Operațiunea SALONIC. BCCO Alba-Iulia a destructurat o reţea de traficanţi de droguri pe tura Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara VIDEO

droguri Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba-Iulia (S.C.C.O. Hunedoara cu sprijinul Serviciului Antidrog ) sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, au procedat la destructurarea unui grup infracțional compus din cetățeni români, care avea drept activitate infracțională traficul internațional de droguri de risc, pe ruta Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara.

În cadrul activităților desfășurate (prinderi în flagrant și percheziții domiciliare) a fost capturată până în prezent cantitatea de 4,5 kg de cannabis.

Ca mod de operare s-a stabilit faptul că liderul grupului introducea în România cantități mari de cannabis (aproximăm că în cursul anului 2013 au fost introduse în țară aproximativ 10 kg de cannabis) pe care le distribuia în mun. Timișoara către doi dealeri importanți. Aceștia la rândul lor distribuiau marfa către numeroși dealeri stradali din mun. Timișoara și Hunedoara,  iar aceștia din urmă le furnizau către consumatori din orașele respective.

Până în prezent față de trei membri ai grupării infracţionale, Tribunalul Hunedoara a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 29 de zile, iar față de alți doi membri ai grupării procurorul DIICOT a luat măsura interzicerii de a părăsi țara, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu ocazia activităților desfășurate în cauză, a mai fost luată măsura, indisponibilizării sumei de 20.000 lei și 4.500 euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor și care au fost ridicați dintr-un imobil din mun. Timișoara, în care liderul grupului locuia fără forme legale.

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu sprijinul SOS Timișoara și BCCO Timișoara – Serviciul Antidrog.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − opt =

ACTUALITATE
Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat         Violenţă de limbaj, bagatelizată de câţiva magistraţi hunedoreni         Lăsați copiii la școală, nu la spital! Trotuarul nu este loc de parcare         Zilele Maghiare din județul Hunedoara vor debuta vineri         Când va fi modernizat Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan         Ce soartă va avea Muzeul Aurului din Brad         O nouă spargere în Hunedoara         Duminică, la Orăștie. Acoperișuri smulse și copaci doborâți de vânt         Ce venituri a adus ștrandul din Hunedoara în această vară         Transport ilegal de lemne         Prins la furat de arbori         Ultimele ediții ale ziarului Drumul Socialismului. Ce poezii îi erau dedicate lui Ceaușescu         Zeci de familii au fost păgubite de furtună         Accident cu trei victime provocat de un autotren care a trecut pe roșu         LA MÂNA NOROCULUI. Autorităţile au intervenit bezmetic şi greoi în „bomba” de la Orăştie         Gorunul părintelui Arsenie Boca s-a uscat cu totul         În prezența ministrului Agriculturii. Expoziția Bălțata Românească de la Băcia și-a reînnoit succesul         FENOMENE PERICULOASE. O vijelie puternică a provocat distrugeri în Deva și Hunedoara (VIDEO)         Centrul Hunedoara va fi iluminat ecologic         Avram Iancu, aproape de finalul maratonului impresionant de înot pe Dunăre