Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara

Profesorul de info-fizică Mircea Nistor, mentorul elevilor care au adus României medalia de aur la Competiţia Globală de Robotică, din Mexic, a fost propus pentru a primi titlul de Cetăţean de onoare al județului Hunedoara.

Luni, în ședința Consiliului Județean Hunedoara, va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara” profesorului Mircea Nistor și a „Diplomei de Excelenţă” unor elevi din cadrul Colegiului Național de Informatică ”Traian Lalescu” Hunedoara: Răzvan – Nicolae Vîrtan, Cristian – Carol Budiul, Andrei – Darius Lorinczi, Andrei – Dănuț Cunțan, Radu – Mihai Cîndea, Raul Saucă, Radu – Ioan Dancea, și Cristina – Daniela Haranguș. „Profesorul Mircea Nistor, mentorul acestei echipe, a fost solicitat, în luna mai 2018, să formeze o echipă care să reprezinte România la cea de-a doua ediție a Olimpiadei Internaționale de Robotică ”First Challenge” din Mexic, care a avut loc în perioada 14 – 18 august 2018. La această competiție, echipa a obținut 12 victorii din tot atâtea meciuri desfășurate, fiind singura echipă care nu a suferit nici o înfrângere”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Mircea Nistor lucrează de peste trei decenii în învăţământ şi a coordonat în ultimii ani o mulţime de proiecte menite să le insufle copiilor dragostea de şcoală şi de studiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric