Noua arteziană muzicală a fost inaugurată cu fast

Fântâna arteziană muzicală din noua Piaţă Ferdinand a municipiului Hunedoara, inaugurată în 9 mai, de Ziua Europei, a fost pusă în funcţiune la ora 21.

Chiar dacă ploaia nu a încetat, sute de oameni au venit să vadă jocul de lumini şi apă al artezienei a cărui cost iniţial de construcţie a fost estimat la aproape un milion de euro.

Copiii au fost cei care s-au bucurat cel mai mult de culorile şi de jocul instalaţiilor de apă, acopmaniat de temele muzicale ale filmelor „Piraţii din Caraibe” şi „Titanic”, de piesele Shakirei şi de muzica de vals. Spectacolul artezienei poate fi văzut în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 21 şi 22.

Joi a fost inaugurat nou centru pietonal al Hunedoarei şi cele trei fântâni arteziene, investiţii în valoare de peste două milioane de euro, a căror execuţie a început în luna august a anului trecut.

Cele trei fântâni arteziene de pe Bulevardul Corvin au fost estimate iniţial la peste un milion de euro, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Primăriei Hunedoara. 4,8 milioane de lei a fost valoarea estimată a fântânii muzicale, amplasată în faţa teatrului, 188.000 de lei a costat fântâna mijlocie, de pe Bulevardul Corvin, şi 144.000 de lei fântâna mică, de pe Strada George Enescu. Constructorii susţin că artezienele au costat mai puţin faţă de preţul estimat la începerea construcţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare