Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

Râul Jiu îşi face singur dreptate în zona unde ar fi trebuit construite amenajările hidrotehnice de către Hidroelectrica. Lucrările au fost oprite prin sentinţă judecătorească definitivă, iar apele îşi recuceres vechiile albii.

Reprezentanţii Agent Green, care au militat pentru stoparea lucrărilor, precizează că Jiul îşi face singur dreptate şi îşi reia albia naturală după oprirea lucrărilor.Asta în timp ce Hidroelectrica speră să obţină alte avize pentru reluarea lucrărilor blocate de instanţele judecătoreşti.

“Deocamdată, presiunea publică cu privire la încercarea de a continua lucrările ilegale din Parcul Național Defileul Jiului pare să fi avut efect. Consiliul Județean Hunedoara a postat autorizațiile și certificatele de urbanism emise în luna iunie și, din fericire, nu a emis nimic pentru Hidroelectrica” – Continuare in Informatia Vaii Jiului.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

  1. Deceneu

    De peste 20 de ani tovarasii de la Hidroelectrica isi bat joc de Legea Apelor, in toata tara, fara sa fie trasi la raspundere. Ceausescu traieste prin ei. Modul cum autoritatile trateaza raurile de munte este cel mai mare abuz din aceasta tara, si cea mai mare durere pentru romanii care mai gandesc.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă         Tânără prinsă la furat din vagoane         UE finanțează schimbarea la față a stațiunii Geoagiu Băi         Iarna în satele tăcute din Munţii Orăştiei         DECIZIE/ Populația din Valea Jiului nu va mai plăti apă meteorică!         Recidivistul eliberat de Judecătoria Deva a ucis un tânăr         TELECABINA ÎN AȘTEPTARE. Cetatea Devei, mai pustie ca niciodată         Ce se întâmplă pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză: „Mutați conducta aia!”         Parângul a rămas ore în șir fără curent electric         Fost locotenent al lui Miron Cozma, cu un pas în libertate