Peste 80 de absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Transilvania” și-au luat rămas bun de la anii de liceu

Cei 84 de absolvenți ai și-au luat rămas bun de la anii de liceu pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”. Le-au fost alături peste 600 de persoane – părinți, bunici, frați, surori, prieteni, colegi, peste 50 de profesori și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean.
84 de adolescenți în robe albastre au intonat celebrul ”Gaudeamus Igitur” în cea mai emoționantă zi din ultimii lor patru ani de școală, iar absolvenții cu cele mai bune rezultate la învățătură și la activitățile extrașcolare au fost premiați cu diplome și cărți.
Șefa Promoției 2018 de la Colegiul Tehnic ”Transilvania”este Laura Podelean – clasa a XII-a B. A absolvit cei patru ani de liceu cu media 9, 84 – la două sutimi de următorul clasat. Este fiica unor oameni obișnuiți. Mama e casnică, iar tatăl lucrează în domeniul tâmplăriei – oameni simpli, dar care-și permit să aibă valori morale și să-și crească fata ca pe învingătoare.
”Nu speram să obțin cea mai mare medie, pentru că am avut colegi foarte buni la învățătură. Am avut parte și de profesori extraordinari, care ne-au predat din inimă, nu din cărți. Abia astăzi, mi-am dat seama ce mult înseamnă să ai ocazia să vorbești în numele unei întregi generații”, a declarat, la absolvire, cea mai bună elevă a Colegiului ”Transilvania”.
Laura Podelean vrea să se îndrepte spre Politehnică. Nu-și dorește să plece din țară, ci doar să aibă timp să călătorească, așa încât să descopere diferite culturi ale lumii.
Ceremonia de absolvire a Colegiului Tehnic ”Transilvania” s-a încheiat cu tradiționala aruncare în aer a tocilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor