Peste 500 de milioane încasate de ApaServ prin PayPoint

Posibilitatea achitării facturilor de apă în reţelele PayPoint dă rezultate. În nicio lună de zile, de când facturile de apă au cod de bare, în conturile furnizorului de apă şi canalizare a intrat deja o jumătate de miliard de lei vechi.

avram.plataConducerea Societăţii ApaServ Valea Jiului SA a vrut să vină în sprijinul abonaţilor, aşa încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi, la centrele de încasare, pentru a-şi achita afcturile. A încheiat un contract cu operatorul de plăţi în numerar al reţelelor PayPoint, iar din data de 9 octombrie sistemula  devenit efectiv operaţional. O măsură care şi-a atins scopul propus, după cum declară directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, care a fost şi primul client. “De la implementarea acestui program, prin sistemul PayPoint s-au încasat aproximativ 500 de milioane de lei. Cert este că în Valea Jiului sistemul dă roade, iar clineţii noştri nu mai trebuie să stea la coadă să-şi achite factura”, a declarat Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului SA.

Sistemul este operaţional în toate localităţile din Valea Jiului, iar facturile pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

Pe de altă parte, oficialii ApaServ vor să implementeze şi plata facturii cu ajutorul cardurilor bancare. La casieriile operatorului de apă şi canal din Petroşani şi Petrila, în prima fază, vor fi montate două POS –uri, aşa încât plata să nu fie făcută doar cash, ci şi prin card. Ulterior, sistemul va fi extins şi în celelalte localităţi din Valea Jiului.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei