O companie din China, interesată de infrastructura din județul Hunedoara

Reprezentantul companiei de drumuri din Shaanxi și șefii firmei care se ocupă cu analiza calității se află în aceste zile în județul Hunedoara pentru a se întâlni cu autoritățile județene și cu firmele hunedorene care activează în acest domeniu.

Wang Liu, directorul general al Shaanxi Expressway Mechanisation Engeneering Co.LTD., Wang Xiaoxiong și Zhang Shibing, președintele,respectiv vicepreședintele companiei Shaanxi Expressway Testing&Measuring Co., LTD, au avut o scurtă întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara.

Potrivit oficialilor CJ Hunedoara, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre rețeaua de drumuri din județul Hunedoara, despre modul în care se derulează proiectele de întreținere și reperații, precum și partea de investiții. Ulterior, partea chinează a avut o întâlnire, pe aceeași temă, la Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

Delegația chineză a luat legătură și cu firmele care se ocupă de infrastructura rutieră în vederea inițierii unor colaborări pe termen lung.

Compania de drumuri din Shaanxi este interesată de schimburi de experiență și de a pune la dispoziția firmelor hunedorene tehnologie specifică construirii și întreținerii infrastructurii rutiere, spun sursele citate anterior.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul