Nu a mai apucat plăţile compensatorii

A murit înainte să primească plăţile compensatorii. O angajată a Exploatării Miniere Paroşeni nu a mai apucat să se bucure de banii de disponibilizare.

paroseni.minaAngajaţii minelor neviabile care s-au disponibilizat în această toamnă au primit plăţile compensatorii de care beneficiază la ieşirea din sistem. Nu toţi, însă, au intrat în posesia banilor. O femeie a murit în timpul preavizului, iar alţi 16 au avut concedii medicale şi au demarat formalităţile de ieşire din sistem cu câteva zile mai târziu decât colegii lor. Darm pentru 470 dintre disponibilizaţi banii au intrat deja în conturi. ”În total 488 de disponibilizaţi au fost pentru că o doamnă a decedat în timpul preavizului de la Mina Paroşeni şi au rămas 488 de disponibilizaţi. Au primit banii 470 dintre ei, pentru că aceştia au preavizul terminat în totalitate şi lichidarea terminată.  Mai rămân încă vreo 16 care au întârziat din cauza problemelor de sănătate au început preavizul mai târziu sau fie şi-au întrerupt preavizul cu concediu medical”, a declarat Laszlo Domokos, liderul de sindicat al Sindicatului Huila. Cei care nu au intrat în posesia sumelor compensatorii îşi vor primi banii în momentul în care vor ajunge cu preavizul la termen şi pleacă definitiv din sistem.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită