În prag de Crăciun. A murit strivit de ratrac, în Staţiunea Parâng

parang iarnaUn bărbat a murit călcat de şenilele utilajului folosit la bătătorirea pârtiei. Accidentul s-a petrecut în staţiunea montană Parâng. Victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost călcată de şenilele ratracului.  Bărbatul a fost strivit de greutatea utilajului care i-a trecut peste partea inferioară a corpului.

“Accidentul nu s-a petrecut pe pârtie, ci în afara ei. Nu ştim foarte multe detalii despre victimă. Am transportat-o spre baza pârtiei, pentru a fi preluată şi adusă la spital, însă ulterior a decedat”, a precizat şeful Salvamont Petroşani Parâng, Dumitru Bârlida.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 1 =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara