GATA DE EUROPARLAMENTARE. Liberalii au făcut spectacol electoral la Deva

Întâlnire cu electoratul pe stradă şi la fabrică, adunare populară în centrul oraşului, spectacol grandios în sala mare a Centrului Cultural, mult sclipici, puţină dezbatere şi un călduros „Jos PSD” rostogolit ca un zar pe toate feţele perdante, cam acestea au fost ingredientele cu care şi-au prezentat liberalii candidaţii pentru euro-parlamentare la Deva

 

 

„Eu aş dori foarte mult să ne axăm pe temele esenţiale legate de fonduri europene, de statutul României în Europa, de o legislaţie corectă. Mi-e teamă că va fi foarte complicat să facem acest lucru, va fi extrem de greu să stăm în aceste teme. Vom fi împinşi în orice altceva. Dar suntem pregătiţi (…) Dacă vin cu astfel de atacuri, vor avea surprize. Noi avem tone şi le ţinem deocamdată, pentru că cred că dezbaterea trebuie să se axeze pe construcţie şi nu pe distrugere. Dar, repet, dacă atât pot, atât au putut până acum, îi asigur că energiile mele şi energiile noastre sunt uriaşe”, a spus Rareş Bogdan, vineri, la conferinţa de presă premergătoare spectacolului electoral susţinut de PNL pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Unele lămuriri despre succesul în politică

Candidat PNL, locul întâi pe listă la alegerile din mai, Rareş Bogdan (aşadar, politician de top) a vrut să lămurească şi celebra sa caracterizare a unei cariere politice de succes în România: „Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, spunea Rareş Bogdan în emisiunea din 15 noiembrie 2018. „Cei din PSD am văzut că se axează pe acest lucru, ce am spus eu de-a lungul timpului. Nu retractez nimic din ce-am spus vreodată şi, din contră, voi susţine în continuare că în politică trebuie să intre oameni oneşti şi trebuie susţinuţi exact oamenii oneşti. Sigur că au scos din context o frază care se referea la Codrin Ştefănescu, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu şi Florin Iordache, cel care arătase un semn obscen în plenul Camerei Deputaţilor şi-au luat doar o frază. Nu e nicio problemă: le mulţumesc frumos pentru reclamă”, a spus fostul moderator al Jocurilor de Putere.

Mesaj de susţinere a preşedintelui Iohannis

“PNL susţine întru-totul demersul preşedintelui României. Eu personal şi foarte mulţi dintre liderii partidului suntem extrem de încântaţi că preşedintele a luat această decizie. Este timpul pentru a arăta exact că românii nu susţin hoţia, infractorii, nu susţin corupţia, şi doresc oameni cinstiţi, doresc ca temele esenţiale să nu fie legate, în niciun caz, de apărarea infractorilor, ci cele legate de dezvoltarea economică şi de aducerea fraţilor noştri plecaţi peste graniţă. Sigur, că interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie este o chestiune extrem de serioasă şi care cred că va primi din partea românilor o susţinere uriaşă, deoarece niciunul dintre copiii românilor nu au primit educaţia de a fura atunci când vor creşte sau când sunt mici”, a spus Bogdan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Câți hunedoreni au votat la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică         Alegeri 26 mai 2019. HUNEDOARA, ORA 16: Euro-parlamentare – 32,11%, Referendum – 25,21%         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Sentință definitivă pentru Radu Horia Camil, acuzat de trafic de comori dacice. A fost achitat pentru a doua oară         Accident rutier grav pe șoseaua spre Mănăstirea Prislop         Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor