Patru morți în trei luni, pe șoseaua Hunedoara – Deva

Drumul Județean 687 Hunedoara – Deva (Sântuhalm) au fost în ultimele luni locul a trei accidente rutiere mortale.

Cel mai recent dintre ele s-a petrecut luni, când un fost medic stomatolog din Simeria, în vârstă de 75 de ani, a încercat sa întoarcă maşina peste linia dublă continuă, în faţa unui microbuz, al cărui șofer nu mai putut evita impactul. În urma coliziunii, șoferul autoturismului a decedat. Accidentul mortal s-a petrecut în Cristur.
În acceași zonă dintre Cristur și Peștișul Mare și în împrejurări asemănătoare, alți trei oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere înregistrate în ultimele trei luni.
În 23 august, un tânăr de 22 de ani a murit, în urma impactului frontal dintre maşina pe care o conducea şi un alt autotursim. Potrivit poliţiştilor, tânărul, din Simeria, ar fi intrat pe contrasens și nu a mai putut fi evitat de șoferul celeilalte mașini. După ciocnirea celor două autoturisme, vehiculul condus de tânăr a fost proiectat în curtea unei gospodării din sat. Trupul său a fost scos dintre fiarele maşinii, de echipele Descarcerării.
În 17 iulie, un şofer, în vârstă de 51 de ani, din Oradea, a provocat cel mai grav accident rutier înregistrat în ultimele luni pe şoseaua Hunedoara – Deva. Bărbatul care circula dinspre Deva spre Hunedoara, a încercat, în zona podului de la Peştiş, să întoarcă pe linie dublă continuă şi a fost surprins de un autoturism care circula pe acelaşi sens. Şoferul care a provocat accidentul a murit la scurt timp în urma impactului. Câteva ore mai târziu, a decedat şi soţia acestuia, la spital. Alţi patru răniţi au primit îngrijiri medicale.
De fiecare dată în cele trei cazuri, manevrele greșite ale șoferilor care au vrut să întoarcă mașinile ori au intrat pe contrasens, în locuri în care acest lucru era interzis au provocat tragedii.
Șoseaua Hunedoara – Deva este cel mai aglomerat drum județean al Hunedoarei. Starea tronsonului de 10 kilometri al drumului județean, de la ieșirea din Hunedoara (Peștișul Mare) și până la Sântuhalm a stârnit nenumărate nemulțumiri localnicilor, care au solicitat autorităților să ia măsuri pentru creșterea siguranței în trafic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani