Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate

Licitaţia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect în valoare de aproape cinci milioane de euro, finanţat prin fonduri de la Uniunea Europeană, a fost contestată de SC Coral, la Consiliul Național de Soluționare a Contestației, iar CNSC a luat, în final, decizia de a obliga Primăria Hunedoara să  anuleze  raportului procedurii de atribuire nr. 57707/14.08.2018 și să dispună reevaluarea ofertei depusă de SC Corint SRL.

SC Coral, o companie de construcții din Tulcea, a contestat în luna august rezultatul licitației organizate de primărie, prin care SC Corint a obținut contractul având ca obiect „Proiectare și execuție lucrări aferente proiectului Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural Castelul Corvinilor – Municipiul Hunedoara, Județul Hunedoara, monument istoric de clasa A”.

Coral a solicitat, printre altele, reluarea procedurii de evaluare a ofertelor prin reevaluarea ofertei depusă de S.C. Corint S.R.L. și stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea criteriului de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”. Consiliul a admis contestația formulată de de SC Coral SRL în contradictoriu cu municipiul Hunedoara. Măsurile dispuse vor fi aduse la îndeplinire în termen de 15 zile de la  comunicarea prezentei. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare”, a informat CNSC.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste