STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare a procesului dintre Mircea Ioan Moloț și Agenția Națională de Integritate. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a dat în judecată Agenția Națională de Integritate, după ce această instituție l-a declarat incompatibil, în septembrie 2013.

Potrivit comunicatului emis atunci  de ANI, Mircea Ioan Moloţ „a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Judeţean Hunedoara, prin care a fost încheiat un Acord de asociere între Consiliul Judeţean şi Crucea Roşie – Filiala Hunedoara -, unde acesta a deţinut calitatea de Preşedinte în perioada 5 martie 2011 – 26 octombrie 2012. Crucea Roșie – Filiala Hunedoara – a primit de la Consiliul Judeţean, în baza acordului de asociere, suma totală de 194.500 lei”.

Procesul a început la Curtea de Apel Alba Iulia, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, în februarie 2014. Mircea Ioan Moloț s-a adresat Înaltei Curți de Casație și Justiție cerând ca dosarul să fie strămutat la o altă instanță având în vedere că judecătorii de la CA Alba Iulia s-au mai pronunțat într-un dosar al său având ca obiect tot un raport al Agenței Naționale de Integritate. Instanța Supremă a hotărât ca dosarul să fie strămutat și să se judece de către Curtea de Apel Timișoara.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Calvarul șoferilor de pe DN 7 continuă. Restricțiile de pe autostradă s-au prelungit         O nouă tranșă de disponibilizări. Numărul celor care pleacă, în funcție de rectificarea de la Ministerul Finanțelor         Sens giratoriu în locul trecerii de pietoni mortale de pe DN 7         Incendiu la Fețele Albe         Transport public local pentru Cartierul Grigorescu – de miercuri, 14 noiembrie 2018         FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii         Spărgător de mașini prins în flagrant         Jaf în pădurile României/ 23.000 mc de lemn tăiați numai din Parcul Național Retezat și Defileul Jiului!         Dolarul atinge un nou maxim al ultimelor 16 luni         Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!