Peste 500 de milioane încasate de ApaServ prin PayPoint

Posibilitatea achitării facturilor de apă în reţelele PayPoint dă rezultate. În nicio lună de zile, de când facturile de apă au cod de bare, în conturile furnizorului de apă şi canalizare a intrat deja o jumătate de miliard de lei vechi.

avram.plataConducerea Societăţii ApaServ Valea Jiului SA a vrut să vină în sprijinul abonaţilor, aşa încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi, la centrele de încasare, pentru a-şi achita afcturile. A încheiat un contract cu operatorul de plăţi în numerar al reţelelor PayPoint, iar din data de 9 octombrie sistemula  devenit efectiv operaţional. O măsură care şi-a atins scopul propus, după cum declară directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, care a fost şi primul client. “De la implementarea acestui program, prin sistemul PayPoint s-au încasat aproximativ 500 de milioane de lei. Cert este că în Valea Jiului sistemul dă roade, iar clineţii noştri nu mai trebuie să stea la coadă să-şi achite factura”, a declarat Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului SA.

Sistemul este operaţional în toate localităţile din Valea Jiului, iar facturile pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

Pe de altă parte, oficialii ApaServ vor să implementeze şi plata facturii cu ajutorul cardurilor bancare. La casieriile operatorului de apă şi canal din Petroşani şi Petrila, în prima fază, vor fi montate două POS –uri, aşa încât plata să nu fie făcută doar cash, ci şi prin card. Ulterior, sistemul va fi extins şi în celelalte localităţi din Valea Jiului.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

ACTUALITATE
Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea