Motociclete enduro recuperate de Poliție

Reprezentanții unui complex de agrement au oferit 2.000 de euro recompensă celor care puteau oferi informații care să ducă la prinderea unor hoți de motociclete. „În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 14/15 aprilie 2018, au fost sustrase trei motociclete de teren din incinta unei zone de agrement, situată lângă municipiul Orăştie. Ei au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului, ce depăşeşte 20.000 de euro, toate cele trei motociclete fiind identificate în apropierea zonei de agrement şi restituite părţilor vătămate, una dintre motociclete având unele piese dezmembrate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Autorii furturilor, petrecute în zilele unei competiții de enduro, nu au fost descoperiți. Conducerea complexului de agrement i-a despăgubit între timp pe proprietarii motocicletelor.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Motociclete enduro recuperate de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an