O companie din China, interesată de infrastructura din județul Hunedoara

Reprezentantul companiei de drumuri din Shaanxi și șefii firmei care se ocupă cu analiza calității se află în aceste zile în județul Hunedoara pentru a se întâlni cu autoritățile județene și cu firmele hunedorene care activează în acest domeniu.

Wang Liu, directorul general al Shaanxi Expressway Mechanisation Engeneering Co.LTD., Wang Xiaoxiong și Zhang Shibing, președintele,respectiv vicepreședintele companiei Shaanxi Expressway Testing&Measuring Co., LTD, au avut o scurtă întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Potrivit oficialilor CJ Hunedoara, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre rețeaua de drumuri din județul Hunedoara, despre modul în care se derulează proiectele de întreținere și reperații, precum și partea de investiții. Ulterior, partea chinează a avut o întâlnire, pe aceeași temă, la Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

Delegația chineză a luat legătură și cu firmele care se ocupă de infrastructura rutieră în vederea inițierii unor colaborări pe termen lung.

Compania de drumuri din Shaanxi este interesată de schimburi de experiență și de a pune la dispoziția firmelor hunedorene tehnologie specifică construirii și întreținerii infrastructurii rutiere, spun sursele citate anterior.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric