Pagube importante produse de incendiul din Orăştie

incendiu orastie (1)Incendiul care a avut loc în cursul serii trecute în zona industrială din Orăştie s-a soldat cu pagube importante.

„Cauza probabilă de producere a  incendiului, care s-a manifestat pe aproximativ 3.000 de metri pătraţi atât în depozitul în aer liber cât şi la 3 hale industriale, este încă în curs de stabilire. In incendiu au fost distruse 3 mori de măcinat deşeurile reciclabile, un motostivuitor, două circulare, mobilă şi materiale de construcţii, în timp ce pereţii şi acoperişurile a trei hale au fost deteriorate”, a precizat căpitanul Anemona Doda.

Aseară, un incendiu a cuprins mai multe construcţii din zona industrială a municipiului Orăştie. Focul a izbucnit în incinta unui depozit de materiale de construcţii şi a unei societăţi care se ocupa cu prelucrarea de deşeuri plastice şi s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au fost anunţaţi cu întârziere despre incendiu, susţin reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de intervenţie din Orăştie, Simeria, Deva şi Hunedoara au fost mobilizate pentru a lichida incendiul iar lupta cu flăcările a durat mai multe ore. Între timp, fumul dens provenit de la halele mistuite s-a ridicat deasupra oraşului şi putea fi văzut de la câteva zeci de kilometri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 2 =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva