Operațiunea SALONIC. BCCO Alba-Iulia a destructurat o reţea de traficanţi de droguri pe tura Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara VIDEO

droguri Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba-Iulia (S.C.C.O. Hunedoara cu sprijinul Serviciului Antidrog ) sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, au procedat la destructurarea unui grup infracțional compus din cetățeni români, care avea drept activitate infracțională traficul internațional de droguri de risc, pe ruta Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara.

În cadrul activităților desfășurate (prinderi în flagrant și percheziții domiciliare) a fost capturată până în prezent cantitatea de 4,5 kg de cannabis.

Ca mod de operare s-a stabilit faptul că liderul grupului introducea în România cantități mari de cannabis (aproximăm că în cursul anului 2013 au fost introduse în țară aproximativ 10 kg de cannabis) pe care le distribuia în mun. Timișoara către doi dealeri importanți. Aceștia la rândul lor distribuiau marfa către numeroși dealeri stradali din mun. Timișoara și Hunedoara,  iar aceștia din urmă le furnizau către consumatori din orașele respective.

Până în prezent față de trei membri ai grupării infracţionale, Tribunalul Hunedoara a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 29 de zile, iar față de alți doi membri ai grupării procurorul DIICOT a luat măsura interzicerii de a părăsi țara, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu ocazia activităților desfășurate în cauză, a mai fost luată măsura, indisponibilizării sumei de 20.000 lei și 4.500 euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor și care au fost ridicați dintr-un imobil din mun. Timișoara, în care liderul grupului locuia fără forme legale.

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu sprijinul SOS Timișoara și BCCO Timișoara – Serviciul Antidrog.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 19 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani