Sincopă. Costel Avram comunica cu „jumătate de gură”

Preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, este deficitar la capitolul comunicare. Aşa că, acţiuni cu adevărat importante pe care le organizează rămân necunoscute şi mediatizate doar de către o parte a presei, iar asta din cauza „scăpărilor” liberalului de frunte.

avramDacă în ceea ce priveşte realizările societăţii furnizoare de apă din Valea Jiului, unde este director, Costel Avram ştie să le puncteze şi să le mediatizeze, când vine vorba despre activitatea de partid, acelaşi Avram are .. scăpări. Anunţă doar o parte a presei, nu neapărat pe criterii de prietenie şi mai uită de câţiva. Se spune că atât de mult îşi doreşte ca acţiunea organizată de PNL Petrila să rămână secretă şi să nu o ia înaintea lui primarul Ilie Păducel, încât devine deficitar tocmai la capitolul comunicare, fără de care orice muncă, oricât de meritorie ar fi, este egală aproape cu zero dacă nu este şi popularizată. Iar Costel Avram recunoaşte că mai are de lucru în acest sens. „Vreau ca între mine şi presă, între mine şi oameni, comunicarea să devină mai bună. Întotdeauna este loc de mai bine. Aşa este, mai sunt scăpări, pentru care îmi cer scuze, dar voi remedia această problemă în cel mai scurt timp. Sper să nu mai existe sincope în comunicare de acum în acolo”, a recunoscut liderul PNL Petrila, Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit