Operațiunea SALONIC. BCCO Alba-Iulia a destructurat o reţea de traficanţi de droguri pe tura Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara VIDEO

droguri Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba-Iulia (S.C.C.O. Hunedoara cu sprijinul Serviciului Antidrog ) sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, au procedat la destructurarea unui grup infracțional compus din cetățeni români, care avea drept activitate infracțională traficul internațional de droguri de risc, pe ruta Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara.

În cadrul activităților desfășurate (prinderi în flagrant și percheziții domiciliare) a fost capturată până în prezent cantitatea de 4,5 kg de cannabis.

Ca mod de operare s-a stabilit faptul că liderul grupului introducea în România cantități mari de cannabis (aproximăm că în cursul anului 2013 au fost introduse în țară aproximativ 10 kg de cannabis) pe care le distribuia în mun. Timișoara către doi dealeri importanți. Aceștia la rândul lor distribuiau marfa către numeroși dealeri stradali din mun. Timișoara și Hunedoara,  iar aceștia din urmă le furnizau către consumatori din orașele respective.

Până în prezent față de trei membri ai grupării infracţionale, Tribunalul Hunedoara a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 29 de zile, iar față de alți doi membri ai grupării procurorul DIICOT a luat măsura interzicerii de a părăsi țara, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu ocazia activităților desfășurate în cauză, a mai fost luată măsura, indisponibilizării sumei de 20.000 lei și 4.500 euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor și care au fost ridicați dintr-un imobil din mun. Timișoara, în care liderul grupului locuia fără forme legale.

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu sprijinul SOS Timișoara și BCCO Timișoara – Serviciul Antidrog.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + doisprezece =

ACTUALITATE
Un loc din municipiul Petroșani va primi numele Regelui Mihai I         PERFORMANȚE. Stele fotbalului la Gala Sportului Simerian 2017         Accident rutier cu șase răniți în Petroșani         Cu ce se laudă conducerea CNAIR în 2017         Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României