Rezultate parțiale la alegerile parlamentare în Hunedoara

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Hunedoara după numărarea voturilor din 472 de secţii de votare, din cele 524 din judeţul Hunedoara dau drept câştigător al alegerilor, în judeţul Hunedoara, Partidul Social Democrat, cu peste 50 la sută din voturi.

După centralizarea a 90 la sută din voturi, rezultatele sunt:

La Senat: PSD – 53,32 la sută, ALDE – 6,06 la sută, UDMR – 2,79 la sută, PNL – 21,71 la sută, PSR – 0,83 la sută, ANR – 0,52 la sută, PRU – 2,75 la ută, USR – 4,75 la sută, PRM – 1,54 la sută, PMP – 3,84 la sută, PER – 1,82 la sută.

La Camera Deputaţilor: PSD – 53,35 la sută, ALDE – 5,48 la sută, UDMR – 2,64 la sută, PNL – 22,16 la sută, PSR – 0,80 la sută, ANR – 0,49 la sută, PRU – 2,58 la sută, USR – 4,59 la sută, PRM – 1,42 la sută, PMP – 3,76 la sută, PER – 1,56 la sută.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Rezultate parțiale la alegerile parlamentare în Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 10 =

ACTUALITATE
Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)