Noile tarife la Castelul Corvinilor

Consiliul Local Hunedoara va stabili, joi, noile taxe pentru vizitarea Castelului Corvinilor, valabile pentru anul 2018.

Astfel, potrivit proiectului administraţiei locale, taxa de vizitare la Muzeul Castelul Corvinilor, în perioada noiembrie, decembrie, ianuarie şi februarie va fi pentru adulţi 20 lei/persoană, pentru pensionari 10 lei/persoană şi pentru elevi şi studenţi 5,00 lei/persoană. În perioada martie, aprilie, septembrie şi octombrie va fi: pentru adulţi – 25 lei/persoană, pensionari – 10 lei/persoană şi elevi şi studenţi – 5 lei/persoană. Iar în perioada mai, iunie, iulie, august, taxa va fi: pentru adulţi – 30 lei/persoană, pentru pensionari – 10 lei/ persoană şi pentru elevi/studenţi – 5 lei/persoană. O taxă foto amator la Muzeul Castelul Corvinilor a fost stabilită la 5 lei/aparat iar taxa album foto/operator profesionist va fi de 100 lei/oră.

Taxa de închiriere pentru capela Castelului Corvinilor va fi de 1.000 lei/oră. Taxa de închiriere sală evenimente private, altele decât petrecere nuntă/botez, va fi de 1.500 lei/oră/sală. De asemenea, taxa de utilizare a spaţiului din Curtea Husarilor (Curtea exterioara) de la Muzeul „Castelul Corvinilor” în vederea desfăşurării activităţilor de oficiere a cununiilor civile va fi de 1.000 lei.

Castelul Corvinilor a fost vizitat de peste 300.000 de turişti în 2017.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Noile tarife la Castelul Corvinilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 5 =

ACTUALITATE
Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara         Camionetă cu butelii implicată într-un accident rutier         MODELUL ORADEA. Poliţie locală fără ifose, turism fără vedetism politic         Eminesciana 2018         DOSARELE SECRETE ALE HUNEDOAREI. Cum a fost şters regele Mihai din tradiţia păstrată de femeile din Ținutul Pădurenilor         Trafic rutier oprit pentru un an pe DN 66 A         Cum a trenat ancheta șefului de Poliție Dănuț Mocanu         Dosar penal pentru tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”         Accident pe DN 76 provocat de un șofer care a adormit la volan         Drumul de poveste din Ţinutul Pădurenilor, afectat de alunecări de teren         Adolescenta de 15 ani, găsită de Poliție după 10 zile de la dispariție         Accident grav pe DN 66 A: s-au prăvălit cu mașina în Jiu. Două dintre victime au murit         Ceremonia de înmânare a Diplomelor de Cetățean de Onoare a Municipiului Orăștie jurnalistului Cornel Nistorescu și medicului Dorel Săndesc         La aniversarea scriitorului Gligor Hașa         Tavanul gării din Hunedoara s-a prăbușit. Clădirea a fost închisă         O femeie de 29 de ani a fost prinsă după ce a înșelat mai mulți deveni         Accident pe șoseaua spre Retezat         Înșelată de angajați la „Deratizare”