Oameni legii, M.A.I. aproape de copii

Pentru a marca (în avans) ”Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie”, Inspectoratul de Poliție Județean organizează astăzi, 31 mai 2018, cu începere de la ora 13.00, la o acțiune destinată celor mici, sub titlul de ”Ziua Porților Deschise, alături de structurile M.A.I”.

          Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Deva și se va desfășura în curtea interioară a Palatului Copiilor din Deva, fiind dedicat copiilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Sunt invitați să participe peste 100 de elevi de ciclu primar și gimnazial din municipiul Deva, prin grija Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Vor  participa cu standuri de prevenire a infracționalității şi de promovare a activității/tehnicii din dotare, reprezentanții mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne: I.P.J. HUNEDOARA (în calitate de organizator), I.J.J. HUNEDOARA, I.S.U. HUNEDOARA, SERVICIUL JUDEȚEAN  ANTICORUPȚIE HUNEDOARA, CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ȘI CONSILIERE ANTIDROG HUNEDOARA SI  AGENȚIA NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE – CENTRUL REGIONAL ALBA-IULIA.

Poliţiştii hunedoreni vor fi prezenţi cu standuri de prezentare organizare de Serviciul Criminalistic (autolaboratorul de analiză a locului faptei şi câinele de urmă), Serviciul Rutier, Serviciul Acţiuni Speciale (aşa-zişii „mascaţi”) şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Prin această activitate, oamenii legii îşi propun să îi familiarizeze pe cei mai mici dintre cetăţeni cu specificul activităţilor lor în slujba cetățeanului şi a legii şi să contribuie la dezvoltarea în rândul acestora a spiritului civic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești