Carmen Hărău, deputat PNL: „Domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor”

Carmen Hărău, deputat liberal în Parlamentul României, a accelerat ritmul ieşirilor la rampă cu declaraţii, mai ales după ce deputatul PSD Laurenţiu Nistor a ţinut să o tragă de urechi, oarecum cu blândeţe, amintindu-i că au fost colegi de partid. Ieri, la o televiziune locală, Carmen Hărău a ţinut să-şi lămurească poziţia faţă de PSD şi politica lui Victor Ponta.

La zi, referindu-se la „drama” PSD din aceste zile, cu un Victor Ponta retrăgându-se, teatral şi pur teoretic, din fruntea social-democraţilor – dar nu şi din fruntea bucatelor guvernamentale -, deputatul Carmen Hărău şi-a manifestat solidaritatea cu suferinţa colegilor din stânga politicii româneşti: „Chiar îmi pare rău de colegii de la PSD. Vă daţi seama ce drame personale sunt acum în desfăşurare? Este postul ocupat de domnul Dragnea sau de doamna Rovana (Plumb, n.r.)? Dacă unul dintre dânşii nu i-au ţinut scaunul şi doamna Rovana ţine minte… Unii încearcă să se poziţioneze. E nenorocire mare”.

Confirmând campania liberală de strângere de semnături care să îl convingă pe Victor Ponta că nu-l mai vor cetăţenii în fruntea guvernului, Carmen Hărău a ţinut să nuanţeze, explicând că acţiunea politică nu doreşte să lovească explicit în PSD. „Pe noi cei din PNL ne interesează un PSD puternic, un partener valid. N-avem nevoie de extremişti nici pe stânga nici pe dreapta. Mi-aş dori din suflet ca PSD-ul să reuşească să se reformeze. La momentul acesta, noi cei din PNL avem o campanie de strângere de semnături. Ştim că premierul nu se destituie cu semnăturile culese în stradă. Dar avem o sesiune de consultare cu cetăţenii. Am contatat cu surprindere că semnează pe liste şi simpatizanţi cunoscuţi ai PSD, pentru că oamenii au început să vadă că în trage în jos – domnul Ponta la momentul acesta este o piatră de moară agăţată de gâtul PSD-ului. Domnia sa a anunţat că vrea să protejeze partidul. Dar ţara asta, se gândeşte domnul Ponta s-o protejeze? Problema mea nu este onoarea PSD-ului la momentul acesta. Noi avem nevoie de un prim-ministru valid din punct de vedere politic. C-o fi având la genunche o problemă, îi doresc sănătate, dar, din punct de vedere politic, el trebuie să aibă reprezentativitate şi credibilitate.”
Un Nistor cu ţinta Hărău?

Carmen Hărău: „Nu am fost susţinută şi promovată în PSD. Domnul profesor Moloţ m-a convins să intru în politică.”

Deputatul liberal de Hunedoara a mai ţinut să lămurească tema „ciuma roşie”, temă lansată de liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Liderul PSD a atacat-o pe Carmen Hărău zilele trecute, acuzând-o că a folosit apelativul „ciuma roşie” la adresa social-democraţilor. Or, Hărău susţine că nu a folosit această expresie.
„Eu n-am folosit niciodată expresia „ciuma roşie”. Din punctul meu de vedere PSD-ul este un partid democratic dar care trebuie reformat. Politică „roşie” sau politicieni „roşii” am folosit adesea. (…) Îi respect pe colegii politicieni „roşii”, am mulţi amici în PSD. Să se reformeze, să devină un partid puternic cu care noi să putem avea un dialog. Domnul Nistor, pe parcursul timpului a dat dovadă de o anumită eleganţă. Apreciez foarte mult faptul că atunci când domnul preşedinte Moloţ a început să aibă probleme, domnia sa a încetat orice fel de atac. (…) Cu toate acestea domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor, cu Carmen Hărău”.

Despre necazul CEH: „Această mistificare s-a mai întâmplat. Şi cu mineritul şi cu siderurgia. Problema acum nu este a soluţiilor, ci a determinării politice, pentru ca soluţiile să fie puse în aplicare. Eu vă spun că Guvernul Ponta nu e bun. E vulnerabilizat.”

În loc de concluzie, această declaraţie a lui Carmen Hărău, care vrea să lumineze lucrurile: „Ştiţi cum e cu politica asta? Şi trebuie să-i punem punct. Te duci acolo la Bucureşti şi „ciocu mic şi joc de gleznă”. Scuzaţi expresia licenţioasă. (…) Problema cu domnul Nistor este că domnia sa, un vechi politician, are prostul obicei să promoveze genul de politică „las că merge şi aşa”. Că de-aia a ajuns, dragi prieteni, Parlamentul la 8 la sută credibilitate”.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Carmen Hărău, deputat PNL: „Domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor”

 1. hd

  Firmele familiei Hărău, mereu profitabile. Cât plătesc hunedorenii pentru salubrizare
  În vreme ce serviciile publice proprii ale Primăriei Hunedoara trăiesc de pe-o zi pe alta din subvenții, firmele familiei deputatului de Hunedoara, Carmen Hărău, branșate la conducta cu bani publici, prosperă în fiecare an

  Familia Hărău, branșată la bugetul local al Hunedoarei
  Consilierii locali din Hunedoara au pe masa de lucru a ședinței de luni, 31 martie, proiectul de hotărâre care va modifica tarifele practicate de SC PROSERV SA Hunedoara în baza contractului de concesionare a Serviciului Public de Salubrizare a Municipiului Hunedoara. Este vorba despre contractul nr. 7838/144/27.02.2006, care reglementează activitățile de măturat, spălat al căilor publice, întreținere a spațiilor verzi și a parcurilor, curățare și transport a zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.
  Nu mai este un secret pentru nimeni că SC PROSERV SA Hunedoara este una din cele mai profitabile societăți comerciale deținute de familia deputatului PNL de Hunedoara, Carmen Hărău. Administratorul unic al societății este soțul deputatei de Hunedoara, Lucian Hărău.
  242,42 lei pentru fiecare metru pătrat de gazon tuns
  În luna ianuarie 2014, la solicitarea primarului Viorel Arion, Consiliul Local Hunedoara a aprobat lista cu noile tarife care vor fi practicate de firma familiei Hărău. Acestea vor intra în vigoare abia după ce va fi aprobată și modificarea contractului încheiat între Primărie și SC PROSERV SA.
  Astfel, din 2014, hunedorenii vor plăti 104,52 lei/ora de funcționare pentru spălatul străzilor cu utilaje de specialitate, iar pentru stropitul străzilor, noul tarif este de 80,04 lei/ora de funcționare. Amenajarea rondourilor și a jardiinierelor cu flori va costa municipalitatea 242,42/mp, iar întreținerea gazonului din localitate va costa tot atât: 242,42 lei/mp.
  Ridicarea „corpurilor străine” și scoaterea cioatelor, răsplătite de Primărie
  Primăvara pare să fie cea mai profitabilă perioadă pentru societatea familiei Hărău, și asta pentru că, în această perioadă se face și curățenia anuală. „Degajarea terenului de corpuri străine” va costa în acest an 108,64 lei/100 mp. Practic, dacă pe 100 mp se află o un pachet gol de țigări și două PET-uri, efortul ridicării lor este răsplătit de către Primărie cu generozitate.
  Efotul familiei Hărău de a menține orașul îngrijit este foarte bine remunerat și în cazul scoaterii cioatelor! Astfel, pentru fiecare cioată mai mare de 70 cm, administrația va depune în contul SC PROSERV SA suma de 177,32 lei. Pentru fiecare cioată cu dimensiunea cuprinsă între 51 și 70 cm, primăria va plăti 105,94 lei, iar pentru cioatele cu dimensiunea cuprinsă între 31 și 50 cm, fiecare bucată scoasă se plătește cu 56,28 de lei.
  Interesele economice din jurul Spitalului Municipal din Hunedoara ascund o afacere ticluită cu multă grijă de angajații firmelor patronate de familia deputatului liberal de Hunedoara, Carmen Eleonora Hărău.
  Primăvara se lucrează intens. Profitul este pe măsură
  Tot primăvara se refac rondourile cu flori din oraș, însă nu mulți știu că și această activitate costă. Cât? 599,12 lei pentru 100 de flori anuale transplantate. Pentru plantarea arborilor cu diametrul de până la 10 cm, primăria plătește 104,59 lei/buc, iar pentru plantatul arborilor mecanic, tariful este de 168,37 lei/buc. Tăierea arborilor este însă mai scumpă decât plantarea acestora, de vreo 4-5 ori. Astfel, potrivit noilor tarife, SC PROSERV SA va încasa 464,92 lei pentru fiecare copac tăiat cu diametrul între 61 și 100 cm. Pentru arborii ale căror diametre depășesc 100 cm, primăria va plăti 672,17 lei/bucată.
  Și operațiunile de aplicare a îngrășămintelor chimice și organice au tarife generoase. Pentru fiecare tonă, primăria va plăti 1220,53 lei.
  Societatea comercială PROSERV SA Hunedoara face parte din grupul de firme MICRO MEGA, patronat de familia deputatei Carmen Hărău, din anul 2003. În anul 2012, profitul înregistrat de această firmă este de 4.142.466 lei, iar cifra de afaceri 21.706.694 lei.

  În ultimele două săptămâni am auzit de o grămadă de inițiative civice ale grupurilor de tineri care își propun să ecologizeze (mai pe românește, să adune munții de gunoaie din…) parcuri, păduri, cursuri de râuri sau spații urbane. Într-o țară normală, tinerii aceștia ar trebui toți premiați. Este un merit demn de toată lauda, cu atât mai mult cu cât nu i-a educat nimeni în sensul ăsta. Cine să o fi făcut? În școala comunistă creșteam viermi de mătase, pentru care aveam normă de cules frunze de dud, iar munca patriotică, săptămânile de practică agricolă, gălețile cu măceșe aduse la școală, plasele cu potbal, păpădie, urzică moartă și alte plante medicinale nu ne-au educat civic.
  Tânăra generație, căreia România i-a dat atât de puțin și i-a luat aproape totul, întoarce comunității infinit mai mult decât a primit din partea unui stat bolnav, care și-a bătut joc de ea și de viitorul ei în fel și chip: de la batjocura sistemului de învățământ, la politicile aberante de pe piața muncii.
  Simt cum România se împarte implacabil în acești ani în două tabere active: pe de-o parte CIVICII, tinerii care dau din puținul lor fără niciun interes material, animați de slogane gen „Arată că îți pasă de orașul tău!”, pe de altă parte CINICII, monștrii care ne-au vândut prezentul și ne-au amanetat viitorul, politicieni și afaceriști nesătui, oameni fără Țară și fără alt Dumnezeu decât banul.
  CIVICĂ e Monica Florescu, deveanca noastră care a inițiat acțiunea Curățeniada 2014, și, asemeni ei, mulți alții. CINICĂ e deputata afaceristă Carmen Hărău, la cabinetul parlamentar al căreia au venit să se plângă o grămadă de hunedoreni, exasperați de mizeria din cartierul lor. Ce firmă încasează miliarde din contractul de concesionare a Serviciului Public de Salubrizare a Municipiului Hunedoara? Firma soțului doamnei deputat, Proserv SA Hunedoara. Răspunsul deputatei CINICE a fost acela de a aduna organizația de tineri liberali din municipiu și de a-i trimite încolonați la o acțiune de ecologizare. Tu, deputatul plătit din banii noștri să ne aperi interesele, tu, afaceristul care încasează miliarde din contractul de curățenie al Hunedoarei, cât de CINICĂ poți fi încât să consumi populist și electoral, încă o dată, energia generației mele, fără să plătești nimic și încasând la două mâini?! Cum îți permiți tu să pretinzi tinerilor Hunedoarei să vină în timpul lor liber și să adune gunoaiele când firma soțului tău are contract de salubrizare pentru care încasează pe an de 10 ori venitul însumat al părinților acelor tineri?!
  Încă o mostră de cinism: la cabinetul de parlamentar al doamnei Hărău se desfășoară zilele acestea o campanie de colectare de cărți pentru copii. Citesc într-un comunicat de presă că „toți cei care doresc să doneze una sau mai multe cărți pentru copii sunt așteptați în intervalul orar 13-17 la Cabinetul Parlamentar – deputat PNL Hărău Eleonora Carmen – situat pe strada George Enescu Nr.5.”
  Scena e următoarea: din salariile lor de siderurgiști, părinții hunedoreni au cumpărat cărți pentru odraslele lor, să citească, să învețe carte, să aibă un viitor. Azi, fiica deputatei-afacerist Hărău are o aripă a spitalului municipal din Hunedoara închiriată pe o sumă ridicolă și, cadou de la mama, un aparat RMN de peste 1 milion de euro, iar copiii hunedorenilor au cărțile din copilărie, colecțiile de povești „Biblioteca Școlarului”. CINICA Hărău le cere hunedorenilor inimoși (apropo, a chiulit când trebuia să voteze în Parlament legea pensiilor pentru siderurgiști!) să-și doneze cărțile, ca să facă ea încă un eveniment electoral pe banii și pe amintirile copilăriei lor.
  Ruptura dintre CIVICI și CINICI e ireconciliabilă. Dacă cei dintâi oferă totul fără să ceară nimic, CINICII nu se vor sătura vreodată să ne consume egoist speranța și viitorul. CINICILOR, luați textul ăsta ca pe un manifest al generației mele! Suntem GENERAȚIA CIVICĂ, tineri puși pe ecologizat, și vom aduna toate gunoaiele, indiferent cât de adânci le-ar fi rădăcinile și cum s-ar numi ele!

  DOVEZILE NEPUTINȚEI. Hunedoara, vândută la bucată
  Hunedoara Liberă.ro vă prezintă pe parcursul câtorva episoade dovezile neputinței administrației din Hunedoara de a gestiona bunurile imobiliare ale orașului.
  Arion a găsit soluția: vinde tot!
  Cele mai recente măsuri propuse de administrația Hunedoarei demonstrează că adevărata miză a alegerilor locale din 2012 nu a fost reconstrucția orașului, ci valorificarea terenurilor în defavoarea comunității. La bursa zvonurilor s-a vorbit mereu despre potențialul ridicat pe care îl are municipiul Hunedoara, care beneficiază de cele mai întinse suprafețe aflate la dispoziția administrației. De la fosta platformă siderurgică la fosta unitate militară de la Hășdat, administrația ar putea utiliza terenurile libere pentru reconstrucția Hunedoarei. Ce se întâmplă în realitate? Primăria Hunedoara a fost transformată în agenție imobiliară, după cum veți citi în rândurile care urmează.
  Super-ofertă: teren intravilan la preț de suprafață arabilă!
  Viorel Arion se pregătește să facă o favoare nesperată unei firme din Germania, Dschulnigg GmbH & Co KG, care și-a anunțat intenția de a deschide la Hunedoara o fabrică de confecții textile. În mod normal, administrația ar propune Consiliului Local concesionarea unor suprafețe către firma respectivă și, eventual, scutirea sau acordarea de reduceri la taxele și impozite datorate municipalității. La Hunedoara însă nu se întâmplă așa!
  Primarul Hunedoarei propune un altfel de târg. Viorel Arion vrea să vândă 87.932 mp de teren societății cu pricina la un preț demn de Cartea Recordurilor. Situat pe strada Serei, terenul de aproape 9 hectare a fost evaluat de SC Evaldor Cons SRL la 989.000 lei fără TVA, în condițiile în care pe acest teren sunt situate și construcții în suprafață totală de 1.809 mp. Un calcul simplu arată că, pentru nemții de la Dschulnigg GmbH & Co KG, afacerea este un adevărat chilipir. Licitația pornește de la 2,49 euro/mp, cam cât costă un metru pătrat de teren arabil în extravilanul comunelor din județ! Dacă ținem cont de valoarea imobilelor aferente, prețul de pornire al licitației pleacă de la mai puțin de 1,5 euro/mp fără TVA.
  Prețul de la care Primăria pornește licitația de vânzare este de-a dreptul ridicol dacă studiem lista sumelor pe care Primăria le achită firmei PROSERV (a familiei deputatei Carmen Hărău), de exemplu, pentru întreținerea suprafețelor cu gazon din Hunedoara. Conform noilor tarife pentru lucrările de salubrizare stradală, care vor fi aprobate luni în ședința Consiliului Local, administrația va plăti 242,42 lei/mp pentru întreținerea gazonului, preț fără TVA și fără valoarea materialelor. Așadar, primăria vinde cu 11 lei metrul pătrat de teren cu construcții, dar cheltuie 242 lei pentru întreținerea fiecărui metru pătrat de gazon din oraș.
  Potrivit Notei de fundamentare care poartă semnătura primarului Viorel Arion, societatea germană care a solicitat achziționarea terenului are o singură obligație: să asigure, la un an de la semnarea contactului, cel puțin 50 de locuri de muncă.
  Pentru investitorii locali, prețul se triplează!
  Nu la fel stau lucrurile în cazul investitorilor autohtoni. La solicitarea SC MK ILLUMINATION SRL Hunedoara, primăria va scoate la licitație vânzarea unui teren în suprafață de 4.088 mp, teren pe care se află și construcții în suprafață totală de 1.610 mp. De această dată, evaluatorul, aceeași societate Evaldor Cons, stabilește un preț de pornire a licitației de 125.000 lei fără TVA. Asta înseamnă că, pentru firma cu sediul în Hunedoara, prețul de vânzare pornește de la 30,57 lei/mp, de trei ori mai mult față de evaluarea făcută pentru terenul solicitat de afaceriștii din Germania!
  Cele două cazuri demonstrează nu numai că Primăria tratează cu măsuri diferite solicitările primite, ci și că aceeași Primărie renunță cu o ușurință greu de înțeles la terenuri care nu vor mai intra niciodată în proprietatea municipiului Hunedoara. Mai mult, lipsa unei strategii de dezvoltare – care, corelată cu strategiile naționale, să asigure reconstrucția orașului –, arată neputința unei administrații de a lucra în interesul cetățeanului plătitor de taxe și impozite.

  Deputat PNL, milioane de euro din contracte pe bani publici

  Societățile controlate de familia deputatului liberal Carmen Hărău se află printre puținele firme din municipiul Hunedoara care înregistrează profit și înfloresc de la an la an. Realitatea și datele oficiale confirmă acest enunț. Consiliul Local Hunedoara a încheiat în 27.02.2006 un contract (nr. 7.838) de concesionare a serviciului public de salubrizare, care cuprinde măturatul, spălatul căilor publice, întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor, curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în stare optimă a acestora pe timp de polei sau îngheț. Firma care prestează aceste servicii este SC PROSERV SA Hunedoara. Contractul se află în derulare cu societatea care este controlată de Lucian Hărău, soțul deputatului liberal de Hunedoara, Carmen Hărău. Potrivit unei adrese semnată de patru reprezentanți ai administrației publice locale din municipiul Hunedoara, valoarea serviciilor prestate de către SC PROSERV SA în ultimii 2 ani și 4 luni, ajunge la 12.555.733 lei (aproape 3 milioane de euro). Sumele aferente anilor 2012 și 2013 au fost achitate de Primărie în totalitate. Este vorba despre suma de 10.942.802,34 lei. Reprezentanții Primăriei susțin că, în ceea ce privește sumele pentru serviciile prestate în 2014, administrația are de plătit facturile aferente lunilor februarie și martie. Până la 01.05.2014, valoarea totală a serviciilor prestate de către SC ProServ SA pentru municipalitate ajunge la 1.612.930,91 lei. Valoarea serviciilor care vor fi achitate în 2014 a fost stabilită în ședința Consiliului Local din luna ianuarie a acestui an. Astfel, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 26/2014, aleșii municipiului Hunedoara au aprobat Anexa 2, care cuprinde lista tarifelor pentru lucrările de salubrizare stradală, tarifele pentru lucrările de amenajare și întreținere a parcurilor și tarifele pentru lucrările de salubrizare a piețelor. Practic, consilierii locali au aprobat majorarea tarifelor pentru serviciile prestate de SC PROSERV SA cu 20 de voturi „pentru”, zero „împotrivă” și zero „abțineri”. Anexa însoțește și acest material, însă se poate consulta și pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara, la categoria Consiliul Local/Hotărâri

  Aleşii hunedorenilor, mai presus de lege. Firmele deputatului Carmen Hărău au prejudiciat bugetul Hunedoarei

  Camera de Conturi Hunedoara atrage atenţia asupra unor contracte pe care firma Proserv, controlată de deputatul Carmen Hărău, le are cu Primăria Hunedoara. Potrivit inspectorilor, aceasta a prejudiciat bugetul local cu suma de 144.365 de lei.

  Scandalul provocat de primarul Municipiului Hunedoara, Viorel Arion, prin demiterea conducerii Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu”, scoate la lumină nereguli comise de personaje importante din municipiul de pe Cerna în relaţia cu administraţia locală.

  Bani “murdari” din gunoaie
  “Proserv”, una dintre firmele al cărui patron este deputatul USL de Hunedoara Carmen Hărău, are relaţii de afaceri vechi cu Primăria Hunedoara, pentru care asigură servicii de salubritate încă din anul 2005. Inspectorii Camerei de Conturi a judeţului Hunedoara au constatat în urma unui control că tarifele pe care municipalitatea le-a plătit firmei deputatului USL au fost mărite ilegal. În actul de control, inspectorii au menţionat că de la 1 aprilie 2008, până în prezent, au fost făcute ajustări ale tarifelor aferente serviciilor de salubritate, fără respectarea procedurilor legale. În aceste condiţii “întreaga sumă plătită cu titlul “actualizare a tarifelor” în perioada aprilie 2008 – decembrie 2012, aferentă activităţilor din cadrul serviciilor de salubrizare, reprezintă prejudiciu”, este menţionat în procesul verbal întocmit de inspectorii Camerei de Conturi Hunedoara. Din datele consemnate în procesul verbal de control reiese că Firma Proserv a majorat timp de patru ani tarifele pentru serviciile de salubrizare fără să obţină în acest sens acordul Consiliului Local şi fără să depună acte justificative, aşa cum prevăd actele normative care reglementează serviciile comunale. Conform contractului de prestări servicii, indicele luat în calcul pentru actualizarea tarifelor ar fi trebuit să fie “nivelul mediu al indicatorului inflaţiei sau deflaţiei” comunicat de Institutul Naţional de Statistică. În realitate tarifele pe care Proserv le-a perceput Primăriei Hunedoara au fost majorate cu valori mai mari decât indicele stabilit în contract, în condiţiile în care pentru majorarea redevenţei s-a luat în calcul acest parametru financiar. Valoarea estimativă a abaterilor constatate de inspectorii Camerei de Conturi este de 144.365 de lei, pe care primarul Viorel Arion a primit termen să o recupereze de la firma deputatului Carmen Hărău până în data de 30 iunie 2013.

  Legătura ascunsă între Hărău şi Arion

  În mod cel puţin suspect, edilul PDL al Hunedoarei nu a suflat niciun cuvânt despre posibiliul prejudiciu creat bugetului local de firmele deputatului USL Carmen Hărău, în timp ce a pornit o luptă aprigă împotriva fostului manager al spitalului din localitate faţă de care Camera de Conturi nu a constatat nicio încălcare a legii sau crearea vreunui prejudiciu. Este de notorietate relaţia bună, din timpul campaniei electorale, între pedelistul Viorel Arion şi liberala Carmen Hărău, primarul municipiului de pe Cerna fiind unul dintre susţinătorii înfocaţi ai acesteia.

  NU DEGEABA SPUNE HARAU CA HUNEDOARA MEA. DUPA CONTRACTELE PE CARE LE ARE CU STATUL SI-A FACUT SA FIE HUNEDOARA EI. GRESIT HARAU: HUNEDOARA ESTE A CETATENILOR.

  Răspuns
 2. geo

  dna Harau eu locuiesc in Hunedoara dar sincer dvs., nu ma reprezentati si sincer nu as vota in viata mea cu un reprezentant al PSD-uluii
  ce a-ti facut concret pentru orasul Hunedoara de cand sunteti parlamentar
  a-ti promis multe in campania electorala dar faptic nu se vede nimic
  unde sunt investitori promisi de catre dvs si Arion
  de ce credeti ca in Hunedoara oamenii sunt calificvati pentru a presta anumite profesi

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 5 =

ACTUALITATE
Hoții s-au întors pe Drumul Național 76         Conflict de interese. Cei 80.000 de lei încasați de fiica și ginerele liderului PSD Hunedoara ajung pe rolul Curții Supreme         Ziua Internaţională a Securităţii și Sănătăţii în Muncă 2018         Accident pe șoseaua Hațeg – Petroșani         Devean înșelat cu un premiu de 500.000 de dolari         Tânăr arestat pentru tâlhărie         Primăria Hunedoara se împrumută cu 80 de milioane de lei         Peste 280 de jandarmi mobilizați pentru minivacanţa de 1 mai         Ce provocări pot apărea într-un mediu de lucru automatizat?         PE CONTRE. PSD şi PNL se bat pe paternitatea celor trei proiecte mari şi late din judeţul Hunedoara         Munții Poiana Ruscă, repopulați cu zimbri         Dealul Sânpetru, locul legendar de la Castelul Corvinilor         Planuri mari pentru Urgența spitalului județean din Deva         Expoziție foto-documentară – Nicu Jianu         Polițiștii locali concediați au chemat Primăria Deva în judecată         Ziua Porților Deschise la Sarmizegetusa Regia         Concedieri colective la minele din Valea Jiului         Bărbat lovit de trenul marfar         Tineri acuzați că au tâlhărit mai mulți elevi din Hunedoara au fost condamnați         Cum a fost recuperat tezaurul de podoabe dacice din argint, traficat pe piața neagră