Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate

Licitaţia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect în valoare de aproape cinci milioane de euro, finanţat prin fonduri de la Uniunea Europeană, a fost contestată de SC Coral, la Consiliul Național de Soluționare a Contestației, iar CNSC a luat, în final, decizia de a obliga Primăria Hunedoara să  anuleze  raportului procedurii de atribuire nr. 57707/14.08.2018 și să dispună reevaluarea ofertei depusă de SC Corint SRL.

SC Coral, o companie de construcții din Tulcea, a contestat în luna august rezultatul licitației organizate de primărie, prin care SC Corint a obținut contractul având ca obiect „Proiectare și execuție lucrări aferente proiectului Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural Castelul Corvinilor – Municipiul Hunedoara, Județul Hunedoara, monument istoric de clasa A”.

Coral a solicitat, printre altele, reluarea procedurii de evaluare a ofertelor prin reevaluarea ofertei depusă de S.C. Corint S.R.L. și stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea criteriului de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”. Consiliul a admis contestația formulată de de SC Coral SRL în contradictoriu cu municipiul Hunedoara. Măsurile dispuse vor fi aduse la îndeplinire în termen de 15 zile de la  comunicarea prezentei. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare”, a informat CNSC.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă