Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara

Profesorul de info-fizică Mircea Nistor, mentorul elevilor care au adus României medalia de aur la Competiţia Globală de Robotică, din Mexic, a fost propus pentru a primi titlul de Cetăţean de onoare al județului Hunedoara.

Luni, în ședința Consiliului Județean Hunedoara, va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara” profesorului Mircea Nistor și a „Diplomei de Excelenţă” unor elevi din cadrul Colegiului Național de Informatică ”Traian Lalescu” Hunedoara: Răzvan – Nicolae Vîrtan, Cristian – Carol Budiul, Andrei – Darius Lorinczi, Andrei – Dănuț Cunțan, Radu – Mihai Cîndea, Raul Saucă, Radu – Ioan Dancea, și Cristina – Daniela Haranguș. „Profesorul Mircea Nistor, mentorul acestei echipe, a fost solicitat, în luna mai 2018, să formeze o echipă care să reprezinte România la cea de-a doua ediție a Olimpiadei Internaționale de Robotică ”First Challenge” din Mexic, care a avut loc în perioada 14 – 18 august 2018. La această competiție, echipa a obținut 12 victorii din tot atâtea meciuri desfășurate, fiind singura echipă care nu a suferit nici o înfrângere”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Mircea Nistor lucrează de peste trei decenii în învăţământ şi a coordonat în ultimii ani o mulţime de proiecte menite să le insufle copiilor dragostea de şcoală şi de studiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită         Primarul Florin Oancea propune Deva în „Alianța Vestului”         Reabilitarea centrului istoric al Devei – fază finală de aprobare a PUZ         Motivarea sentinței în dosarul comorilor dacice. Cum a scăpat de închisoare interlopul sârb care a traficat brățările de aur         VIDEO Momente groaznice la meciul de kick-boxing dintre Endre și Tolea Ciumac         Topul petrecerilor „de sezon” pe bani publici: tocana împărțită de primar și recitaluri costisitoare         Capră neagră braconată în Parâng de doi cetățeni străini și doi români!         Cu softul în probe. Recalcularea pensiilor mai așteaptă încă o săptămână         Învățământ ”european”. Foi xerocopiate și mape de plastic în loc de Abecedare!         Două noi telescaune în Straja         Conducta de transport gaz Mintia – Brad poate intra în șantier         Portofel cu bani găsit de un jandarm și predat proprietarului         Exercițiu al pompierilor alpiniști pe stâncile Dealului Cetății din Deva         ADR Vest a declarat eligibile proiectele de 30 de milioane de euro din Hunedoara         Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost printre cele mai vizitate monumente istorice din județ