Minoră din Deva dată în urmărire națională

Alexandra Ramona Ţandea (15 ani), o adolescentă din Deva, a fost dată în urmărire naţională de tatăl ei, după ce miercuri dimineaţa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

„La data plecării de la domiciliu, minora, care nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu, purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, o geacă de fâş de culoare neagră şi o pereche de tenişi de culoare neagră, cu talpă albă. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,45-1,50 metri, părul lung de culoare şaten închis, constituţie robustă, ochi căprui, ten deschis. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea găsirii minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În noiembrie 2017, tânăra a mai fost dată în urmărire, după ce a fugit de acasă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Petiție pentru eliberarea ursului Baloo, aflat de aproape 20 de ani în stațiunea Straja         Recordul de turiști la Ulpia Traiana Sarmizegetusa: mulți încă o confundă cu Sarmizegetusa Regia         Alunecare de teren pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva         Hotărâre. Drumuri județene închise pe perioada iernii         Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”