Sincopă. Costel Avram comunica cu „jumătate de gură”

Preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, este deficitar la capitolul comunicare. Aşa că, acţiuni cu adevărat importante pe care le organizează rămân necunoscute şi mediatizate doar de către o parte a presei, iar asta din cauza „scăpărilor” liberalului de frunte.

avramDacă în ceea ce priveşte realizările societăţii furnizoare de apă din Valea Jiului, unde este director, Costel Avram ştie să le puncteze şi să le mediatizeze, când vine vorba despre activitatea de partid, acelaşi Avram are .. scăpări. Anunţă doar o parte a presei, nu neapărat pe criterii de prietenie şi mai uită de câţiva. Se spune că atât de mult îşi doreşte ca acţiunea organizată de PNL Petrila să rămână secretă şi să nu o ia înaintea lui primarul Ilie Păducel, încât devine deficitar tocmai la capitolul comunicare, fără de care orice muncă, oricât de meritorie ar fi, este egală aproape cu zero dacă nu este şi popularizată. Iar Costel Avram recunoaşte că mai are de lucru în acest sens. „Vreau ca între mine şi presă, între mine şi oameni, comunicarea să devină mai bună. Întotdeauna este loc de mai bine. Aşa este, mai sunt scăpări, pentru care îmi cer scuze, dar voi remedia această problemă în cel mai scurt timp. Sper să nu mai existe sincope în comunicare de acum în acolo”, a recunoscut liderul PNL Petrila, Costel Avram.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + 14 =

ACTUALITATE
Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea