Premiu de Excelenţă pentru Primăria Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan a primit Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene.

premiu.vulcanTitlul i-a fost decernat primarului Gheorghe Ile în cadrul Premiilor Naţionale  Excelenţă în Administraţie, gală organizată anul acesta la Braşov de Revista pentru Administraţie Locală din România. Este pentru a treia oară consecutiv când administraţia locală din Vulcan este premiată la această festivitate. „Anul acesta premiul cu care am venit acasă şi care ne onorează pe toţi cei ce lucrăm în Primărie este acordat pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au făcut posibilă acordarea acestui premiu şi sunt convins că vom rămâne în topul administraţiilor locale din România şi în anii ce urmează”, a  declarat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile.

Anul acesta a fost cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, un eveniment dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.
Premiile acordate în cadrul acestei gale răsplătesc cele mai bune proiecte şi cele mai active persoane din administraţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață