Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani de închisoare pe Remus Ilie Farkaş (30 de ani), un recidivist arestat preventiv din luna aprilie, pentru tâlhărirea unei tinere care i-a oferit serviciile sexuale contra cost.

Agresiunea s-a petrecut în apartamentul din Deva, în care femeia locuia împreună cu iubitul ei. În 24 aprilie 2018, urmare a unui anunţ publicat pe un site de mică publicitate, în care tânăra oferea servicii de <<escortă>>, bănuind că în realitate sunt oferite servicii sexuale contracost, Farkaş a apelat numărul pus la dispoziţie, a vorbit cu tânăra, iar cei doi au convenit să se întâlnească seara, în jurul orei 23, în garsoniera în care locuia aceasta, unde urmau să întreţină un raport sexual, contra sumei de 150 lei.

Tânăra de 19 ani locuieşte împreună cu iubitul său care, pentru a permite desfăşurarea raporturilor sexuale, a părăsit locuinţa, deplasându-se în parcarea din faţa scării blocului, unde a aşteptat în maşină plecarea clientului, arată anchetatorii.

 

„Conform înţelegerii, bărbatul s-a prezentat la locuinţa persoanei vătămate, i-a înmânat acesteia o bancnotă de 200 lei, pe care ea a pus-o într-un sertar şi apoi au întreţinut relaţii sexuale consimţite, aproximativ 20 – 30 minute. După finalizarea actelor sexuale, inculpatul a solicitat a-i fi restituiţi cei 200 de lei, pe care îi înmânase înainte persoanei vătămate, motivându-şi cererea prin aceea că nu a fost mulţumit de serviciile sale. Persoana vătămată  a refuzat inculpatul, context în care Farkaş s-a îndreptat spre sertarul în care a fost pusă bancnota de 200 lei şi din interior, a luat fără drept, suma respectivă, aceştia fiind, de altfel, singurii bani pe care persoana vătămată îi avea în locuinţă.  De asemenea, a întrebat-o dacă are telefon mobil, moment în care aceasta a luat în mâini telefonul marca Samsung, tocmai pentru a-şi păstra posesia bunului. Inculpatul a prins cu o mână telefonul mobil aflat asupra sa, iar cu cealaltă mână a prins de antebraţ persoana vătămată, bruscând-o. Apoi, văzând că persoana vătămată nu cedează bunul, inculpatul a prins-o cu mâinile de gât şi a împins-o, reuşind astfel să îi smulgă din mână telefonul mobil. A plecat din locuinţă, având asupra lui atât suma de 200 lei, cât şi telefonul mobil marca Samsung”, se arată în dosar.

 

Tânăra, traumatizată, a fugit plângând spre maşina în care aştepta iubitul ei şi i-a spus că a fost jefuită. Bărbatul a pornit în urmărirea clientului, strigând  „Hoţul, hoţul”. Cei doi au alergat de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, înspre Calea Zarandului, pe străduţele dintre blocuri. La un moment dat Farkaş a aruncat telefonul mobil furat în spaţiul verde. Cei doi s-au oprit şi au început să se certe. La vederea scandalului, un localnic a sunat la Poliţie şi astfel autorul agresiunii a fost prins. El a recunoscut infracţiunea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată