Oameni legii, M.A.I. aproape de copii

Pentru a marca (în avans) ”Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie”, Inspectoratul de Poliție Județean organizează astăzi, 31 mai 2018, cu începere de la ora 13.00, la o acțiune destinată celor mici, sub titlul de ”Ziua Porților Deschise, alături de structurile M.A.I”.

          Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Deva și se va desfășura în curtea interioară a Palatului Copiilor din Deva, fiind dedicat copiilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Sunt invitați să participe peste 100 de elevi de ciclu primar și gimnazial din municipiul Deva, prin grija Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Vor  participa cu standuri de prevenire a infracționalității şi de promovare a activității/tehnicii din dotare, reprezentanții mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne: I.P.J. HUNEDOARA (în calitate de organizator), I.J.J. HUNEDOARA, I.S.U. HUNEDOARA, SERVICIUL JUDEȚEAN  ANTICORUPȚIE HUNEDOARA, CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ȘI CONSILIERE ANTIDROG HUNEDOARA SI  AGENȚIA NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE – CENTRUL REGIONAL ALBA-IULIA.

Poliţiştii hunedoreni vor fi prezenţi cu standuri de prezentare organizare de Serviciul Criminalistic (autolaboratorul de analiză a locului faptei şi câinele de urmă), Serviciul Rutier, Serviciul Acţiuni Speciale (aşa-zişii „mascaţi”) şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Prin această activitate, oamenii legii îşi propun să îi familiarizeze pe cei mai mici dintre cetăţeni cu specificul activităţilor lor în slujba cetățeanului şi a legii şi să contribuie la dezvoltarea în rândul acestora a spiritului civic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii         Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier pe DN 7         Vino la Star Transmission și Star Assembly! Noi oportunități de carieră în industria automotive la Sebeș și Cugir.         „PRO-ECHITATE” – UN PROIECT AL UNIVERSITĂȚII ALBAIULIENE DEDICAT SUSȚINERII ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR ÎN PREGĂTIREA VIITOAREI CARIERE SOCIO-PROFESIONALE         Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei