NUMIRE Lucian Heiuş, noul vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaţilor

Fostul şef al Fiscului hunedorean, deputatul Lucian Heiuş, este noul vicelider al Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor.

Informaţia a fost făcută publică chiar de parlamentarul hunedorean pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

“Începând cu această sesiune, sunt vicelider al Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.  Acest lucru mă responsabilizează și mă onorează.  Grupul nostru are la Cameră un număr de 67 parlamentari”, a comunicat Lucian Heiuş.

Liderul Grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor este Raluca Turcan. Heiuş este preşedintele PNL Hunedoara şi se află la primul mandat de parlamentar.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică         PARADOX/ Minele pe închidere și-au depășit planul. Cele ”viabile” sunt în urmă         Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului         Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată