Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

Amendamentul liberal, votat pe parcursul dezbaterilor la buget, a impus majorității parlamentare PSD-ALDE ca, începând cu data de  întâi martie, alocațiile copiilor să fie majorate.

Astfel, copiii cu vârstă mai mică  de doi ani vor avea o alocație de 300 de lei, iar cei cu vârstă mai mare de doi ani vor avea o alocație de 150 de lei. Alocațiile copiilor nu mai fuseseră majorate din anul 2015 când tot noi, parlamentarii Partidului Național Liberal, am reușit în Camera Deputaților dublarea alocațiilor de la 42 la 84 de lei, iar pentru copiii cu vârste sub doi ani, creșterea alocației la 200 de lei.

Luați prin surpridere, parlamentarii puterii au încercat initial să conteste rezultatul votului, Liviu Dragnea însuși a combătut amendamentul de la tribuna parlamentului, în aplauzele PSD. În cele din urmă, deoarece coaliția PSD-ALDE a înțeles că abuzul parlamentar de putere pe această temă îi va costa enorm din punct de vedere electoral, a reunțat la intenția de a repeta votul.

Victoria PNL este o victorie a bunului simț politic, este victoria românilor asupra politicii PSD-ALDE prin care se alocă clientelar banii românilor, în scopul de a cumpăra voturi cu păcăleli!

Eleonora-Carmen Hărău,

senator PNL de Hunedoara

Răspuns la “Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

10 + douăzeci =

Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”