Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani de închisoare pe Remus Ilie Farkaş (30 de ani), un recidivist arestat preventiv din luna aprilie, pentru tâlhărirea unei tinere care i-a oferit serviciile sexuale contra cost.

Agresiunea s-a petrecut în apartamentul din Deva, în care femeia locuia împreună cu iubitul ei. În 24 aprilie 2018, urmare a unui anunţ publicat pe un site de mică publicitate, în care tânăra oferea servicii de <<escortă>>, bănuind că în realitate sunt oferite servicii sexuale contracost, Farkaş a apelat numărul pus la dispoziţie, a vorbit cu tânăra, iar cei doi au convenit să se întâlnească seara, în jurul orei 23, în garsoniera în care locuia aceasta, unde urmau să întreţină un raport sexual, contra sumei de 150 lei.

Tânăra de 19 ani locuieşte împreună cu iubitul său care, pentru a permite desfăşurarea raporturilor sexuale, a părăsit locuinţa, deplasându-se în parcarea din faţa scării blocului, unde a aşteptat în maşină plecarea clientului, arată anchetatorii.

 

„Conform înţelegerii, bărbatul s-a prezentat la locuinţa persoanei vătămate, i-a înmânat acesteia o bancnotă de 200 lei, pe care ea a pus-o într-un sertar şi apoi au întreţinut relaţii sexuale consimţite, aproximativ 20 – 30 minute. După finalizarea actelor sexuale, inculpatul a solicitat a-i fi restituiţi cei 200 de lei, pe care îi înmânase înainte persoanei vătămate, motivându-şi cererea prin aceea că nu a fost mulţumit de serviciile sale. Persoana vătămată  a refuzat inculpatul, context în care Farkaş s-a îndreptat spre sertarul în care a fost pusă bancnota de 200 lei şi din interior, a luat fără drept, suma respectivă, aceştia fiind, de altfel, singurii bani pe care persoana vătămată îi avea în locuinţă.  De asemenea, a întrebat-o dacă are telefon mobil, moment în care aceasta a luat în mâini telefonul marca Samsung, tocmai pentru a-şi păstra posesia bunului. Inculpatul a prins cu o mână telefonul mobil aflat asupra sa, iar cu cealaltă mână a prins de antebraţ persoana vătămată, bruscând-o. Apoi, văzând că persoana vătămată nu cedează bunul, inculpatul a prins-o cu mâinile de gât şi a împins-o, reuşind astfel să îi smulgă din mână telefonul mobil. A plecat din locuinţă, având asupra lui atât suma de 200 lei, cât şi telefonul mobil marca Samsung”, se arată în dosar.

 

Tânăra, traumatizată, a fugit plângând spre maşina în care aştepta iubitul ei şi i-a spus că a fost jefuită. Bărbatul a pornit în urmărirea clientului, strigând  „Hoţul, hoţul”. Cei doi au alergat de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, înspre Calea Zarandului, pe străduţele dintre blocuri. La un moment dat Farkaş a aruncat telefonul mobil furat în spaţiul verde. Cei doi s-au oprit şi au început să se certe. La vederea scandalului, un localnic a sunat la Poliţie şi astfel autorul agresiunii a fost prins. El a recunoscut infracţiunea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste