Premiu de Excelenţă pentru Primăria Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan a primit Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene.

premiu.vulcanTitlul i-a fost decernat primarului Gheorghe Ile în cadrul Premiilor Naţionale  Excelenţă în Administraţie, gală organizată anul acesta la Braşov de Revista pentru Administraţie Locală din România. Este pentru a treia oară consecutiv când administraţia locală din Vulcan este premiată la această festivitate. „Anul acesta premiul cu care am venit acasă şi care ne onorează pe toţi cei ce lucrăm în Primărie este acordat pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au făcut posibilă acordarea acestui premiu şi sunt convins că vom rămâne în topul administraţiilor locale din România şi în anii ce urmează”, a  declarat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile.

Anul acesta a fost cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, un eveniment dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.
Premiile acordate în cadrul acestei gale răsplătesc cele mai bune proiecte şi cele mai active persoane din administraţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită