Monica Macovei, întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor

monica macovei castelul corvinilor (19)Monica Macovei a fost întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe care l-a vizitat joi după-amiază. Cavalerii de Hunedoara i-au organizat o primire specială fostului ministru al Justiţiei. Au tras trei salve de tun, în momentul în care Monica Macovei şi-a făcut intrarea pe podul Castelului Corvinilor.

I-au prezentat apoi monumentul istoric, dar şi o sabie de cavaler, cu care Monica Macovei s-a fotografiat. „Preocuparea mea principală este anticorupţia şi le-am explicat inclusiv pensionarilor care au grija zilei de mâine că economiile pe care le facem combătând corupţia şi confiscând averile marilor corupţi înseamnă miliarde de euro care le pot creşte pensiile şi prin care se pot construi spitale”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara