Motociclete enduro recuperate de Poliție

Reprezentanții unui complex de agrement au oferit 2.000 de euro recompensă celor care puteau oferi informații care să ducă la prinderea unor hoți de motociclete. „În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 14/15 aprilie 2018, au fost sustrase trei motociclete de teren din incinta unei zone de agrement, situată lângă municipiul Orăştie. Ei au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului, ce depăşeşte 20.000 de euro, toate cele trei motociclete fiind identificate în apropierea zonei de agrement şi restituite părţilor vătămate, una dintre motociclete având unele piese dezmembrate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Autorii furturilor, petrecute în zilele unei competiții de enduro, nu au fost descoperiți. Conducerea complexului de agrement i-a despăgubit între timp pe proprietarii motocicletelor.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Motociclete enduro recuperate de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 4 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata