Monica Macovei, întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor

monica macovei castelul corvinilor (19)Monica Macovei a fost întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe care l-a vizitat joi după-amiază. Cavalerii de Hunedoara i-au organizat o primire specială fostului ministru al Justiţiei. Au tras trei salve de tun, în momentul în care Monica Macovei şi-a făcut intrarea pe podul Castelului Corvinilor.

I-au prezentat apoi monumentul istoric, dar şi o sabie de cavaler, cu care Monica Macovei s-a fotografiat. „Preocuparea mea principală este anticorupţia şi le-am explicat inclusiv pensionarilor care au grija zilei de mâine că economiile pe care le facem combătând corupţia şi confiscând averile marilor corupţi înseamnă miliarde de euro care le pot creşte pensiile şi prin care se pot construi spitale”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Liviu Dragnea, condamnat din nou la închisoare         Parcarea Publică din Piața Unirii va închisă timp de trei zile         Iulian Ceia speră la eliberarea din închisoare         Politicienii care își asigură laudele cu sume mari, din banii localnicilor         PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri