Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei

Nu mai puţin de 21.000 de lei alocă administraţia publică din Petroşani pentru Târgul de produse tradiţionale. Banii vor fi cheltuiţi pentru păsat, tocană de oaie, diplome şi afişe.

Manifestarea va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie, iar banii ce vor fi alocaţi sunt din bugetul local – 16.000 de lei, respectiv din cel al Administraţiei Pieţelor – 5.000 de lei.

„Târgul de produse tradiţionale este un eveniment organizat de instituţia noastră, succesul avut în anii anteriori în rândul participanţilor (producători şi cetăţeni) stând la baza dorinţei de a organiza şi în acest an o altă ediţie, în luna octombrie”, explică primarul Tiberiu Iacob – Ridzi în expunerea de motive a proiectului de hotărâre iniţiat în acest sens.

Iacob – Ridzi spune că în acest fel se doreşte susţinerea micilor fermieri şi meşteşugari, precum şi păstrarea tradiţiilor comunităţii locale. La acest eveniment vor participa producători din Valea Jiului, dar şi din alte zone ale ţării, cu produse din carne, lapte, panificaţie, etc.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă