Patru morți în trei luni, pe șoseaua Hunedoara – Deva

Drumul Județean 687 Hunedoara – Deva (Sântuhalm) au fost în ultimele luni locul a trei accidente rutiere mortale.

Cel mai recent dintre ele s-a petrecut luni, când un fost medic stomatolog din Simeria, în vârstă de 75 de ani, a încercat sa întoarcă maşina peste linia dublă continuă, în faţa unui microbuz, al cărui șofer nu mai putut evita impactul. În urma coliziunii, șoferul autoturismului a decedat. Accidentul mortal s-a petrecut în Cristur.
În acceași zonă dintre Cristur și Peștișul Mare și în împrejurări asemănătoare, alți trei oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere înregistrate în ultimele trei luni.
În 23 august, un tânăr de 22 de ani a murit, în urma impactului frontal dintre maşina pe care o conducea şi un alt autotursim. Potrivit poliţiştilor, tânărul, din Simeria, ar fi intrat pe contrasens și nu a mai putut fi evitat de șoferul celeilalte mașini. După ciocnirea celor două autoturisme, vehiculul condus de tânăr a fost proiectat în curtea unei gospodării din sat. Trupul său a fost scos dintre fiarele maşinii, de echipele Descarcerării.
În 17 iulie, un şofer, în vârstă de 51 de ani, din Oradea, a provocat cel mai grav accident rutier înregistrat în ultimele luni pe şoseaua Hunedoara – Deva. Bărbatul care circula dinspre Deva spre Hunedoara, a încercat, în zona podului de la Peştiş, să întoarcă pe linie dublă continuă şi a fost surprins de un autoturism care circula pe acelaşi sens. Şoferul care a provocat accidentul a murit la scurt timp în urma impactului. Câteva ore mai târziu, a decedat şi soţia acestuia, la spital. Alţi patru răniţi au primit îngrijiri medicale.
De fiecare dată în cele trei cazuri, manevrele greșite ale șoferilor care au vrut să întoarcă mașinile ori au intrat pe contrasens, în locuri în care acest lucru era interzis au provocat tragedii.
Șoseaua Hunedoara – Deva este cel mai aglomerat drum județean al Hunedoarei. Starea tronsonului de 10 kilometri al drumului județean, de la ieșirea din Hunedoara (Peștișul Mare) și până la Sântuhalm a stârnit nenumărate nemulțumiri localnicilor, care au solicitat autorităților să ia măsuri pentru creșterea siguranței în trafic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local