Peste 60.000 de cauze pe rolul instanțelor din Hunedoara în 2017

Tribunalul Hunedoara a prezentat raportul de activitate pe anul 2017. Potrivit reprezentanților instituției, la tribunal și la cele șase judecătorii au fost înregistrate peste 60.000 de cauze.

Raportul de activitate pe anul 2017 al Tribunalului Hunedoara a fost publicat. În anul 2017 volumul de activitate al Tribunalului Hunedoara a fost de 13.362 cauze pe rol, iar al celor şase judecătorii din raza de competenţă a tribunalului a fost de 46.707 cauze pe rol. La Tribunalul Hunedoara în cursul anului 2017 s-a înregistrat o încărcătură de 638,6 cauze/judecător.În anul 2017 nr.de cauze/judecător la judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara a fost următorul: la Judecătoria Brad s-au înregistrat 1448 cauze/ judecător, la Judecătoria Deva s-au înregistrat 1006,4 cauze/ judecător, la Judecătoria Haţeg s-au înregistrat 1350 cauze/ judecător, la Judecătoria Hunedoara s-au înregistrat 1168 cauze/ judecător, la Judecătoria Orăştie s-au înregistrat 1291,3 cauze/ judecător și la Judecătoria Petroşani s-au înregistrat 1479 cauze/ judecător.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 5 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani