Șapte consilieri locali au cerut schimbarea viceprimarului Răzvan Mareș

Se anunță o nouă ședință „cu scântei” la Consiliul Local Deva. Aleșii locali vor supune la vot, în şedinţa din 5 iunie, proiectul a şapte consilieri locali de la PNL şi PSRO prin care este solicitată schimbarea din funcţie a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO). Aceştia susţin că Mareş a creat o stare de tensiune în rândul colegilor săi şi că refuză să colaboreze cu primarul.

„De asemenea şi prin alte mijloace de comunicare, ca exemplu reţele de socializare, face afirmaţii şi exprimă opinii care creează repercusiuni şi asupra imaginii celorlalţi aleşi locali, care potrivit statutului au obligaţia de a veni şi acţiona în sprijinul cetăţenilor municipiului Deva”, susţin semnatarii proiectului de hotărâre.

Viceprimarul declară că este o iniţiativă care nu are argumente reale.

„Nu ştiu prin ce aş fi stricat imaginea Consiliului Local. Faptul că spun în Consiliul Local că nu vrem să vindem Deva şi terenurile Devei şi că lucrările se fac prost în ultimul timp, dacă aceste lucruri strică imaginea Consiliului Local, îmi cer scuze pentru Consiliul Local, dar voi spune în continuare”, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş. În ultimele luni, în Consiliul Local Deva au mai fost depuse proiecte de hotărâri privind schimbare sa din funcţie, dar nu au fost adoptate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani         Turnicheții de la Castelul Corvinilor au fost mutați         Școli închise de vremea rea         Trenuri blocate din cauza copacilor căzuți pe liniile ferate         „Iarna nu-i ca vara”: Se circulă extrem de greu pe drumurile județene         Codul portocaliu de ninsori creează probleme pe drumurile din Hunedoara         Alertă în Hunedoara: Cod portocaliu de vreme rea         Mii de daruri au fost donate de hunedoreni pentru copiii și vârstnicii sărmani         Lupeniul petrece în stradă în noaptea dintre ani         Avram Iancu, decorat de Președintele României cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler!         Primăria Deva va plăti, luni, bursele de ajutor social         Tragedie pe DN 7: un autotren s-a răsturnat         Dosarul insolvenței CEH a rămas în pronunțare         Priveliştile de poveste din Sarmizegetusa Regia         Gala Sportului Simerian în 14 – 15 decembrie         Mașină furată din fața casei, în Hunedoara         Tatăl unui copil de 12 ani: „Fiul meu a fost răpit din fața școlii”         Petarde comercializate ilegal, confiscate de polițiști         Două accidente rutiere pe șoseaua Hunedoara – Deva, produse de șoferi imprudenți