DEVENII PLĂTESC: Un sfert de milion pentru o parcare prost gândită

Primăria Deva plăteşte un sfert de milion de lei ca să refacă o parcare făcută anapoda în perioada fostului primar. Parcarea de la IPH (faţă către faţă cu statuia lui Decebal călare) va fi reabilitată în aşa fel încât să fluidizeze traficul şi să asigure mai multe locuri de parcare

MAIN parcare iph

Parcarea din faţa Institutului de Proiectări Hunedoara (IPH) din centrul Devei a fost de la bun început concepută alambicat şi şi-a dovedit inutilitatea. Locurile de parcare s-au redus substanţial din cauza mini-labirintului de şosea parcă anume făcută pentru a pune în dificultate şoferii. „Sunt foarte multe sesizări venite atât din partea cetăţenilor, cât şi de la organele de poliţie. Acea intersecţie a fost de la început incorect dimensionată, acolo se încadrează cu dificultate autocarele şi maşinile de transport marfă, traficul se desfăşoară cu dificultate şi sunt aspecte de legalitate pe care suntem obligaţi să le corectăm”, a explicat Marius Surgent, viceprimarul Devei. Valoarea estimată a lucrărilor este de 257.672 lei, bani care vor fi suportaţi din bugetul propriu al municipalităţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”