Parcările cu plată revin în Deva

Consiliul Local Deva a adoptat un proiect de hotărâre prin care va fi introdusă parcarea cu plată în Deva. Șoferii vor achita între un leu și doi lei pe oră, dacă își vor lăsa mașinile în cele peste 1.300 de locuri de parcare amenajate pe străzile și bulevardele principale din municipiu.
În Piața Cetății și zona Aqualand sunt amenajate 308 locuri de parcare, iar taxele pe care le vor achita șoferii care își lasă mașinile aici, între orele 9 și 17 sunt de câte un leu, pe oră, de luni până vineri. Sâmbăta și duminica parcarea va fi gratuită. Șoferii microbuzelor vor achita 10 lei pe oră, iar cei ai autocarelor 15 lei pe oră.
În alte 19 zone centrale ale municipiului, unde sunt amenajate peste 1.000 de locuri de parcare, șoferii vor achita 2 lei pe oră, pentru staționare, de luni până vineri, între orele 9 și 17. Achitarea prețului parcării se va face prin SMS, potrivit hotărârii de Consiliu Local. Administrația locală va introduce și abonamente cu plată pe locurile de parcare publice cu timp limitat, de 500 de lei pentru persoane fizice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii         Spărgător de mașini prins în flagrant         Jaf în pădurile României/ 23.000 mc de lemn tăiați numai din Parcul Național Retezat și Defileul Jiului!         Dolarul atinge un nou maxim al ultimelor 16 luni         Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!         Uzina de mașini de spălat Bosch a primit autorizație de construire. Va fi ridicată în 12 luni         Vernisaj: Orăștia și Marea Unire         Lucrările de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata abia în vara anului 2019         A început plantarea arborilor pe centrul pietonal din Hunedoara         Accident rutier în Petroșani