Premiu de Excelenţă pentru Primăria Vulcan

Primăria Municipiului Vulcan a primit Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene.

premiu.vulcanTitlul i-a fost decernat primarului Gheorghe Ile în cadrul Premiilor Naţionale  Excelenţă în Administraţie, gală organizată anul acesta la Braşov de Revista pentru Administraţie Locală din România. Este pentru a treia oară consecutiv când administraţia locală din Vulcan este premiată la această festivitate. „Anul acesta premiul cu care am venit acasă şi care ne onorează pe toţi cei ce lucrăm în Primărie este acordat pentru cele mai bune proiecte accesate cu fonduri europene. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au făcut posibilă acordarea acestui premiu şi sunt convins că vom rămâne în topul administraţiilor locale din România şi în anii ce urmează”, a  declarat primarul din Vulcan, Gheorghe Ile.

Anul acesta a fost cea de-a noua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, un eveniment dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.
Premiile acordate în cadrul acestei gale răsplătesc cele mai bune proiecte şi cele mai active persoane din administraţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor