Replică fără precedent a senatoarei PNL Carmen Hărău (P)

De ce mă atacați pe mine și pe colegii mei, dle primar Dan Bobouțanu, că străzile Hunedoarei sunt pline de praf nemăturat , orașul este plin de gunoi neridicat, ați transformat, cu bună știință, zona fostă industrială a orașului în groapă de gunoi, iar zonele verzi sunt vraiște?!

De ce ați recidivat în a asista pasiv cum mi se aduc injurii în plenul ședinței CL de către domnul Mititelu? Are acordul d-stră să se poarte astfel?

Și cum puteți să comparați valorea aferentă a șase luni de activitate Proserv cu trei luni de activitate Saluprest și să trageți apoi concluzia că acum cheltuiți mai puțin?! Dacă nu cumva mințiți deliberat, concediați-l pe cel care v-a dat cifrele! Știți bine că Proserv nu va mai dori să lucreze, vreodată, în domenii cu gunoaie! De ce nu-i informați corect pe consilieri?

Și de ce nu-l puneți la treabă pe dl deputat Ilie Toma?

Că nu mai avem gară, nici trenuri, nici sumele pe proiectele pe care ați trâmbițat că le-ați semnat nu vin la Hunedoara, drept urmare i-ați îndatorat pe hunedoreni la bancă să aveți bani de paranghelii și de sensuri giratorii fițoase, Știți că pensionarii cu grupele 1 și 2 așteaptă recalculări și pensii mai mari cu 25-50% de cca 30 de luni iar „creșterile” de pensii sunt, practic, scăderI?Știți că proiectul meu de lege pentru reducerea vârstei de pensionare a hunedorenilor cu doi ani stă în sertarul pesedist din CD? Și câte și mai câte…

De ce nu mergeți, împreună cu Toma, la Dragnea, la Bobora,  pentru interesele majore ale hunedorenilor și vă bateți joc de munca mea din Parlament, respingându-mi proiectele?!

Aveți majoritate în CL, in CJ și Guvern! În plus, sunteți unul dintre cei mai puternici pesediști din județ, șeful direct al lui Toma!

Unde sunt investitorii despre care ați mințit că-i opresc eu la porțile orașului ?!Puneți-vă pe treabă, domnilor, că povestea cu „Hărău, bogătoaia, e de vină” , nu ține! N-a ținut, așa cum ați sperat, nici la ultimele alegeri!

Acum ați ajuns „la butoane” și oamenii sunt obligați să se întrebe ce-ați făcut, domnilor Toma și Bobouțanu, pentru Hunedoara noastră, în politică, sau, ca simpli cetățeni, în afara ei?! Ce răspundeți la această întrebare?!

 

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste