Director nou la Divizia Minieră din CEH

Directorul Sucursalei Divizia Minieră din cadrul Complexului Energetic Huendoara, Puiu Gabriel Petrescu, a fost schimbat din funcţie.

petrescu1-480x330De marţi, şef la Divizia Minieră este Viorel Stancu, fost director al Exploatării Miniere Paroşeni. Puiu Gabriel Petrescu a fost numit, tot de marţi, consilier al Directorului General al Societăţii Complexul Energetic Hunedoara, Constantin Jujan. De profesie inginer miner, Puiu Gabriel Petrescu a fost inginer sef SSM la Mina Vulcan. În 2010, este numit director la Mina Livezeni, iar după desfiinţarea CNH a ajuns inginer şef Sănătate şi Securitate în Muncă în cadrul Complexului Energetic Hunedoara. În 2014, la scurt timp după înscrierea în PSD, a fost numit director al Sucursalei Divizia Minieră din CEH.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 11 =

ACTUALITATE
Absolvire la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva         Absolvire în sărbătoare, la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”         Elevii de la Colegiul Național Decebal au celebrat absolvirea         Crimă urmată de sinucidere într-un teribil accident rutier (GALERIE FOTO)         Directorul Complexului Energetic Hunedoara a demisionat         Accident mortal pe DN 76         Cetatea Deva a fost ecologizată de elevi de la Colegiul Național Decebal         Pasionații de mașini sunt așteptați la Deva Auto Show 2018         CONTROVERSE. Războiul pe numele lui Arsenie Boca a continuat la Mănăstirea Prislop         Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne         Zeci de oameni au căutat un bătrân dispărut în munți