Replică fără precedent a senatoarei PNL Carmen Hărău (P)

De ce mă atacați pe mine și pe colegii mei, dle primar Dan Bobouțanu, că străzile Hunedoarei sunt pline de praf nemăturat , orașul este plin de gunoi neridicat, ați transformat, cu bună știință, zona fostă industrială a orașului în groapă de gunoi, iar zonele verzi sunt vraiște?!

De ce ați recidivat în a asista pasiv cum mi se aduc injurii în plenul ședinței CL de către domnul Mititelu? Are acordul d-stră să se poarte astfel?

Și cum puteți să comparați valorea aferentă a șase luni de activitate Proserv cu trei luni de activitate Saluprest și să trageți apoi concluzia că acum cheltuiți mai puțin?! Dacă nu cumva mințiți deliberat, concediați-l pe cel care v-a dat cifrele! Știți bine că Proserv nu va mai dori să lucreze, vreodată, în domenii cu gunoaie! De ce nu-i informați corect pe consilieri?

Și de ce nu-l puneți la treabă pe dl deputat Ilie Toma?

Că nu mai avem gară, nici trenuri, nici sumele pe proiectele pe care ați trâmbițat că le-ați semnat nu vin la Hunedoara, drept urmare i-ați îndatorat pe hunedoreni la bancă să aveți bani de paranghelii și de sensuri giratorii fițoase, Știți că pensionarii cu grupele 1 și 2 așteaptă recalculări și pensii mai mari cu 25-50% de cca 30 de luni iar „creșterile” de pensii sunt, practic, scăderI?Știți că proiectul meu de lege pentru reducerea vârstei de pensionare a hunedorenilor cu doi ani stă în sertarul pesedist din CD? Și câte și mai câte…

De ce nu mergeți, împreună cu Toma, la Dragnea, la Bobora,  pentru interesele majore ale hunedorenilor și vă bateți joc de munca mea din Parlament, respingându-mi proiectele?!

Aveți majoritate în CL, in CJ și Guvern! În plus, sunteți unul dintre cei mai puternici pesediști din județ, șeful direct al lui Toma!

Unde sunt investitorii despre care ați mințit că-i opresc eu la porțile orașului ?!Puneți-vă pe treabă, domnilor, că povestea cu „Hărău, bogătoaia, e de vină” , nu ține! N-a ținut, așa cum ați sperat, nici la ultimele alegeri!

Acum ați ajuns „la butoane” și oamenii sunt obligați să se întrebe ce-ați făcut, domnilor Toma și Bobouțanu, pentru Hunedoara noastră, în politică, sau, ca simpli cetățeni, în afara ei?! Ce răspundeți la această întrebare?!

 

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”