Peste 60.000 de cauze pe rolul instanțelor din Hunedoara în 2017

Tribunalul Hunedoara a prezentat raportul de activitate pe anul 2017. Potrivit reprezentanților instituției, la tribunal și la cele șase judecătorii au fost înregistrate peste 60.000 de cauze.

Raportul de activitate pe anul 2017 al Tribunalului Hunedoara a fost publicat. În anul 2017 volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a fost de 13.362 cauze pe rol, iar al celor şase judecătorii din raza de competenţă a tribunalului a fost de 46.707 cauze pe rol. La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2017 s-a înregistrat o încărcătură de 638,6 cauze/judecător.În anul 2017 nr.de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 1448 cauze/ judecător, la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1006,4 cauze/ judecător, la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1350 cauze/ judecător, la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1168 cauze/ judecător, la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1291,3 cauze/ judecător și la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1479 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare         Incident grav în fabrica de cablaje: o angajată și-a înjunghiat șeful         Razie în Petroşani