Ministrul Transporturilor și ambasadorul Spaniei au inspectat șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

Ministrul Lucian Şova şi ambasadorul Spaniei, Ramiro Fernández Bachiller au inspectat, miercuri, şantierele Autostrăzii Lugoj-Deva, însoţiţi de mai mulţi oficiali din judeţul Hunedoara şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Adminisrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP).

„Vizita de lucru pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva a avut ca scop evaluarea gradului de mobilizare a constructorului, asociere al cărei lider este firma spaniolă Comsa. Ministerul Transporturilor, Lucian Şova, a analizat şi gradul de mobilizare şi capacitatea de finalizare a lucrărilor. Ministrul Transporturilor a solicitat conducerii Prefecturii Hunedoara şi Consiliului Judeţean Hunedoara sprijin şi implicare în monitorizarea desfăşurării lucrărilor de pe Lotul 3”, a anunţat Ministerul Transporturilor.

Constructorii Lotului III al Autostrăzii Lugoj – Deva au fost penalizaţi până în prezent cu 1,5 milioane de euro, pentru deficienţe, a informat, în aprilie, Ministerul Transporturilor, după o vizită efectuată de ministrul Lucian Şova, pe şantierele autostrăzii din vestul ţării. Reprezentanţii ministerului susţineau că au constatat atunci, pe Lotul III al viitoarei autostrăzi, o mobilizare extrem de slabă a constructorului şi deficienţe în execuţie. Stadiul lucărilor demarate în urmă cu patru ani la cei 21 de kilometri din Lotul III al autostrăzii a ajuns la 82 la sută.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Ministrul Transporturilor și ambasadorul Spaniei au inspectat șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

 1. Torpilă

  cum lucrez in Barcelona două intrebări as avea pentru dl ambasador si constructorul spaniol :1 cît ciștigă un drumar in Spania si cit in Ro 2 : cît costă un km de autostradă i Spania și cît in Ro cît beneficiu îi rămîne constructorului spaniol in Ro ? și cît in Spania ?Apropo am uitat de șpagă !! Adeu din Bcn!!

  Răspuns
 2. Nicolae

  Am inteles ca autostrada nu e obiectiv turistic ci de transport ! 🙁 🙂
  Cand se da in circulatie ca de vizite suntem satui 4 ministrii intr-un an de mai multe ori fiecare si un ambasador ?

  Răspuns
 3. Dan

  Ministrul Lucian Sova sa vina si in valea jiului sa vada drumul DN 7A (Cheile Jietului) sa vada cum isi rup masinile cetateni vaii jiului ca sa ajunga pe Transalpina sau Voineasa . Sau poate PSD nu mai vor voturi din valea jiului !

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata