Ovidiu Moș a fost ales primar interimar al municipiului Deva

Ovidiu Moș va ocupa funcția de primar interimar al municipiului Deva, fiind ales, joi, prin votul consilierilor locali, în urma ședinței de îndată a Consiliului Local Deva.

„Sunt ferm convins că voi colabora foarte bine cu colegul Răzvan Mareș. Am expertiză în funcția de viceprimar, am lucrat și cu Mircia Muntean, și cu Petru Mărginean, nu-mi fac nicio problemă că nu voi putea coordona această activitate”, a declarat Ovidiu Moș.

Până în prezent, Ovidiu Moş a ocupat funcţia de viceprimar al Devei, atât în mandatul lui Mircia Muntean, cât și în cel al lui Petru Mărginean.

Consilierii locali au avut de ales, joi, între acesta şi celălalt viceprimar al Devei, Răzvan Mareş (PSRO). „Vreau să încep prin a-l felicita pe Ovidiu Moș pentru faptul că a fost ales primar interimar. A fost o decizie politică luată de grupurile PNL – PSRO de a nu participa astăzi, nu am putut vota cu PSD, asta nu înseamnă că nu ne vom prezenta la ședințe. I-am lăsat să-și facă majoritatea, am văzut și noi ce se întâmplă în partidele noastre și vom analiza și vom lua măsurile față de cei doi consilieri PSRO care nu au respectat decizia partidului” , a declarat Răzvan Mareș, viceprimar și președinte al PSRO Hunedoara.

Luni, Mircia Muntean, cel mai longeviv primar din istoria Devei, şi-a părăsit funcţia din administraţia locală pentru a ispăşi cei şase ani de închisoare. Mircia Muntean a fost condamnat la doi ani de detenţie, pentru un accident produs sub influenţa băuturilor alcoolice în urmă cu trei ani, dar o condamnare mai veche, pentru abuz în serviciu, i-a suplimentat pedeapsa finală cu patru ani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Ovidiu Moș a fost ales primar interimar al municipiului Deva

 1. Deva

  Felicitări.
  Poate îndeplini 3 obiective sportive ale Devei toate gratuit prin fondul național de dezvoltare si investiții:
  Stadion Deva nou capacitate 20 mii locuri,cu tribune circulare deci stadion închis.
  Sala polivalenta noua lângă Deva capacitate 10 mii locuri(daca va fii mai mică nu se vor putea desfășura campionate europene si mondiale la diferite sporturi, fiind necesar fata de cea noua din Cluj si de o sala mare de încălzire dedesubt).
  Sala de sport pentru colegiul tehnic Transilvania fostul liceu auto ,mai exact la unitatea din Dacia unde exista teren generos, Liceul având 1600 elevi dar nu au sala , astfel îndeplinind visul a zeci de generații de deveni.succes. Toți primarii de 27 ani si jumate dupa 1989 au zis da facem si nu au facut aceste 3 obiective.Si un patinoar al Devei trebuie facut, nu unul inchiriat…

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + doi =

ACTUALITATE
Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara         Camionetă cu butelii implicată într-un accident rutier         MODELUL ORADEA. Poliţie locală fără ifose, turism fără vedetism politic         Eminesciana 2018         DOSARELE SECRETE ALE HUNEDOAREI. Cum a fost şters regele Mihai din tradiţia păstrată de femeile din Ținutul Pădurenilor         Trafic rutier oprit pentru un an pe DN 66 A         Cum a trenat ancheta șefului de Poliție Dănuț Mocanu         Dosar penal pentru tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”         Accident pe DN 76 provocat de un șofer care a adormit la volan         Drumul de poveste din Ţinutul Pădurenilor, afectat de alunecări de teren         Adolescenta de 15 ani, găsită de Poliție după 10 zile de la dispariție         Accident grav pe DN 66 A: s-au prăvălit cu mașina în Jiu. Două dintre victime au murit         Ceremonia de înmânare a Diplomelor de Cetățean de Onoare a Municipiului Orăștie jurnalistului Cornel Nistorescu și medicului Dorel Săndesc         La aniversarea scriitorului Gligor Hașa         Tavanul gării din Hunedoara s-a prăbușit. Clădirea a fost închisă         O femeie de 29 de ani a fost prinsă după ce a înșelat mai mulți deveni         Accident pe șoseaua spre Retezat         Înșelată de angajați la „Deratizare”         Cum va arăta Sarmizegetusa Regia în următorii ani: 17 hectare de pădure din sit ar putea dispărea