că unele divergențe dintre PNL și PSD ar fi putut duce la pierderea unor sume importante de bani pentru investiții în județ: “Laurențiu Nistor (președintele PSD Hunedoara) a declarat prin presă, după ce a sancționat un consilier local de la Hunedoara, că așteaptă să procedez la fel cu aleșii locali ai PNL. Îi transmit că îi voi sancționa așa cum a făcut-o și el cu cei de la Petrila (n. red.: anul trecut consilierii PSD de la Petrila s-au opus proiectului prin care se construia un deponeu ecologic în zonă). Prin votul lor, acei consilieri locali au periclitat un proiect de 70 de milioane de euro”.

Chiar dacă tensiunile la nivel național între PNL și PSD sunt în creștere, Mircea Ioan Moloț spune că USL va rezista cel puțin până în anul 2016. “Vom încheia acest mandat împreună, chiar dacă PNL și PSD au doctrine diferite și drumuri diametral opuse în politică. Important este să reușim să ne ținem promisiunile electorale, pentru că oamenii nu mai au răbdare. Sigur că acele promisiuni au fost făcute pentru un mandat de 4 ani, iar alegătorii sperau să rezolvăm totul într-unul singur. Nu aveam cum să reparăm în așa scurt timp ce s-a distrus în 4 ani”.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită