Monica Macovei, întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor

monica macovei castelul corvinilor (19)Monica Macovei a fost întâmpinată cu salve de tun la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pe care l-a vizitat joi după-amiază. Cavalerii de Hunedoara i-au organizat o primire specială fostului ministru al Justiţiei. Au tras trei salve de tun, în momentul în care Monica Macovei şi-a făcut intrarea pe podul Castelului Corvinilor.

I-au prezentat apoi monumentul istoric, dar şi o sabie de cavaler, cu care Monica Macovei s-a fotografiat. „Preocuparea mea principală este anticorupţia şi le-am explicat inclusiv pensionarilor care au grija zilei de mâine că economiile pe care le facem combătând corupţia şi confiscând averile marilor corupţi înseamnă miliarde de euro care le pot creşte pensiile şi prin care se pot construi spitale”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 3 =

ACTUALITATE
Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara         DEZVĂLUIRI. Noaptea de coșmar a hoțului care a spart Castelul Corvinilor         „Leii șoselelor” care ne omoară în trafic. Cazul Norocel, recidivistul liber după prăpădul de pe străzi