Nu a mai apucat plăţile compensatorii

A murit înainte să primească plăţile compensatorii. O angajată a Exploatării Miniere Paroşeni nu a mai apucat să se bucure de banii de disponibilizare.

paroseni.minaAngajaţii minelor neviabile care s-au disponibilizat în această toamnă au primit plăţile compensatorii de care beneficiază la ieşirea din sistem. Nu toţi, însă, au intrat în posesia banilor. O femeie a murit în timpul preavizului, iar alţi 16 au avut concedii medicale şi au demarat formalităţile de ieşire din sistem cu câteva zile mai târziu decât colegii lor. Darm pentru 470 dintre disponibilizaţi banii au intrat deja în conturi. ”În total 488 de disponibilizaţi au fost pentru că o doamnă a decedat în timpul preavizului de la Mina Paroşeni şi au rămas 488 de disponibilizaţi. Au primit banii 470 dintre ei, pentru că aceştia au preavizul terminat în totalitate şi lichidarea terminată.  Mai rămân încă vreo 16 care au întârziat din cauza problemelor de sănătate au început preavizul mai târziu sau fie şi-au întrerupt preavizul cu concediu medical”, a declarat Laszlo Domokos, liderul de sindicat al Sindicatului Huila. Cei care nu au intrat în posesia sumelor compensatorii îşi vor primi banii în momentul în care vor ajunge cu preavizul la termen şi pleacă definitiv din sistem.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina