Oameni legii, M.A.I. aproape de copii

Pentru a marca (în avans) ”Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie”, Inspectoratul de Poliție Județean organizează astăzi, 31 mai 2018, cu începere de la ora 13.00, la o acțiune destinată celor mici, sub titlul de ”Ziua Porților Deschise, alături de structurile M.A.I”.

          Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Deva și se va desfășura în curtea interioară a Palatului Copiilor din Deva, fiind dedicat copiilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Sunt invitați să participe peste 100 de elevi de ciclu primar și gimnazial din municipiul Deva, prin grija Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Vor  participa cu standuri de prevenire a infracționalității şi de promovare a activității/tehnicii din dotare, reprezentanții mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne: I.P.J. HUNEDOARA (în calitate de organizator), I.J.J. HUNEDOARA, I.S.U. HUNEDOARA, SERVICIUL JUDEȚEAN  ANTICORUPȚIE HUNEDOARA, CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ȘI CONSILIERE ANTIDROG HUNEDOARA SI  AGENȚIA NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE – CENTRUL REGIONAL ALBA-IULIA.

Poliţiştii hunedoreni vor fi prezenţi cu standuri de prezentare organizare de Serviciul Criminalistic (autolaboratorul de analiză a locului faptei şi câinele de urmă), Serviciul Rutier, Serviciul Acţiuni Speciale (aşa-zişii „mascaţi”) şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Prin această activitate, oamenii legii îşi propun să îi familiarizeze pe cei mai mici dintre cetăţeni cu specificul activităţilor lor în slujba cetățeanului şi a legii şi să contribuie la dezvoltarea în rândul acestora a spiritului civic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PNL schimbă ”echipa” în Consiliul Local Petroșani         Blocat de viitură în Parâng         Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor