Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

Amendamentul liberal, votat pe parcursul dezbaterilor la buget, a impus majorității parlamentare PSD-ALDE ca, începând cu data de  întâi martie, alocațiile copiilor să fie majorate.

Astfel, copiii cu vârstă mai mică  de doi ani vor avea o alocație de 300 de lei, iar cei cu vârstă mai mare de doi ani vor avea o alocație de 150 de lei. Alocațiile copiilor nu mai fuseseră majorate din anul 2015 când tot noi, parlamentarii Partidului Național Liberal, am reușit în Camera Deputaților dublarea alocațiilor de la 42 la 84 de lei, iar pentru copiii cu vârste sub doi ani, creșterea alocației la 200 de lei.

Luați prin surpridere, parlamentarii puterii au încercat initial să conteste rezultatul votului, Liviu Dragnea însuși a combătut amendamentul de la tribuna parlamentului, în aplauzele PSD. În cele din urmă, deoarece coaliția PSD-ALDE a înțeles că abuzul parlamentar de putere pe această temă îi va costa enorm din punct de vedere electoral, a reunțat la intenția de a repeta votul.

Victoria PNL este o victorie a bunului simț politic, este victoria românilor asupra politicii PSD-ALDE prin care se alocă clientelar banii românilor, în scopul de a cumpăra voturi cu păcăleli!

Eleonora-Carmen Hărău,

senator PNL de Hunedoara

Răspuns la “Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!

nouă − doi =

Ce se întâmplă cu proiectul de 20 de milioane de euro, pentru transportul ecologic din Valea Jiului         Drum de cinci kilometri din Ținutul Pădurenilor modernizat cu fonduri de la Consiliul Județean         Rusalin Ișfănoni a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara         Cum s-a ajuns la dezastrul de pe drumul județean spre Sarmizegetusa Regia         Florin Radu, consilier independent la Băiţa, s-a înscris în ALDE         Gheorghe Falcă și-a prezentat planurile pentru alegerile europarlamentare la Deva         ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE – marcată de poliţiştii hunedoreni în municipiile Brad şi Deva         CURTEA DE CONTURI CONFIRMĂ. Propagandă rusească cu bani de la Ministerul „patronat” de Natalia Intotero         80 de ani de la punerea pietrei de temelie. Catedrala din Ghelari, „perla” Ţinutului Pădurenilor         Napoleon, 250 de ani de la naștere         Controversele „blocului fantomă”. Liderul romilor acuză autoritățile că nu curăță gunoaiele aruncate pe ferestre         Nume nou pentru piața din fața Casei de Cultură a Hunedoarei         Drumul spre Sarmizegetusa Regia s-a rupt din nou         Un tânăr fără permis auto a ajuns cu mașina în râu         Patru hunedoreni au fost reținuți de polițiști în urma unei percheziții         Un șofer a dat în judecată CNAIR după ce și-a stricat mașina pe autostradă         A tăiat ilegal 86 de salcâmi         RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva