(P) Cât de practice și necesare sunt husele – lămuriri și explicații de la Stifler

În zilele noastre puține sunt cazurile în care deținerea unui smartphone nu este văzută neapărat ca o necesitate. Pe măsura importanței ce se acordă acestui accesoriu, pe măsura investiției făcute, trebuie să existe și o grijă privind întreținerea acestuia. S-a dezvoltat astfel nișa de huse și accesorii, întocmai născută din nevoia de a proteja bunul deținut, telefonul ultraperformant.

O husă nu poate garanta că telefonul în cauză nu se va defecta vreodată, dar aduce cu sine cu siguranță mai multe șanse de a-l feri de factori externi ce îi pot afecta performanța sau bună funcționare. Pornind de un astfel de concept, mai ales în ultimii ani s-a dezvoltat o astfel de nișă ce pune un accent deosebit și pe partea estetică. Cu alte cuvinte, din nevoie, un deținător de smartphone nu trebuie să facă un compromis în a folosi huse de protecție.

Sunt astfel de telefoane atât de vulnerabile? Mai degrabă ecranele, tot mai generoase, au mai multe șanse de a fi lovite. De asemenea, telefoanele de ultimă generație includ camere tot mai peformante, senzori, expuși pe partea din spate, de unde și nevoia de a fi mai precaut în modul de folosire al dispozitivului cu pricina.

Husele și cât sunt de utile

De necesitatea unor astfel de dotări se conving cu toții mai ales ca urmare a unui test practic, când telefonul este afectat de neatenția deținătorului. Pentru cât sunt de practice și cum își demonstrează ele funcțiile, ei bine asta ține de o serie de factori. Magazinul online de specialitate www.stifler.ro a lansat pe piață de profil varietatea huselor pentru tot felul de telefoane. În maniera propusă de acesta, husele trebuie să îndeplinească de fiecare dată un rol practic, însă în egală măsură și unul estetic.

Fie că este vorba de huse iPhone sau cele pentru diverse tipuri de Samsung, astfel de accesorii au la bază anumite principii. Acestea se vor raporta la gusturi, preferințe și stilul deținătorului de smartphone. Iată și cum:

Materiale flexibile și transparente, pentru cei atrași de aspectul natural și distinctiv al telefonului

Pentru cei care nu doresc să facă o prea mare diferență între aspectul smartphone-ului cu și fără husă sunt preferate husele transparente, din silicon. Acestea păstrează decupajele specifice tipului de telefon și se maschează foarte bine pe suprafaţa acestuia.

Modele robuste pentru cei neȋndemânatici

Acolo unde se vede într-o husă o manieră de a personaliza aspectul acestui bun se încearcă mai degrabă husele robuste, cu tot felul de modele, ce au în cele din urmă și un rol estetic. Striații, huse din piele, cele de tip portofel sau cele 360° ce conturează și display-ul sunt opțiuni de acest gen.

Accesorizare pentru cei sofisticați

O altă clasă este cea a sofisticaţilor sau a celor care schimbă destul de frecvent husele, ținând cont că acestea sunt accesorii și astfel preferă varietatea lor. Aici se înscriu modele din trend, precum cele cu efect de oglindă, cele cu accente lucioase, de tip stand, ce imită marmura și multe alte opțiuni inedite. În cazul celor de la Stifler se mizează întocmai pentru modele altfel decât ceea ce oferă piața.

Husele alese după funcții

Cu adevărat apreciate sunt husele pentru smartphone dacă acestea sunt alese corespunzător, ținând cont de funcțiile lor. Adică te raportezi la ceea ce te interesează din start. Privind la colecțiile din cadrul magazinului online stifler.ro descoperim pe cele anti amprentă, anti alunecare sau anti praf. Se vor găsi de asemenea huse de tip oglindă, cu închidere magnetică, ce rezistă la căzături, șocuri sau care au inclusă și protecție pentru cameră. Fiecare dintre acestea pot fi atractive și din punct de vedere al design-ului, un singur model fiind de regulă disponibil și într-o varietate de culori.

Notă finală

Trăim vremurile în care aspectul este primul element de referință pentru absolut orice. Se înțelege astfel și graba de a alege și husele de telefon după preferințe vizuale. Greșit însă. Primele aspecte de interes trebuie să fie legate de cum poate husa în cauză să protejeze, pornind de la grija primordială a fiecăruia în parte – să nu se zgârie, să nu alunece de pe suprafețe etc.

Indiferent de preferințe, se recomandă o atentă comparație între tipurile de produse, specifice, ce țin cont de tipul de telefon deținut.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara