Director nou la Divizia Minieră din CEH

Directorul Sucursalei Divizia Minieră din cadrul Complexului Energetic Huendoara, Puiu Gabriel Petrescu, a fost schimbat din funcţie.

petrescu1-480x330De marţi, şef la Divizia Minieră este Viorel Stancu, fost director al Exploatării Miniere Paroşeni. Puiu Gabriel Petrescu a fost numit, tot de marţi, consilier al Directorului General al Societăţii Complexul Energetic Hunedoara, Constantin Jujan. De profesie inginer miner, Puiu Gabriel Petrescu a fost inginer sef SSM la Mina Vulcan. În 2010, este numit director la Mina Livezeni, iar după desfiinţarea CNH a ajuns inginer şef Sănătate şi Securitate în Muncă în cadrul Complexului Energetic Hunedoara. În 2014, la scurt timp după înscrierea în PSD, a fost numit director al Sucursalei Divizia Minieră din CEH.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + doisprezece =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara