Peste 80 de absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Transilvania” și-au luat rămas bun de la anii de liceu

Cei 84 de absolvenți ai și-au luat rămas bun de la anii de liceu pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”. Le-au fost alături peste 600 de persoane – părinți, bunici, frați, surori, prieteni, colegi, peste 50 de profesori și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
84 de adolescenți în robe albastre au intonat celebrul ”Gaudeamus Igitur” în cea mai emoționantă zi din ultimii lor patru ani de școală, iar absolvenții cu cele mai bune rezultate la învățătură și la activitățile extrașcolare au fost premiați cu diplome și cărți.
Șefa Promoției 2018 de la Colegiul Tehnic ”Transilvania”este Laura Podelean – clasa a XII-a B. A absolvit cei patru ani de liceu cu media 9, 84 – la două sutimi de următorul clasat. Este fiica unor oameni obișnuiți. Mama e casnică, iar tatăl lucrează în domeniul tâmplăriei – oameni simpli, dar care-și permit să aibă valori morale și să-și crească fata ca pe învingătoare.
”Nu speram să obțin cea mai mare medie, pentru că am avut colegi foarte buni la învățătură. Am avut parte și de profesori extraordinari, care ne-au predat din inimă, nu din cărți. Abia astăzi, mi-am dat seama ce mult înseamnă să ai ocazia să vorbești în numele unei întregi generații”, a declarat, la absolvire, cea mai bună elevă a Colegiului ”Transilvania”.
Laura Podelean vrea să se îndrepte spre Politehnică. Nu-și dorește să plece din țară, ci doar să aibă timp să călătorească, așa încât să descopere diferite culturi ale lumii.
Ceremonia de absolvire a Colegiului Tehnic ”Transilvania” s-a încheiat cu tradiționala aruncare în aer a tocilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FĂRĂ BUGET. Străzi reparate pe credit, la Petroşani         VULCAN/ Înfrăţiţi cu un oraş din Republica Moldova         A cerut daune primăriei pentru că magistrala de apă a Hunedoarei trece pe sub terenul său         Accident produs de un șofer băut         Șofer teribilist reținut de Poliție         Amendați pentru transport ilegal de lemne         Iulian Ceia a fost pus în libertate         O pană de curent a oprit telecabina plină de turiști         Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor