Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei

Nu mai puţin de 21.000 de lei alocă administraţia publică din Petroşani pentru Târgul de produse tradiţionale. Banii vor fi cheltuiţi pentru păsat, tocană de oaie, diplome şi afişe.

Manifestarea va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie, iar banii ce vor fi alocaţi sunt din bugetul local – 16.000 de lei, respectiv din cel al Administraţiei Pieţelor – 5.000 de lei.

„Târgul de produse tradiţionale este un eveniment organizat de instituţia noastră, succesul avut în anii anteriori în rândul participanţilor (producători şi cetăţeni) stând la baza dorinţei de a organiza şi în acest an o altă ediţie, în luna octombrie”, explică primarul Tiberiu Iacob – Ridzi în expunerea de motive a proiectului de hotărâre iniţiat în acest sens.

Iacob – Ridzi spune că în acest fel se doreşte susţinerea micilor fermieri şi meşteşugari, precum şi păstrarea tradiţiilor comunităţii locale. La acest eveniment vor participa producători din Valea Jiului, dar şi din alte zone ale ţării, cu produse din carne, lapte, panificaţie, etc.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi