Florin Radu, consilier independent la Băiţa, s-a înscris în ALDE

Trei demnitari independenţi, care au răzbit singuri în ultimele alegeri locale din judeţul Hunedoara, au ales să continue politica alături de ALDE. Cel mai nou venit, care a semnat adeziunea la ALDE Hunedoara, este Florin Radu, consilier local la Băiţa

 

Florin Radu a obţinut în 2016, de unul singur, voturi cât pentru doi consilieri locali la Primăria Băiţa. Este din Hărţegani, căsătorit, cu doi copii, de profesie inginer, lucrează în mediul privat, angajat în aceeaşi companie de peste 15 ani.  “Mă bucur nespus de mult că Florin a înţeles că politica liberală o face ALDE, mă bucur că a ales să ni se alăture, contăm foarte mult pe sprijinul lui şi astăzi pot să fac publică adeziunea lui”, a declarat Emanuel Clej, preşedintele ALDE Deva, cel care l-a convins pe Florin Radu să intre în partid. “Cred în Dreapta aşa cum o văd eu şi vreau să demonstrăm că suntem o forţă, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional”, a spus  proaspătul aldist, cel care foarte probabil va fi candidatul ALDE la fotoliul de primar în Băiţa.

La localele din 2016, trei independenţi au obţinut mandate în consiliile locale şi toţi sunt acum legitimaţi ALDE. Pe lână Radu, au mai semnat cu ALDE Cristian Popescu din Lupeni şi Dorina Niţă din Petroşani.

De notat ar mai fi că Organizaţia de Femei ALDE Deva a avut alegeri, iar Lidia Luca – fost consilier local PNL – a câştigat funcţia de preşedinte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani