STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare a procesului dintre Mircea Ioan Moloț și Agenția Națională de Integritate. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a dat în judecată Agenția Națională de Integritate, după ce această instituție l-a declarat incompatibil, în septembrie 2013.

Potrivit comunicatului emis atunci  de ANI, Mircea Ioan Moloţ „a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Judeţean Hunedoara, prin care a fost încheiat un Acord de asociere între Consiliul Judeţean şi Crucea Roşie – Filiala Hunedoara -, unde acesta a deţinut calitatea de Preşedinte în perioada 5 martie 2011 – 26 octombrie 2012. Crucea Roșie – Filiala Hunedoara – a primit de la Consiliul Judeţean, în baza acordului de asociere, suma totală de 194.500 lei”.

Procesul a început la Curtea de Apel Alba Iulia, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, în februarie 2014. Mircea Ioan Moloț s-a adresat Înaltei Curți de Casație și Justiție cerând ca dosarul să fie strămutat la o altă instanță având în vedere că judecătorii de la CA Alba Iulia s-au mai pronunțat într-un dosar al său având ca obiect tot un raport al Agenței Naționale de Integritate. Instanța Supremă a hotărât ca dosarul să fie strămutat și să se judece de către Curtea de Apel Timișoara.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ce acte a solicitat Corpul de Control din Energie de la CEH         Muncitorii de pe autostradă intră în concediu         Doi magistrați de la Tribunalul Hunedoara au ieșit la pensie         Un cor din Coreea de Sud a concertat la Castelul Corvinilor         Castelul baronului Nopcea, lăsat în ruină         Târgul de fete de pe Muntele Găina         Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei         Mall-ul de servicii al Primăriei Deva a fost inaugurat         Carmen Hărău (PNL): Nu batjocoriți speranța a 5 milioane de pensionari!         Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne