MARCEL GOIA: Zvonacii dezinformează cu ştiri de pe un cont Facebook contrafăcut

Primarul oraşului Haţeg este ţinta unor ştiri false livrate de pe un cont FB făcut la plezneală. Marcel Goia atrage atenţia celor interesaţi şi de bună credinţă că informaţiile corecte sunt cele de pe site-ul oficial al primăriei, restul fiind doar manipulare de zvonaci

MAIN goia

Ştirea apărută recent despre primarul Marcel Goia care ar fi anunţat că susţine candidatul PSD la alegerile în Colegiul nr. 3 este o „făcătură” care nu au apărut niciodată pe site-ul oficial al Primăriei Haţeg. „Duma” a fost preluată de pe un cont Facebook care se dă drept „Primăria Haţeg”. „Se întâmplă de câteva luni. Am făcut o plângere la vremea respectivă pentru a identifica pe cel care scrie tot felul de lucruri neadevărate în numele meu şi al colegilor din primărie. Săptămâna trecută a apărut o ştire pe acel site pirat cum că eu nu l-aş susţine pe Sorin Ştefoni. Lucrul acesta nu este adevărat. Nu numai că Sorin Ştefoni mi-e coleg de partid şi m-a susţinut să ajung primar, dar suntem şi prieteni de familie, am făcut concedii împreună şi vă daţi seama că voi fi alături de el”, a declarat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg. Goia a mai declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trimis o plângere către Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică pentru a identifica autorul contului care îl şicanează de patru-cinci luni cu informaţii false.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri         Hunedorean în stare gravă după ce a încercat să stingă un incendiu         Zeci de martori așteptați la audieri în dosarul „Berbeceanu”