Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate

Licitaţia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect în valoare de aproape cinci milioane de euro, finanţat prin fonduri de la Uniunea Europeană, a fost contestată de SC Coral, la Consiliul Național de Soluționare a Contestației, iar CNSC a luat, în final, decizia de a obliga Primăria Hunedoara să  anuleze  raportului procedurii de atribuire nr. 57707/14.08.2018 și să dispună reevaluarea ofertei depusă de SC Corint SRL.

SC Coral, o companie de construcții din Tulcea, a contestat în luna august rezultatul licitației organizate de primărie, prin care SC Corint a obținut contractul având ca obiect „Proiectare și execuție lucrări aferente proiectului Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural Castelul Corvinilor – Municipiul Hunedoara, Județul Hunedoara, monument istoric de clasa A”.

Coral a solicitat, printre altele, reluarea procedurii de evaluare a ofertelor prin reevaluarea ofertei depusă de S.C. Corint S.R.L. și stabilirea ofertei câștigătoare prin aplicarea criteriului de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”. Consiliul a admis contestația formulată de de SC Coral SRL în contradictoriu cu municipiul Hunedoara. Măsurile dispuse vor fi aduse la îndeplinire în termen de 15 zile de la  comunicarea prezentei. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare”, a informat CNSC.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi