Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei

Nu mai puţin de 21.000 de lei alocă administraţia publică din Petroşani pentru Târgul de produse tradiţionale. Banii vor fi cheltuiţi pentru păsat, tocană de oaie, diplome şi afişe.

Manifestarea va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie, iar banii ce vor fi alocaţi sunt din bugetul local – 16.000 de lei, respectiv din cel al Administraţiei Pieţelor – 5.000 de lei.

„Târgul de produse tradiţionale este un eveniment organizat de instituţia noastră, succesul avut în anii anteriori în rândul participanţilor (producători şi cetăţeni) stând la baza dorinţei de a organiza şi în acest an o altă ediţie, în luna octombrie”, explică primarul Tiberiu Iacob – Ridzi în expunerea de motive a proiectului de hotărâre iniţiat în acest sens.

Iacob – Ridzi spune că în acest fel se doreşte susţinerea micilor fermieri şi meşteşugari, precum şi păstrarea tradiţiilor comunităţii locale. La acest eveniment vor participa producători din Valea Jiului, dar şi din alte zone ale ţării, cu produse din carne, lapte, panificaţie, etc.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste