O companie din China, interesată de infrastructura din județul Hunedoara

Reprezentantul companiei de drumuri din Shaanxi și șefii firmei care se ocupă cu analiza calității se află în aceste zile în județul Hunedoara pentru a se întâlni cu autoritățile județene și cu firmele hunedorene care activează în acest domeniu.

Wang Liu, directorul general al Shaanxi Expressway Mechanisation Engeneering Co.LTD., Wang Xiaoxiong și Zhang Shibing, președintele,respectiv vicepreședintele companiei Shaanxi Expressway Testing&Measuring Co., LTD, au avut o scurtă întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Potrivit oficialilor CJ Hunedoara, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre rețeaua de drumuri din județul Hunedoara, despre modul în care se derulează proiectele de întreținere și reperații, precum și partea de investiții. Ulterior, partea chinează a avut o întâlnire, pe aceeași temă, la Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

Delegația chineză a luat legătură și cu firmele care se ocupă de infrastructura rutieră în vederea inițierii unor colaborări pe termen lung.

Compania de drumuri din Shaanxi este interesată de schimburi de experiență și de a pune la dispoziția firmelor hunedorene tehnologie specifică construirii și întreținerii infrastructurii rutiere, spun sursele citate anterior.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri