Peste 500 de milioane încasate de ApaServ prin PayPoint

Posibilitatea achitării facturilor de apă în reţelele PayPoint dă rezultate. În nicio lună de zile, de când facturile de apă au cod de bare, în conturile furnizorului de apă şi canalizare a intrat deja o jumătate de miliard de lei vechi.

avram.plataConducerea Societăţii ApaServ Valea Jiului SA a vrut să vină în sprijinul abonaţilor, aşa încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi, la centrele de încasare, pentru a-şi achita afcturile. A încheiat un contract cu operatorul de plăţi în numerar al reţelelor PayPoint, iar din data de 9 octombrie sistemula  devenit efectiv operaţional. O măsură care şi-a atins scopul propus, după cum declară directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, care a fost şi primul client. “De la implementarea acestui program, prin sistemul PayPoint s-au încasat aproximativ 500 de milioane de lei. Cert este că în Valea Jiului sistemul dă roade, iar clineţii noştri nu mai trebuie să stea la coadă să-şi achite factura”, a declarat Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului SA.

Sistemul este operaţional în toate localităţile din Valea Jiului, iar facturile pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

Pe de altă parte, oficialii ApaServ vor să implementeze şi plata facturii cu ajutorul cardurilor bancare. La casieriile operatorului de apă şi canal din Petroşani şi Petrila, în prima fază, vor fi montate două POS –uri, aşa încât plata să nu fie făcută doar cash, ci şi prin card. Ulterior, sistemul va fi extins şi în celelalte localităţi din Valea Jiului.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara