Sincopă. Costel Avram comunica cu „jumătate de gură”

Preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, este deficitar la capitolul comunicare. Aşa că, acţiuni cu adevărat importante pe care le organizează rămân necunoscute şi mediatizate doar de către o parte a presei, iar asta din cauza „scăpărilor” liberalului de frunte.

avramDacă în ceea ce priveşte realizările societăţii furnizoare de apă din Valea Jiului, unde este director, Costel Avram ştie să le puncteze şi să le mediatizeze, când vine vorba despre activitatea de partid, acelaşi Avram are .. scăpări. Anunţă doar o parte a presei, nu neapărat pe criterii de prietenie şi mai uită de câţiva. Se spune că atât de mult îşi doreşte ca acţiunea organizată de PNL Petrila să rămână secretă şi să nu o ia înaintea lui primarul Ilie Păducel, încât devine deficitar tocmai la capitolul comunicare, fără de care orice muncă, oricât de meritorie ar fi, este egală aproape cu zero dacă nu este şi popularizată. Iar Costel Avram recunoaşte că mai are de lucru în acest sens. „Vreau ca între mine şi presă, între mine şi oameni, comunicarea să devină mai bună. Întotdeauna este loc de mai bine. Aşa este, mai sunt scăpări, pentru care îmi cer scuze, dar voi remedia această problemă în cel mai scurt timp. Sper să nu mai existe sincope în comunicare de acum în acolo”, a recunoscut liderul PNL Petrila, Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj