Pe urmele tatălui. Închisoare cu suspendare pentru fiul lui Miron Cozma

După ce a refuzat să se supună recoltării probelor bilogice pentru stabilirea alcoolemiei, fiul lui Miron Cozma, Dan (32 de ani) a fost condamnat la un an şi 4 luni de închisoare cu suspendare de judecătorii de la Petroşani.

dan.cozmaMagistraţii de la Petroşani  au pronunţat sentinţa în procesul în care Dan Cozma, fiul „Luceafărului huilei” a fost judecat pentru „infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice”. Potrivit sentinţei judecătorilor, acesta a primit 1 an şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Executarea pedepsie a fost suspendată condiţionat, dar s-a stabilit un termen de încercare de 3 ani şi 4 luni, timp în care Dan Cozma trebuie să se comporte exemplar. De asemenea, acesta a fost obligat la plata sumei de 200 lei (150 de lei aferente urmăririi penale şi 50 lei aferente judecăţii în primă instanţă) cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.  Sentinţa poate fi atacată cu recurs. Reamintim că, în luna iunie, Dan Cozma s-a ales cu un dosar de cercetare penală pe numele lui pentru că ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La aparatul alcoolscop a reieşit o alcoolemie peste limita admisă, respectiv 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru a i se lua sânge, însă acesta a refuzat. Ca urmare a refuzului, pe numele lui Dan Cozma s-a întocmit dosar penal, care a fost trimis spre judecare la instanţa din Petroşani.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − nouă =

ACTUALITATE
PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie