Pagube importante produse de incendiul din Orăştie

incendiu orastie (1)Incendiul care a avut loc în cursul serii trecute în zona industrială din Orăştie s-a soldat cu pagube importante.

„Cauza probabilă de producere a  incendiului, care s-a manifestat pe aproximativ 3.000 de metri pătraţi atât în depozitul în aer liber cât şi la 3 hale industriale, este încă în curs de stabilire. In incendiu au fost distruse 3 mori de măcinat deşeurile reciclabile, un motostivuitor, două circulare, mobilă şi materiale de construcţii, în timp ce pereţii şi acoperişurile a trei hale au fost deteriorate”, a precizat căpitanul Anemona Doda.

Aseară, un incendiu a cuprins mai multe construcţii din zona industrială a municipiului Orăştie. Focul a izbucnit în incinta unui depozit de materiale de construcţii şi a unei societăţi care se ocupa cu prelucrarea de deşeuri plastice şi s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au fost anunţaţi cu întârziere despre incendiu, susţin reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de intervenţie din Orăştie, Simeria, Deva şi Hunedoara au fost mobilizate pentru a lichida incendiul iar lupta cu flăcările a durat mai multe ore. Între timp, fumul dens provenit de la halele mistuite s-a ridicat deasupra oraşului şi putea fi văzut de la câteva zeci de kilometri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”