Peste 500 de milioane încasate de ApaServ prin PayPoint

Posibilitatea achitării facturilor de apă în reţelele PayPoint dă rezultate. În nicio lună de zile, de când facturile de apă au cod de bare, în conturile furnizorului de apă şi canalizare a intrat deja o jumătate de miliard de lei vechi.

avram.plataConducerea Societăţii ApaServ Valea Jiului SA a vrut să vină în sprijinul abonaţilor, aşa încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să stea la cozi, la centrele de încasare, pentru a-şi achita afcturile. A încheiat un contract cu operatorul de plăţi în numerar al reţelelor PayPoint, iar din data de 9 octombrie sistemula  devenit efectiv operaţional. O măsură care şi-a atins scopul propus, după cum declară directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, care a fost şi primul client. “De la implementarea acestui program, prin sistemul PayPoint s-au încasat aproximativ 500 de milioane de lei. Cert este că în Valea Jiului sistemul dă roade, iar clineţii noştri nu mai trebuie să stea la coadă să-şi achite factura”, a declarat Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului SA.

Sistemul este operaţional în toate localităţile din Valea Jiului, iar facturile pot fi plătite la orice centru dotat cu un astfel de sistem de plată. Clientul ApaServ trebuie doar să vină cu factura de apă la cel mai apropiat magazin unde se găseşte un terminal PayPoint, unde se scanează codul de bare de pe factură, plata fiind absolut sigură.

Pe de altă parte, oficialii ApaServ vor să implementeze şi plata facturii cu ajutorul cardurilor bancare. La casieriile operatorului de apă şi canal din Petroşani şi Petrila, în prima fază, vor fi montate două POS –uri, aşa încât plata să nu fie făcută doar cash, ci şi prin card. Ulterior, sistemul va fi extins şi în celelalte localităţi din Valea Jiului.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii