Premiu de Excelenţă pentru Primăria Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan a primit Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene.

premiu.vulcanTitlul i-a fost decernat primarului Gheorghe Ile în cadrul Premiilor Naţionale  Excelenţă în Administraţie, gală organizată anul acesta la Braşov de Revista pentru Administraţie Locală din România. Este pentru a treia oară consecutiv când administraţia locală din Vulcan este premiată la această festivitate. „Anul acesta premiul cu care am venit acasă şi care ne onorează pe toţi cei ce lucrăm în Primărie este acordat pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au făcut posibilă acordarea acestui premiu şi sunt convins că vom rămâne în topul administraţiilor locale din România şi în anii ce urmează”, a  declarat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile.

Anul acesta a fost cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, un eveniment dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.
Premiile acordate în cadrul acestei gale răsplătesc cele mai bune proiecte şi cele mai active persoane din administraţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”