Noile tarife la Castelul Corvinilor

Consiliul Local Hunedoara va stabili, joi, noile taxe pentru vizitarea Castelului Corvinilor, valabile pentru anul 2018.

Astfel, potrivit proiectului administraţiei locale, taxa de vizitare la Muzeul Castelul Corvinilor, în perioada noiembrie, decembrie, ianuarie şi februarie va fi pentru adulţi 20 lei/persoană, pentru pensionari 10 lei/persoană şi pentru elevi şi studenţi 5,00 lei/persoană. În perioada martie, aprilie, septembrie şi octombrie va fi: pentru adulţi – 25 lei/persoană, pensionari – 10 lei/persoană şi elevi şi studenţi – 5 lei/persoană. Iar în perioada mai, iunie, iulie, august, taxa va fi: pentru adulţi – 30 lei/persoană, pentru pensionari – 10 lei/ persoană şi pentru elevi/studenţi – 5 lei/persoană. O taxă foto amator la Muzeul Castelul Corvinilor a fost stabilită la 5 lei/aparat iar taxa album foto/operator profesionist va fi de 100 lei/oră.

Taxa de închiriere pentru capela Castelului Corvinilor va fi de 1.000 lei/oră. Taxa de închiriere sală evenimente private, altele decât petrecere nuntă/botez, va fi de 1.500 lei/oră/sală. De asemenea, taxa de utilizare a spaţiului din Curtea Husarilor (Curtea exterioara) de la Muzeul „Castelul Corvinilor” în vederea desfăşurării activităţilor de oficiere a cununiilor civile va fi de 1.000 lei.

Castelul Corvinilor a fost vizitat de peste 300.000 de turişti în 2017.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm         Ce s-a ales de uriașul adăpost împotriva bombardamentelor, din Hunedoara         Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit         Bătaie de joc la Cetatea Orăștiei. Turnul medieval s-a transformat în wc public         Elev anchetat penal după ce și-a bătut joc de diriginta sa, a amenințat-o și a agresat-o