Sincopă. Costel Avram comunica cu „jumătate de gură”

Preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, este deficitar la capitolul comunicare. Aşa că, acţiuni cu adevărat importante pe care le organizează rămân necunoscute şi mediatizate doar de către o parte a presei, iar asta din cauza „scăpărilor” liberalului de frunte.

avramDacă în ceea ce priveşte realizările societăţii furnizoare de apă din Valea Jiului, unde este director, Costel Avram ştie să le puncteze şi să le mediatizeze, când vine vorba despre activitatea de partid, acelaşi Avram are .. scăpări. Anunţă doar o parte a presei, nu neapărat pe criterii de prietenie şi mai uită de câţiva. Se spune că atât de mult îşi doreşte ca acţiunea organizată de PNL Petrila să rămână secretă şi să nu o ia înaintea lui primarul Ilie Păducel, încât devine deficitar tocmai la capitolul comunicare, fără de care orice muncă, oricât de meritorie ar fi, este egală aproape cu zero dacă nu este şi popularizată. Iar Costel Avram recunoaşte că mai are de lucru în acest sens. „Vreau ca între mine şi presă, între mine şi oameni, comunicarea să devină mai bună. Întotdeauna este loc de mai bine. Aşa este, mai sunt scăpări, pentru care îmi cer scuze, dar voi remedia această problemă în cel mai scurt timp. Sper să nu mai existe sincope în comunicare de acum în acolo”, a recunoscut liderul PNL Petrila, Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ovidiu Drîngă a fost pus în libertate după trei ani de la uciderea a două femei         Zimbrii care atrag toate privirile oaspeţilor de la Zoo Hunedoara         Dragobete la Castelul Corvinilor         Foștii șefi ai Minei Petrila ar vrea să reaudieze martorii din dosarul tragediei din 2012         Polițiștii caută două hoațe de tablouri         O nouă amendă pentru neridicarea gunoiului în Deva         Un preot hunedorean s-a implicat în achiziționarea unei case pentru o familie nevoiașă         Spitalul din Deva a scos la licitație serviciul de pază a unității medicale         Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani