Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

Râul Jiu îşi face singur dreptate în zona unde ar fi trebuit construite amenajările hidrotehnice de către Hidroelectrica. Lucrările au fost oprite prin sentinţă judecătorească definitivă, iar apele îşi recuceres vechiile albii.

Reprezentanţii Agent Green, care au militat pentru stoparea lucrărilor, precizează că Jiul îşi face singur dreptate şi îşi reia albia naturală după oprirea lucrărilor.Asta în timp ce Hidroelectrica speră să obţină alte avize pentru reluarea lucrărilor blocate de instanţele judecătoreşti.

“Deocamdată, presiunea publică cu privire la încercarea de a continua lucrările ilegale din Parcul Național Defileul Jiului pare să fi avut efect. Consiliul Județean Hunedoara a postat autorizațiile și certificatele de urbanism emise în luna iunie și, din fericire, nu a emis nimic pentru Hidroelectrica” – Continuare in Informatia Vaii Jiului.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii

  1. Deceneu

    De peste 20 de ani tovarasii de la Hidroelectrica isi bat joc de Legea Apelor, in toata tara, fara sa fie trasi la raspundere. Ceausescu traieste prin ei. Modul cum autoritatile trateaza raurile de munte este cel mai mare abuz din aceasta tara, si cea mai mare durere pentru romanii care mai gandesc.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare