Monica Macovei, întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor

monica macovei castelul corvinilor (19)Monica Macovei a fost întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe care l-a vizitat joi după-amiază. Cavalerii de Hunedoara i-au organizat o primire specială fostului ministru al Justiţiei. Au tras trei salve de tun, în momentul în care Monica Macovei şi-a făcut intrarea pe podul Castelului Corvinilor.

I-au prezentat apoi monumentul istoric, dar şi o sabie de cavaler, cu care Monica Macovei s-a fotografiat. „Preocuparea mea principală este anticorupţia şi le-am explicat inclusiv pensionarilor care au grija zilei de mâine că economiile pe care le facem combătând corupţia şi confiscând averile marilor corupţi înseamnă miliarde de euro care le pot creşte pensiile şi prin care se pot construi spitale”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei