Replică fără precedent a senatoarei PNL Carmen Hărău (P)

De ce mă atacați pe mine și pe colegii mei, dle primar Dan Bobouțanu, că străzile Hunedoarei sunt pline de praf nemăturat , orașul este plin de gunoi neridicat, ați transformat, cu bună știință, zona fostă industrială a orașului în groapă de gunoi, iar zonele verzi sunt vraiște?!

De ce ați recidivat în a asista pasiv cum mi se aduc injurii în plenul ședinței CL de către domnul Mititelu? Are acordul d-stră să se poarte astfel?

Și cum puteți să comparați valorea aferentă a șase luni de activitate Proserv cu trei luni de activitate Saluprest și să trageți apoi concluzia că acum cheltuiți mai puțin?! Dacă nu cumva mințiți deliberat, concediați-l pe cel care v-a dat cifrele! Știți bine că Proserv nu va mai dori să lucreze, vreodată, în domenii cu gunoaie! De ce nu-i informați corect pe consilieri?

Și de ce nu-l puneți la treabă pe dl deputat Ilie Toma?

Că nu mai avem gară, nici trenuri, nici sumele pe proiectele pe care ați trâmbițat că le-ați semnat nu vin la Hunedoara, drept urmare i-ați îndatorat pe hunedoreni la bancă să aveți bani de paranghelii și de sensuri giratorii fițoase, Știți că pensionarii cu grupele 1 și 2 așteaptă recalculări și pensii mai mari cu 25-50% de cca 30 de luni iar „creșterile” de pensii sunt, practic, scăderI?Știți că proiectul meu de lege pentru reducerea vârstei de pensionare a hunedorenilor cu doi ani stă în sertarul pesedist din CD? Și câte și mai câte…

De ce nu mergeți, împreună cu Toma, la Dragnea, la Bobora,  pentru interesele majore ale hunedorenilor și vă bateți joc de munca mea din Parlament, respingându-mi proiectele?!

Aveți majoritate în CL, in CJ și Guvern! În plus, sunteți unul dintre cei mai puternici pesediști din județ, șeful direct al lui Toma!

Unde sunt investitorii despre care ați mințit că-i opresc eu la porțile orașului ?!Puneți-vă pe treabă, domnilor, că povestea cu „Hărău, bogătoaia, e de vină” , nu ține! N-a ținut, așa cum ați sperat, nici la ultimele alegeri!

Acum ați ajuns „la butoane” și oamenii sunt obligați să se întrebe ce-ați făcut, domnilor Toma și Bobouțanu, pentru Hunedoara noastră, în politică, sau, ca simpli cetățeni, în afara ei?! Ce răspundeți la această întrebare?!

 

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri