Șapte consilieri locali au cerut schimbarea viceprimarului Răzvan Mareș

Se anunță o nouă ședință „cu scântei” la Consiliul Local Deva. Aleșii locali vor supune la vot, în şedinţa din 5 iunie, proiectul a şapte consilieri locali de la PNL şi PSRO prin care este solicitată schimbarea din funcţie a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO). Aceştia susţin că Mareş a creat o stare de tensiune în rândul colegilor săi şi că refuză să colaboreze cu primarul.

„De asemenea şi prin alte mijloace de comunicare, ca exemplu reţele de socializare, face afirmaţii şi exprimă opinii care creează repercusiuni şi asupra imaginii celorlalţi aleşi locali, care potrivit statutului au obligaţia de a veni şi acţiona în sprijinul cetăţenilor municipiului Deva”, susţin semnatarii proiectului de hotărâre.

Viceprimarul declară că este o iniţiativă care nu are argumente reale.

„Nu ştiu prin ce aş fi stricat imaginea Consiliului Local. Faptul că spun în Consiliul Local că nu vrem să vindem Deva şi terenurile Devei şi că lucrările se fac prost în ultimul timp, dacă aceste lucruri strică imaginea Consiliului Local, îmi cer scuze pentru Consiliul Local, dar voi spune în continuare”, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş. În ultimele luni, în Consiliul Local Deva au mai fost depuse proiecte de hotărâri privind schimbare sa din funcţie, dar nu au fost adoptate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o         Concursuri cu unici candidați/”Rocadă” pe funcții pentru responsabilii Primăriei Petroșani judecați pentru fapte de corupție         A lăsat hoțul în casă         Senatoarea PNL, Carmen Hărău: “Legea pensiilor se întoarce în Parlament fiind parțial neconstituțională”         Ministrul Cuc, pe șantierul căii ferate         Achiziție de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului