Nu a mai apucat plăţile compensatorii

A murit înainte să primească plăţile compensatorii. O angajată a Exploatării Miniere Paroşeni nu a mai apucat să se bucure de banii de disponibilizare.

paroseni.minaAngajaţii minelor neviabile care s-au disponibilizat în această toamnă au primit plăţile compensatorii de care beneficiază la ieşirea din sistem. Nu toţi, însă, au intrat în posesia banilor. O femeie a murit în timpul preavizului, iar alţi 16 au avut concedii medicale şi au demarat formalităţile de ieşire din sistem cu câteva zile mai târziu decât colegii lor. Darm pentru 470 dintre disponibilizaţi banii au intrat deja în conturi. ”În total 488 de disponibilizaţi au fost pentru că o doamnă a decedat în timpul preavizului de la Mina Paroşeni şi au rămas 488 de disponibilizaţi. Au primit banii 470 dintre ei, pentru că aceştia au preavizul terminat în totalitate şi lichidarea terminată.  Mai rămân încă vreo 16 care au întârziat din cauza problemelor de sănătate au început preavizul mai târziu sau fie şi-au întrerupt preavizul cu concediu medical”, a declarat Laszlo Domokos, liderul de sindicat al Sindicatului Huila. Cei care nu au intrat în posesia sumelor compensatorii îşi vor primi banii în momentul în care vor ajunge cu preavizul la termen şi pleacă definitiv din sistem.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei