Minori prinși în timp ce spărgeau o mașină

Trei adolescenți au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să deschidă portiera unui autoturism, cu intenţia de a sustrage bunuri din interior.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un martor ocular despre faptul că trei persoane încearcă să forţeze sistemul de închidere al unui autoturism parcat pe strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara.
La vederea poliţiştilor, cei trei indivizi (identificaţi ulterior ca fiind trei minori din municipiul Hunedoara, în vârstă de 13, 14 şi 17 ani) au încercat să fugă, însă au fost prinşi de poliţişti, care au fost sprijiniţi de un coleg, agent de poliţie, aflat în timpul liber.
Patrulele de siguranță publică deplasate la fața locului au identificat 4 autoturisme care prezentau urme de forțare (la nivelul butucului de închidere), însă, din interiorul cărora nu au fost sustrase bunuri.
Asupra celor trei minori au fost găsite o pereche de mănuși din material sintetic, șurubelnițe și chei auto, folosite la comiterea faptelor.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorii au mai comis alte trei fapte de furt calificat din autoturisme parcate pe raza municipiului Hunedoara, în noaptea de 12/13.09.2018, când, prin forțarea sistemelor de închidere ale portierelor, au mai pătruns în interiorul a trei autoturisme, din care au sustras diferite bunuri (un seflie-stick, un memory-stick şi chiar o plapumă) – bunuri ce au fost recuperate parţial în cursul cercetărilor.
În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor 3 minori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local