Motociclete enduro recuperate de Poliție

Reprezentanții unui complex de agrement au oferit 2.000 de euro recompensă celor care puteau oferi informații care să ducă la prinderea unor hoți de motociclete. „În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 14/15 aprilie 2018, au fost sustrase trei motociclete de teren din incinta unei zone de agrement, situată lângă municipiul Orăştie. Ei au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului, ce depăşeşte 20.000 de euro, toate cele trei motociclete fiind identificate în apropierea zonei de agrement şi restituite părţilor vătămate, una dintre motociclete având unele piese dezmembrate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Autorii furturilor, petrecute în zilele unei competiții de enduro, nu au fost descoperiți. Conducerea complexului de agrement i-a despăgubit între timp pe proprietarii motocicletelor.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Motociclete enduro recuperate de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului