Premiu de Excelenţă pentru Primăria Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan a primit Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene.

premiu.vulcanTitlul i-a fost decernat primarului Gheorghe Ile în cadrul Premiilor Naţionale  Excelenţă în Administraţie, gală organizată anul acesta la Braşov de Revista pentru Administraţie Locală din România. Este pentru a treia oară consecutiv când administraţia locală din Vulcan este premiată la această festivitate. „Anul acesta premiul cu care am venit acasă şi care ne onorează pe toţi cei ce lucrăm în Primărie este acordat pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au făcut posibilă acordarea acestui premiu şi sunt convins că vom rămâne în topul administraţiilor locale din România şi în anii ce urmează”, a  declarat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile.

Anul acesta a fost cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, un eveniment dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.
Premiile acordate în cadrul acestei gale răsplătesc cele mai bune proiecte şi cele mai active persoane din administraţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina