Peste 60.000 de cauze pe rolul instanțelor din Hunedoara în 2017

Tribunalul Hunedoara a prezentat raportul de activitate pe anul 2017. Potrivit reprezentanților instituției, la tribunal și la cele șase judecătorii au fost înregistrate peste 60.000 de cauze.

Raportul de activitate pe anul 2017 al Tribunalului Hunedoara a fost publicat. În anul 2017 volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a fost de 13.362 cauze pe rol, iar al celor şase judecătorii din raza de competenţă a tribunalului a fost de 46.707 cauze pe rol. La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2017 s-a înregistrat o încărcătură de 638,6 cauze/judecător.În anul 2017 nr.de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 1448 cauze/ judecător, la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1006,4 cauze/ judecător, la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1350 cauze/ judecător, la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1168 cauze/ judecător, la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1291,3 cauze/ judecător și la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1479 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”