Parcările cu plată revin în Deva

Consiliul Local Deva a adoptat un proiect de hotărâre prin care va fi introdusă parcarea cu plată în Deva. Șoferii vor achita între un leu și doi lei pe oră, dacă își vor lăsa mașinile în cele peste 1.300 de locuri de parcare amenajate pe străzile și bulevardele principale din municipiu.
În Piața Cetății și zona Aqualand sunt amenajate 308 locuri de parcare, iar taxele pe care le vor achita șoferii care își lasă mașinile aici, între orele 9 și 17 sunt de câte un leu, pe oră, de luni până vineri. Sâmbăta și duminica parcarea va fi gratuită. Șoferii microbuzelor vor achita 10 lei pe oră, iar cei ai autocarelor 15 lei pe oră.
În alte 19 zone centrale ale municipiului, unde sunt amenajate peste 1.000 de locuri de parcare, șoferii vor achita 2 lei pe oră, pentru staționare, de luni până vineri, între orele 9 și 17. Achitarea prețului parcării se va face prin SMS, potrivit hotărârii de Consiliu Local. Administrația locală va introduce și abonamente cu plată pe locurile de parcare publice cu timp limitat, de 500 de lei pentru persoane fizice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei