Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara

Profesorul de info-fizică Mircea Nistor, mentorul elevilor care au adus României medalia de aur la Competiţia Globală de Robotică, din Mexic, a fost propus pentru a primi titlul de Cetăţean de onoare al județului Hunedoara.

Luni, în ședința Consiliului Județean Hunedoara, va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara” profesorului Mircea Nistor și a „Diplomei de Excelenţă” unor elevi din cadrul Colegiului Național de Informatică ”Traian Lalescu” Hunedoara: Răzvan – Nicolae Vîrtan, Cristian – Carol Budiul, Andrei – Darius Lorinczi, Andrei – Dănuț Cunțan, Radu – Mihai Cîndea, Raul Saucă, Radu – Ioan Dancea, și Cristina – Daniela Haranguș. „Profesorul Mircea Nistor, mentorul acestei echipe, a fost solicitat, în luna mai 2018, să formeze o echipă care să reprezinte România la cea de-a doua ediție a Olimpiadei Internaționale de Robotică ”First Challenge” din Mexic, care a avut loc în perioada 14 – 18 august 2018. La această competiție, echipa a obținut 12 victorii din tot atâtea meciuri desfășurate, fiind singura echipă care nu a suferit nici o înfrângere”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Mircea Nistor lucrează de peste trei decenii în învăţământ şi a coordonat în ultimii ani o mulţime de proiecte menite să le insufle copiilor dragostea de şcoală şi de studiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare