Răzvan Mareş vrea să-l mute pe directorul tehnic la groapa de gunoi. Cosmin Vasile ripostează: „S-au trezit pe funcţii şi se cred acum Zorro”

În emisiunea „Vocea Străzii” de miercuri, de la Hunedoara TV, viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a vorbit despre rezultatele evaluărilor angajaţilor din primărie. Răzvan Mareş susţine că un singur angajat nu a trecut evaluarea, acesta fiind Cosmin Vasile, directorul tehnic al Primăriei Deva.

 

„Să verifice maşinile de gunoi la rampa de gunoi a Devei”

 

„Avem un coleg care nu a trecut această evaluare. (…) Nu sunt bucuros să aflu lucrurile acestea. Sunt trist că a fost câţiva ani în primărie. E vorba despre un director care, în momentul de faţă, este în concediu. Evaluarea este făcută, dar ea trebuie vizată şi de compartimentul Resurse Umane şi de către primar. Eu, într-adevăr, am făcut evaluarea unui director din cadrul primăriei şi pot să spun că nu i-am dat notă de trecere”, precizează viceprimarul Devei.

Mai mult, Răzvan Mareş spune că intenţionează ca, de luni, de când Cosmin Vasile se întoarce din concediu, să-i dea o sarcină nouă: să verifice maşinile de gunoi la rampa de deşeuri a Devei.

„De săptămâna viitoare, domnul director tehnic al Primăriei Deva, cum se autointitulează domnul Cosmin Vasile, vine la serviciu. Şi, că tot am văzut că are probleme cu Salubritatea (…) şi m-am gândit aşa, că tot am vrut noi să demarăm acolo, să verificăm nişte lucruri la rampa de gunoi, vă spun în premieră că mă gândesc foarte serios chiar să îl numim responsabil pe domnul Cosmin Vasile. Să verifice maşinile de gunoi la rampa de gunoi a Devei. (…) Asta înseamnă că avem încredere că poate să verifice corect. Pentru că, dacă am trimite o altă persoană la verificare, poate că acea persoană nu ar fi atât de obiectivă ca domnul cu pricina”, a declarat, în emisiune, Răzvan Mareş.

 

„Are un război personal cu mine, pentru că nu am fost de acord cu toate rahaturile pe care le face el”

 

În replică, Cosmin Vasile susţine că viceprimarul Devei nu avea cum să îi facă vreo evaluare, întrucât e se află în concediu paternal de şase luni. Mai mult, îl acuză pe Mareş de incompetenţă şi susţine că, de fapt, acesta vrea să fie primar al municipiului reşedinţă de judeţ şi nimic mai mult.

„În primul rând, nu are cum să îmi facă evaluare mie domnul Mareş, atâta timp cât contractul meu este suspendat. Nu are la cine să facă evaluare, că ultimele şase luni am fost în concediu paternal, contractul este suspendat. Dar primăria nu e a lui, nu va fi a lui şi nimeni din neamul lui n-o să fie primar acolo. El se visează acum primar, aşteaptă să plece Mircia Muntean şi se vede primar acolo. Dar asta e o căciulă prea mare pentru el, asta e problema. Acum fiecare visează ce vrea. Pe ce mă evaluează şase luni dacă am fost în concediu paternal, atâta timp cât nu am semnat nicio hârtie, nu am avut activitate? Are un război personal cu mine, pentru că nu am fost de acord cu toate rahaturile pe care le face el”, a declarat, pentru ZHD, Cosmin Vasile.

Acesta mai spune că luni este prima zi în care se va duce la serviciu pe funcţia de director tehnic şi că nici nu se pune problema să fie „mutat” la groapa de gunoi a Devei.

„Luni e prima zi în care mă voi duce la serviciu. Pe funcţia pe care o deţin. Director tehnic. La mine e un post  luat prin concurs, sunt funcţionar public. Nu are calitatea să mă mute la groapa de gunoi. Probabil o să îl mut eu în altă parte. Ar fi un abuz în serviciu, o să îl dau în judecată. Totul se discută pe hârtii. El în scris trebuie să îmi dea. Mareş e cu gura mare acum, se vede el candidatul PNL la primărie. S-au trezit pe funcţii şi se cred acum Zorro, războindu-se cu vechea administraţie”, mai comentează Cosmin Vasile.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 4 =

ACTUALITATE
Program special cu publicul la primărie         Un șofer băut a produs un accident pe o trecere de pietoni din Deva         Mica Unire în anul Centenarului         Preşedintele Bobora se ascunde după fusta unui directoar administrativ în cazul abuzului de la Sanatoriul Geoagiu         Cursuri gratuite la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         Ziua Unirii Principatelor Române – Programul complet al manifestărilor         Cele opt hectare de teren de la marginea Hunedoarei au fost vândute         Ce soartă va avea ultima școală din Bulzeștii de sus: șapte copii mai învață aici         Patru statui noi în Hunedoara         Mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Elevă călcată de mașină pe trecerea de pietoni         Podul rutier peste Strei, din orașul Călan, va fi refăcut         Prins la furat de lemne cu camioneta         L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan