Șapte consilieri locali au cerut schimbarea viceprimarului Răzvan Mareș

Se anunță o nouă ședință „cu scântei” la Consiliul Local Deva. Aleșii locali vor supune la vot, în şedinţa din 5 iunie, proiectul a şapte consilieri locali de la PNL şi PSRO prin care este solicitată schimbarea din funcţie a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO). Aceştia susţin că Mareş a creat o stare de tensiune în rândul colegilor săi şi că refuză să colaboreze cu primarul.

„De asemenea şi prin alte mijloace de comunicare, ca exemplu reţele de socializare, face afirmaţii şi exprimă opinii care creează repercusiuni şi asupra imaginii celorlalţi aleşi locali, care potrivit statutului au obligaţia de a veni şi acţiona în sprijinul cetăţenilor municipiului Deva”, susţin semnatarii proiectului de hotărâre.

Viceprimarul declară că este o iniţiativă care nu are argumente reale.

„Nu ştiu prin ce aş fi stricat imaginea Consiliului Local. Faptul că spun în Consiliul Local că nu vrem să vindem Deva şi terenurile Devei şi că lucrările se fac prost în ultimul timp, dacă aceste lucruri strică imaginea Consiliului Local, îmi cer scuze pentru Consiliul Local, dar voi spune în continuare”, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş. În ultimele luni, în Consiliul Local Deva au mai fost depuse proiecte de hotărâri privind schimbare sa din funcţie, dar nu au fost adoptate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești