Peste 60.000 de cauze pe rolul instanțelor din Hunedoara în 2017

Tribunalul Hunedoara a prezentat raportul de activitate pe anul 2017. Potrivit reprezentanților instituției, la tribunal și la cele șase judecătorii au fost înregistrate peste 60.000 de cauze.

Raportul de activitate pe anul 2017 al Tribunalului Hunedoara a fost publicat. În anul 2017 volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a fost de 13.362 cauze pe rol, iar al celor şase judecătorii din raza de competenţă a tribunalului a fost de 46.707 cauze pe rol. La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2017 s-a înregistrat o încărcătură de 638,6 cauze/judecător.În anul 2017 nr.de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 1448 cauze/ judecător, la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1006,4 cauze/ judecător, la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1350 cauze/ judecător, la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1168 cauze/ judecător, la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1291,3 cauze/ judecător și la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1479 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție