Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

Râul Jiu îşi face singur dreptate în zona unde ar fi trebuit construite amenajările hidrotehnice de către Hidroelectrica. Lucrările au fost oprite prin sentinţă judecătorească definitivă, iar apele îşi recuceres vechiile albii.

Reprezentanţii Agent Green, care au militat pentru stoparea lucrărilor, precizează că Jiul îşi face singur dreptate şi îşi reia albia naturală după oprirea lucrărilor.Asta în timp ce Hidroelectrica speră să obţină alte avize pentru reluarea lucrărilor blocate de instanţele judecătoreşti.

“Deocamdată, presiunea publică cu privire la încercarea de a continua lucrările ilegale din Parcul Național Defileul Jiului pare să fi avut efect. Consiliul Județean Hunedoara a postat autorizațiile și certificatele de urbanism emise în luna iunie și, din fericire, nu a emis nimic pentru Hidroelectrica” – Continuare in Informatia Vaii Jiului.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

  1. Deceneu

    De peste 20 de ani tovarasii de la Hidroelectrica isi bat joc de Legea Apelor, in toata tara, fara sa fie trasi la raspundere. Ceausescu traieste prin ei. Modul cum autoritatile trateaza raurile de munte este cel mai mare abuz din aceasta tara, si cea mai mare durere pentru romanii care mai gandesc.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
APEL UMANITAR. Doi frați au rămas pe drumuri după o tragedie cumplită         Elevii de la școlile din Deva au ales Poliția Locală de ,,Ziua meseriilor”         Sărbătoare la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara         Fântâna muzicală din centrul Devei – în pregătire pentru conservare         Simpozion științific la Muzeul din Deva         Deva24 are peste 1000 de utilizatori         Accident rutier în Bănița         Hunedorean prins după o tâlhărie comisă în Franța         Ziua Porţilor Deschise la Tribunalul Hunedoara         Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă