Peste 80 de absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Transilvania” și-au luat rămas bun de la anii de liceu

Cei 84 de absolvenți ai și-au luat rămas bun de la anii de liceu pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”. Le-au fost alături peste 600 de persoane – părinți, bunici, frați, surori, prieteni, colegi, peste 50 de profesori și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
84 de adolescenți în robe albastre au intonat celebrul ”Gaudeamus Igitur” în cea mai emoționantă zi din ultimii lor patru ani de școală, iar absolvenții cu cele mai bune rezultate la învățătură și la activitățile extrașcolare au fost premiați cu diplome și cărți.
Șefa Promoției 2018 de la Colegiul Tehnic ”Transilvania”este Laura Podelean – clasa a XII-a B. A absolvit cei patru ani de liceu cu media 9, 84 – la două sutimi de următorul clasat. Este fiica unor oameni obișnuiți. Mama e casnică, iar tatăl lucrează în domeniul tâmplăriei – oameni simpli, dar care-și permit să aibă valori morale și să-și crească fata ca pe învingătoare.
”Nu speram să obțin cea mai mare medie, pentru că am avut colegi foarte buni la învățătură. Am avut parte și de profesori extraordinari, care ne-au predat din inimă, nu din cărți. Abia astăzi, mi-am dat seama ce mult înseamnă să ai ocazia să vorbești în numele unei întregi generații”, a declarat, la absolvire, cea mai bună elevă a Colegiului ”Transilvania”.
Laura Podelean vrea să se îndrepte spre Politehnică. Nu-și dorește să plece din țară, ci doar să aibă timp să călătorească, așa încât să descopere diferite culturi ale lumii.
Ceremonia de absolvire a Colegiului Tehnic ”Transilvania” s-a încheiat cu tradiționala aruncare în aer a tocilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.