NU SE POATE SĂ NU SE POATĂ SE REÎNTOARCE. Viorel Arion şi-a lansat candidatura şi echipa. Niciun liberal vechi la CL

Primarul municipiului Hunedoara a ieşit cu acelaşi slogan electoral ca în 2012, cam cu aceiaşi oameni în echipa de consilieri locali, dar sub sigla unui alt partid, PNL, din care lipsesc cu desăvârşire vechii liberali. De la eveniment a lipsit preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, Bogdan Radu Ţîmpău, dar a fost de faţă Gheorghe Falcă

 

Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 9 martie 2016, în aula Facultăţii de Inginerie din municipiul Hunedoara. La eveniment a luat parte Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, singurul lider PNL (aripa PDL) din afara judeţului. Din partea vechilor liberali au fost la prezidiu Vetuţa Stănescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi Carmen Hărău, deputat PNL de Hunedoara.

 

Lansare în pilde

 

Primarul Viorel Arion a ieşit cu acelaşi slogan electoral ca în 2012: „Nu se poate să nu se poată” şi a prezentat în două filmuleţe proiectele realizate (de unde a plecat şi la ce a ajuns) precum şi intenţiile sale de viitor. „Proiectele mele asumate şi realizate sunt rodul consultării mele cu oamenii, cu nevoile oraşului. Se spune că un om de succes este acela care poate construi o fundaţie solidă cu cărămizile pe care alţii le aruncă în el. Voi persevera în a construi fundaţii solide, voi persevera în a construi oraşul, voi persevera în a crea proiecte şi a le duce la bun sfârşit”, a spus Arion în discursul său, un discurs făcut în pilde şi parabole, cu tâmplarul bun care face pod în loc de ziduri între fraţi şi cu izvorul „perseverent” care moaie stânca.

 

Lista lui Arion

 

La finalul lansării, primarul Viorel Arion şi-a prezent echipa de candidaţi pentru lista de consilieri locali PNL pentru municipiul Hunedoara. În lista lui Arion  nu se mai regăseşte niciunul dintre vechii liberali, dar apar ca recuperaţi pentru PNL politicieni care au făcut carieră în PSD, UNPR sau PP-DD. Iată numele care vor intra pe lista PNL Hunedoara, candidaţi prezentaţi în ordine alfabetică: Andrei Marius, Ardelean Daniel, Balosin Nicolae, Bejenariu Valeriu, Chirilă Nicolae, Conţa Marcela, Dănilă Traian, Farcaş Ladislau, Filiche Ioan Marius, Ghenea Silvia, Gherman Lucian, Jitian Simion, Logofătu Daniela, Mureşan Vasile, Muzsic Robert, Olariu Nicoleta, Orăşanu Ioan, Popa Mihaela, Băloiu Maria, Ştefan Nicuşor Eduart, Tănăsescu Andreea, Tiucă Viorel, Todea Octavian, Vâlceanu Constantin.

 

O gafă studiată şi Crişan un posibil vice

 

Prezentarea a avut şi o pretinsă gafă (în realitate – un incident regizat) care sugerează cine este cel pe care primarul Viorel Arion şi-l doreşte a-i fi viceprimar în viitorul mandat. „Cred că am uitat pe cineva… Ovidiu Crişan… (şi după câteva secunde de suspans) Am făcut-o intenţionat, tocmai ca să-l scot în evidenţă”, a spus Arion. După şedinţa de pomină când consilierul local Ovidiu Crişan şi-a „parcat” limbajul pestriţ prin cele mai intime cotloane ale vulgului, e greu pentru cineva să-l scoată în evidenţă pe Crişan mai mult decât o poate face domnia sa.

 

Campania de minciuni şi dezinformări a PSD-ului

 

Deputatul Carmen Hărău nu s-a sfiit să folosească cuvinte tari la adresa adversarilor politici din PSD care, susţine Hărău, au folosit imaginea liberalilor în USL doar ca o garanţie de credibilitate şi onestitate, „iar în particular nu voiau altceva, decât să le ducem berile la masă”, după cum zice deputatul liberal. Carmen Hărău a vorbit despre campania murdară a pesediştilor, care campanie (a aflat „pe surse”) „se bazează pe atacurile la Hărău şi la Arion”.

„Politica este un sport de echipă. Nimeni, niciun om politic din oraşul acesta, din ţară, de pe lume nu face două parale fără echipa lui. În 2012, când eu mi-am lăsat rostul meu de om de afaceri şi am intrat în politică, l-am găsit aici (primar, la Primărie) pe Viorel Arion. Îl votaserăţi dumneavoastră. Am pus atunci bazele unei echipe care continuă să muncească pentru Hunedoara, pentru că omul Viorel Arion, independent şi indiferent de culoarea lui politică, este disperat să facă lucruri bune pentru oraşul acesta. Şi atunci, fiecare dintre noi, cei care constituim echipa liberală a municipiului Hunedoara, vom fi alături de Viorel Arion”, a spus deputatul PNL Hunedoara.  „Contez pe realizările pe care primarul le prezintă sistematic cetăţenilor, dar pe care fiecare dintre noi va trebui să le ducem în cartiere şi să demontăm mizeriile cu care suntem atacaţi. Pentru că n-au altceva împotriva noastră, decât minciuni şi dezinformări”, a mai spus Carmen Hărău.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr