MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

1378889017725104337725_mircea-molot“USL nu se rupe!”. Declarația îi aparține președintelui Organizației Județene a PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, și a fost făcută în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE, la HUNEDOARA TV. Moloț a infirmat astfel o serie de declarații ale unor lideri ai PNL, citați de presa centrală. Potrivit acestora, USL s-ar destrăma până la Crăciun.

“Nu ascund faptul că mai există și tensiuni, dar, ca în orice familie mai sunt și astfel de situații. Sigur că pot apărea nemulțumiri în unele dintre localități, dar cel mai bun exemplu că USL funcționează în județul Hunedoara este Consiliul Județean. În acest for am votat întotdeauna împreună, cu vreo două excepții. Mai mult, PNL și PSD au încheiat o alianță în Hunedoara încă din 2008, chiar dacă la nivel național nu exista o astfel de înțelegere”, a spus liderul liberalilor hunedoreni. Acesta a admis că unele divergențe dintre PNL și PSD ar fi putut duce la pierderea unor sume importante de bani pentru investiții în județ: “Laurențiu Nistor (președintele PSD Hunedoara) a declarat prin presă, după ce a sancționat un consilier local de la Hunedoara, că așteaptă să procedez la fel cu aleșii locali ai PNL. Îi transmit că îi voi sancționa așa cum a făcut-o și el cu cei de la Petrila (n. red.: anul trecut consilierii PSD de la Petrila s-au opus proiectului prin care se construia un deponeu ecologic în zonă). Prin votul lor, acei consilieri locali au periclitat un proiect de 70 de milioane de euro”.

Chiar dacă tensiunile la nivel național între PNL și PSD sunt în creștere, Mircea Ioan Moloț spune că USL va rezista cel puțin până în anul 2016. “Vom încheia acest mandat împreună, chiar dacă PNL și PSD au doctrine diferite și drumuri diametral opuse în politică. Important este să reușim să ne ținem promisiunile electorale, pentru că oamenii nu mai au răbdare. Sigur că acele promisiuni au fost făcute pentru un mandat de 4 ani, iar alegătorii sperau să rezolvăm totul într-unul singur. Nu aveam cum să reparăm în așa scurt timp ce s-a distrus în 4 ani”.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “MOLOŢ: “USL nu se rupe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina