Moloț: “Da, voi candida din nou!”

MAIN molot“Da, voi candida din nou!”. Declarația îi aparține președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț și a fost făcută în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE, la HUNEDOARA TV. Moloț a dat acest răspuns la întrebarea privind candidatura sa la șefia CJ Hunedoara în 2016.

În ultima perioadă, în lumea politică hunedoreană se vorbește tot mai mult despre faptul că președintele Consiliului Județean nu își va încheia mandatul, având în vedere că pe rolul instanței supreme există un proces între acesta și Agenția Națională de Integritate. De altfel, în spatele ușilor închise se fac și se desfac scenarii, există și o serie de politicienii care își doresc să candideze pentru acest post. Îmi voi încheia mandatul de președinte al CJ Hunedoara, să stea liniștiți. Da, voi candida din nou. Și da, dacă toți cei care vorbesc aiurea sunt satisfăcuți cu asta, toate oile din județul acesta sunt ale mele, la fel și toate mașinile, și toate firmele. Totul e al meu. Acum sunt liniștiți?!”, a declarat Moloț. El a adăugat că va candida pentru șefia Organizației Județene a PNL Hunedoara: “Mi-aș dori să am un contracandidat în februarie (n. red.: în acea lună vor fi organizate alegeri pentru structura județeană a PNL). Ar fi interesantă o competiție pentru acest post. Acum nu știu dacă va mai candida cineva, e prea devreme. Eu am anunțat că voi intra în cursă, despre alții nu vom ști până când va fi stabilit termenul de depunere a candidaturilor. Mi-aș dori ca într-o competiție, cel care pierde să fie în stare să meargă să îi strângă mâna celui care a câștigat și să-i spună – recunosc că ești cel mai bun, ai câștigat. Vreau să continuăm munca politică împreună. Din păcate, noi suntem încă destul de ranchiunoși. Dacă cineva a candidat împotriva mea și acum am câștigat, nu fac altceva decât să îi dau la țurloaie și să-l termin. Așa e la noi. Aș vrea să fim în stare să ne comportăm în alt fel și să existe cu adevărat democrație și în partide”.

Moloț a mai declarat că dacă ar pierde, nu ar pleca din partid: „E normal ca la un moment dat altcineva să își dorească să ajungă în vârful piramidei. E firesc. Nu ești ales pe viață. Pericolul pentru orice om politic e propriul său partid, colegii doresc să îi ia locul. Sunt conștient de asta. Cel care nu este în partidul tău, te poate critica, dar locul va fi dispus întotdeauna să ți-l ia un coleg de-al tău”.

 

 

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Moloț: “Da, voi candida din nou!”

 1. sabrina

  domnilor stia nu pleaca de linga ciolan , mai repede plecam noi, avem onoare si demnitate, la ei nu gasesti asa ceva,

  Răspuns
 2. iulia

  Doamna M.H., ați uitat să spuneți, în finalul textului: Da, eu sunt aceea care va lauda, domnu Molot! Si cu domnu Hada am facut la fel, dar acela nu s-a aratat vrednic de efortul meu!

  Răspuns
  1. gica contra

   Si ce-ai vrea Iulia? Sa-l “denigreze” sub semnatura?
   Intre o injuratura pe la spate si un lins pe fata, unii le aleg pe ambele.
   Si “Da, vine, vine, 14 martie …”. Dupa raspunsuri pe don profesor il cam lasa nervii. Bine c-a auzit de sir Winston si-l plagiaza in legatura cu colegii de partid.
   In timpul ramas macar daca-si invata vicele tabla inmultirii (nu a banilor). Ca cam atata pot ambii: unu ca profesor si alalalt ca invatacel.
   Si, da: nu, nu, nu chiar toate!

   Răspuns
 3. iulia

  Sunteti superbi in dragostea voastra! Dupa ”Molot: USL nu se rupe” in 17 octombrie, ”Molot: da, voi candida din nou” in 20 octombrie, probabil urmeaza: ”Molot: Da, va veti primi salariile la ziar, pe 10”, in 25 octombrie, ”Molot: Sau nu chiar pe 10, poate pe 15”, in 29 octombrie, ”Molot: totusi, nu pricep la ce va folosesc inainte de Craciun”, in 2 noiembrie, si ”Molot: Hunedoreanul? Da, e al meu”, in 1 ianuarie 2014. Mare jurnalism, mare idee! Mult noroc!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.