Pagube importante produse de incendiul din Orăştie

incendiu orastie (1)Incendiul care a avut loc în cursul serii trecute în zona industrială din Orăştie s-a soldat cu pagube importante.

„Cauza probabilă de producere a  incendiului, care s-a manifestat pe aproximativ 3.000 de metri pătraţi atât în depozitul în aer liber cât şi la 3 hale industriale, este încă în curs de stabilire. In incendiu au fost distruse 3 mori de măcinat deşeurile reciclabile, un motostivuitor, două circulare, mobilă şi materiale de construcţii, în timp ce pereţii şi acoperişurile a trei hale au fost deteriorate”, a precizat căpitanul Anemona Doda.

Aseară, un incendiu a cuprins mai multe construcţii din zona industrială a municipiului Orăştie. Focul a izbucnit în incinta unui depozit de materiale de construcţii şi a unei societăţi care se ocupa cu prelucrarea de deşeuri plastice şi s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. Pompierii au fost anunţaţi cu întârziere despre incendiu, susţin reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de intervenţie din Orăştie, Simeria, Deva şi Hunedoara au fost mobilizate pentru a lichida incendiul iar lupta cu flăcările a durat mai multe ore. Între timp, fumul dens provenit de la halele mistuite s-a ridicat deasupra oraşului şi putea fi văzut de la câteva zeci de kilometri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”