Șapte consilieri locali au cerut schimbarea viceprimarului Răzvan Mareș

Se anunță o nouă ședință „cu scântei” la Consiliul Local Deva. Aleșii locali vor supune la vot, în şedinţa din 5 iunie, proiectul a şapte consilieri locali de la PNL şi PSRO prin care este solicitată schimbarea din funcţie a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO). Aceştia susţin că Mareş a creat o stare de tensiune în rândul colegilor săi şi că refuză să colaboreze cu primarul.

„De asemenea şi prin alte mijloace de comunicare, ca exemplu reţele de socializare, face afirmaţii şi exprimă opinii care creează repercusiuni şi asupra imaginii celorlalţi aleşi locali, care potrivit statutului au obligaţia de a veni şi acţiona în sprijinul cetăţenilor municipiului Deva”, susţin semnatarii proiectului de hotărâre.

Viceprimarul declară că este o iniţiativă care nu are argumente reale.

„Nu ştiu prin ce aş fi stricat imaginea Consiliului Local. Faptul că spun în Consiliul Local că nu vrem să vindem Deva şi terenurile Devei şi că lucrările se fac prost în ultimul timp, dacă aceste lucruri strică imaginea Consiliului Local, îmi cer scuze pentru Consiliul Local, dar voi spune în continuare”, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş. În ultimele luni, în Consiliul Local Deva au mai fost depuse proiecte de hotărâri privind schimbare sa din funcţie, dar nu au fost adoptate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri