Peste 80 de absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Transilvania” și-au luat rămas bun de la anii de liceu

Cei 84 de absolvenți ai și-au luat rămas bun de la anii de liceu pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”. Le-au fost alături peste 600 de persoane – părinți, bunici, frați, surori, prieteni, colegi, peste 50 de profesori și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
84 de adolescenți în robe albastre au intonat celebrul ”Gaudeamus Igitur” în cea mai emoționantă zi din ultimii lor patru ani de școală, iar absolvenții cu cele mai bune rezultate la învățătură și la activitățile extrașcolare au fost premiați cu diplome și cărți.
Șefa Promoției 2018 de la Colegiul Tehnic ”Transilvania”este Laura Podelean – clasa a XII-a B. A absolvit cei patru ani de liceu cu media 9, 84 – la două sutimi de următorul clasat. Este fiica unor oameni obișnuiți. Mama e casnică, iar tatăl lucrează în domeniul tâmplăriei – oameni simpli, dar care-și permit să aibă valori morale și să-și crească fata ca pe învingătoare.
”Nu speram să obțin cea mai mare medie, pentru că am avut colegi foarte buni la învățătură. Am avut parte și de profesori extraordinari, care ne-au predat din inimă, nu din cărți. Abia astăzi, mi-am dat seama ce mult înseamnă să ai ocazia să vorbești în numele unei întregi generații”, a declarat, la absolvire, cea mai bună elevă a Colegiului ”Transilvania”.
Laura Podelean vrea să se îndrepte spre Politehnică. Nu-și dorește să plece din țară, ci doar să aibă timp să călătorească, așa încât să descopere diferite culturi ale lumii.
Ceremonia de absolvire a Colegiului Tehnic ”Transilvania” s-a încheiat cu tradiționala aruncare în aer a tocilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local