Oameni legii, M.A.I. aproape de copii

Pentru a marca (în avans) ”Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie”, Inspectoratul de Poliție Județean organizează astăzi, 31 mai 2018, cu începere de la ora 13.00, la o acțiune destinată celor mici, sub titlul de ”Ziua Porților Deschise, alături de structurile M.A.I”.

          Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Deva și se va desfășura în curtea interioară a Palatului Copiilor din Deva, fiind dedicat copiilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Sunt invitați să participe peste 100 de elevi de ciclu primar și gimnazial din municipiul Deva, prin grija Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Vor  participa cu standuri de prevenire a infracționalității şi de promovare a activității/tehnicii din dotare, reprezentanții mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne: I.P.J. HUNEDOARA (în calitate de organizator), I.J.J. HUNEDOARA, I.S.U. HUNEDOARA, SERVICIUL JUDEȚEAN  ANTICORUPȚIE HUNEDOARA, CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ȘI CONSILIERE ANTIDROG HUNEDOARA SI  AGENȚIA NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE – CENTRUL REGIONAL ALBA-IULIA.

Poliţiştii hunedoreni vor fi prezenţi cu standuri de prezentare organizare de Serviciul Criminalistic (autolaboratorul de analiză a locului faptei şi câinele de urmă), Serviciul Rutier, Serviciul Acţiuni Speciale (aşa-zişii „mascaţi”) şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Prin această activitate, oamenii legii îşi propun să îi familiarizeze pe cei mai mici dintre cetăţeni cu specificul activităţilor lor în slujba cetățeanului şi a legii şi să contribuie la dezvoltarea în rândul acestora a spiritului civic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un tânăr fără permis auto a ajuns cu mașina în râu         Patru hunedoreni au fost reținuți de polițiști în urma unei percheziții         Un șofer a dat în judecată CNAIR după ce și-a stricat mașina pe autostradă         A tăiat ilegal 86 de salcâmi         RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva         Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă