COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe

Staţiunea Geoagiu Băi ar putea rata deschiderea tradiţională a sezonului estival de 1 Mai, din cauza drumului judeţean care arată ca după bombardamente. Costel Avram, cel mai activ „postac” de facebook dintre dregătorii judeţului, promitea să rezolve problema, dar nu şi-a respectat nici măcar promisiunea de a reveni cu o explicaţie

În Hunedoara se repetă aceeaşi poveste sinistră: avem locuri minunate, păcat că nu pot fi vizitate din cauza drumurilor sparte, desfundate, pline de hârtoape.

Pe facebook plouă cu vizite de lucru şi promisiuni

În 8 aprilie 2019, Costel Avram – administratorul public al judeţului – a făcut o vizită de lucru pe drumul care duce la staţiunea Geogaiu Băi. Iată şi mesajul postat de administratorul public, aflat în acţiune: „Drumul de la Geoagiu este foarte important pentru noi nu numai pentru faptul că deserveşte o comunitate însemnată, ci şi pentru că este principala cale prin care turiştii ajung în staţiunea Geoagiu Băi. Or, în condiţiile în care ne dorim o dezvoltare a turismului, este necesar să investim în infrastructură.” De asemenea, Avram preciza că: „Aici, împreună cu primarul oraşului Geoagiu, domnul Vasile Cărăguț, reprezentanţii administraţiei judeţene au stabilit că pe sectorul de drum cuprins între halta Geoagiu și oraş sunt necesare lucrări de plombare a gropilor apărute după anotimpul rece”.

A fost o postare frumoasă, de succes, cu zeci de aprecieri, cu distribuiri… Mesajul a fost preluat în ziare festiviste. Şi… cam atât.

Promisiunile trec, gropile rămân

Suntem la câteva zile distanţă de momentul festiv al deschiderii staţiunii şi gropile rânjesc în peticele de asfalt care au supravieţuit iernii. „După o lună de milogeală în faţa şefilor Consiliului Judeţean Hunedoara, timp în care i-am rugat să ne asfalteze o porţiune de drum judeţean – aflat în administrarea domniilor lor! – de la Halta Geoagiu spre staţiunea Geoagiu Băi, nu avem nicio garanţie că drumul va fi practicabil pentru a deschide la timp sezonul estival. E prima dată când nu vom face deschiderea staţiunii de 1 Mai. Eu ce deschidere să fac când sunt craterele alea pe drumul judeţean de să ne ferească Dumnezeu!”, ne-a declarat primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ.

Aici sunt banii dumneavoastră!

Pe parcursul zilei de ieri, Costel Avram şi-a adus aminte de promisiune. Şi, da, a făcut-o. Şi-o asumă, dar nu se simte vinovat. Administraţia judeţeană a emis comandă de intervenţie către drumarul care întreţine drumurile judeţene din zonă. Avram spune că drumarul ar fi trebuit să execute lucrarea şi nu înţelege cum de nu s-a apucat încă de lucru. Administratorul public a cerut un răgaz de câteva minute să se informeze şi a promis să revină cu precizări. Apoi, n-a mai vrut nici măcar să răspundă la telefon.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Câți hunedoreni au votat la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică         Alegeri 26 mai 2019. HUNEDOARA, ORA 16: Euro-parlamentare – 32,11%, Referendum – 25,21%         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Sentință definitivă pentru Radu Horia Camil, acuzat de trafic de comori dacice. A fost achitat pentru a doua oară         Accident rutier grav pe șoseaua spre Mănăstirea Prislop         Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor