Pagube importante produse de incendiul din Orăştie

incendiu orastie (1)Incendiul care a avut loc în cursul serii trecute în zona industrială din Orăştie s-a soldat cu pagube importante.

„Cauza probabilă de producere a  incendiului, care s-a manifestat pe aproximativ 3.000 de metri pătraţi atât în depozitul în aer liber cât şi la 3 hale industriale, este încă în curs de stabilire. In incendiu au fost distruse 3 mori de măcinat deşeurile reciclabile, un motostivuitor, două circulare, mobilă şi materiale de construcţii, în timp ce pereţii şi acoperişurile a trei hale au fost deteriorate”, a precizat căpitanul Anemona Doda.

Aseară, un incendiu a cuprins mai multe construcţii din zona industrială a municipiului Orăştie. Focul a izbucnit în incinta unui depozit de materiale de construcţii şi a unei societăţi care se ocupa cu prelucrarea de deşeuri plastice şi s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au fost anunţaţi cu întârziere despre incendiu, susţin reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de intervenţie din Orăştie, Simeria, Deva şi Hunedoara au fost mobilizate pentru a lichida incendiul iar lupta cu flăcările a durat mai multe ore. Între timp, fumul dens provenit de la halele mistuite s-a ridicat deasupra oraşului şi putea fi văzut de la câteva zeci de kilometri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Bacalaureat la Limba Română. Elevii „norocoși” că au știut poeziile lui Eminescu         Procesul pentru matrița din Sarmizegetusa Regia va continua în toamnă         Un tânăr amendat pentru injurii și consum de alcool susține că a fost agresat de polițiști         Contract contestat. Minele din Valea Jiului, păzite de mineri         Dreptul la o locuinţă, câştigat în instanţă. Plus daune de 10.000 de lei!         Rezidenţii, aşteptaţi să rezolve criza de medici din spitalele hunedorene         Asfalt pe drumul alternativ spre Straja         Aproape 3.000 de elevi susțin prima proba scrisă la Limba Română         Sărbătoare dedicată pionierului aviației române         Ansamblul Românașul al Liceului de Arte „Sigismund Toduță” în China         Eleonora Carmen Hărău: „Să ne vindecăm de PSD, ca de pojar!”         Accident pe șoseaua Hunedoara – Deva         Promovare cu emoții: CS Hunedoara a învins Voința Lupac         Caravană medicală. 50 de medici și asistenți militari, pentru sănătatea Ţării Haţegului         Vor să cureţe Parângul de ilegalităţi şi dejecţii         Accident rutier grav pe DN 66 Hațeg – Călan         Șofer băut a intrat cu mașina în gard         Soluție în dosarul în care Episcopia Devei și Hunedoarei reclamă deținătorii mărcii Arsenie Boca         Liviu Dragnea, condamnat din nou la închisoare         Parcarea Publică din Piața Unirii va închisă timp de trei zile