Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani de închisoare pe Remus Ilie Farkaş (30 de ani), un recidivist arestat preventiv din luna aprilie, pentru tâlhărirea unei tinere care i-a oferit serviciile sexuale contra cost.

Agresiunea s-a petrecut în apartamentul din Deva, în care femeia locuia împreună cu iubitul ei. În 24 aprilie 2018, urmare a unui anunţ publicat pe un site de mică publicitate, în care tânăra oferea servicii de <<escortă>>, bănuind că în realitate sunt oferite servicii sexuale contracost, Farkaş a apelat numărul pus la dispoziţie, a vorbit cu tânăra, iar cei doi au convenit să se întâlnească seara, în jurul orei 23, în garsoniera în care locuia aceasta, unde urmau să întreţină un raport sexual, contra sumei de 150 lei.

Tânăra de 19 ani locuieşte împreună cu iubitul său care, pentru a permite desfăşurarea raporturilor sexuale, a părăsit locuinţa, deplasându-se în parcarea din faţa scării blocului, unde a aşteptat în maşină plecarea clientului, arată anchetatorii.

 

„Conform înţelegerii, bărbatul s-a prezentat la locuinţa persoanei vătămate, i-a înmânat acesteia o bancnotă de 200 lei, pe care ea a pus-o într-un sertar şi apoi au întreţinut relaţii sexuale consimţite, aproximativ 20 – 30 minute. După finalizarea actelor sexuale, inculpatul a solicitat a-i fi restituiţi cei 200 de lei, pe care îi înmânase înainte persoanei vătămate, motivându-şi cererea prin aceea că nu a fost mulţumit de serviciile sale. Persoana vătămată  a refuzat inculpatul, context în care Farkaş s-a îndreptat spre sertarul în care a fost pusă bancnota de 200 lei şi din interior, a luat fără drept, suma respectivă, aceştia fiind, de altfel, singurii bani pe care persoana vătămată îi avea în locuinţă.  De asemenea, a întrebat-o dacă are telefon mobil, moment în care aceasta a luat în mâini telefonul marca Samsung, tocmai pentru a-şi păstra posesia bunului. Inculpatul a prins cu o mână telefonul mobil aflat asupra sa, iar cu cealaltă mână a prins de antebraţ persoana vătămată, bruscând-o. Apoi, văzând că persoana vătămată nu cedează bunul, inculpatul a prins-o cu mâinile de gât şi a împins-o, reuşind astfel să îi smulgă din mână telefonul mobil. A plecat din locuinţă, având asupra lui atât suma de 200 lei, cât şi telefonul mobil marca Samsung”, se arată în dosar.

 

Tânăra, traumatizată, a fugit plângând spre maşina în care aştepta iubitul ei şi i-a spus că a fost jefuită. Bărbatul a pornit în urmărirea clientului, strigând  „Hoţul, hoţul”. Cei doi au alergat de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, înspre Calea Zarandului, pe străduţele dintre blocuri. La un moment dat Farkaş a aruncat telefonul mobil furat în spaţiul verde. Cei doi s-au oprit şi au început să se certe. La vederea scandalului, un localnic a sunat la Poliţie şi astfel autorul agresiunii a fost prins. El a recunoscut infracţiunea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”