Ovidiu Hada, din nou în instanţă

hada procesFostul primar al municipiului Hunedoara este citat pentru a se prezenta joi, în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Instanţa judecă recursul declarat de acesta, alături de fostul viceprimar Robert Dan şi de alţi doi foşti funcţionari din administraţia locală a Hunedoarei, condomnaţi pentru infracţiuni de corupţie. În acest dosar, Ovidiu Hada a primit, în primă instanţă, cinci ani de închisoare cu executare pentru că ar fi atribuit ilegal mai multe contracte din bugetul local, unor firme ale apropiaţilor săi. Soluţia dată de Curtea de Apel Alba Iulia a fost contestată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 11 =

ACTUALITATE
Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie